- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да кажа на родителите си, че искам да правя секс?
Кажи после как е минало![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Защото като стане някакъв гаф, после ще търчи при мама и тати за помощ.
Защото на тази възраст родителите са отговорни, не само защото им е дете, а и пред закона.
Защото са и се доверили и очакват същото от нея.
Защото искат да са сигурни че детето им ще постъпи най правилно, а не да провали живота си заради пощурели хормони...
...и т.н. мога да продължавам до безкрай...
Когато станете родители, или поне на възрастта на родител, ще разберете.
Не си задължена да им кажеш, но щом си решена, е най - добре да им кажеш след като го направите. Тъй като съм напълно убедена, че ще се опитат да те разубедят, а пред свършен факт нищо няма да могат да направят - освен да се съгласят с това, което си решила и да ти дадат някакъв съвет.
И да не забравите презервативите.
Точно затова и аз говорех. Както казах по-рано, нашите взаимоотношения са по-различни и сме водили много разговори за това специално и аз бях сигурна, че няма да се случи толкова рано. Но ето че нещата така се развиха, че явно е време тези разговори най-накрая да намерят приложение.Надявам се, че ще оценят това, че все пак решавам да им кажа, както сме си говорили, а не пренебрегвам молбата им. Би трябвало да ме разберат. Разбира се, че ще се притесняват за мен и ще мислят за това повече, от колкото аз самата, но... това е то да си родител (предполагам). Разбирам ги и сега се надявам те да ме разберат също.
![]()
Как? Просто го направи и както чета отговори по-добре кажи само на майка си и да след като си го направила вече! Тя е напълно наясно, че този ден все някога ще дойде! Не е болка за умиране или нещо лошо, това което правиш!