.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Супер фен Аватара на wiiwa
    Цитирай Първоначално написано от wiiwa Виж мнението
    +
    Или го хвани с черна някъде под косата ако кичура е малък. А и това колко си красива не зависи от това колко кичура ти стърчат.
    Там трябва да пише '' черна фиба ''. Съжалявам за грешката не съм забелязала.

Голям фен Аватара на pepa97
    подстрижи се!

думи нямам просто (very happy)
    Последно редактирано от JanaO__O : 08-29-2012 на 11:46

Супер фен Аватара на bilqnavod
    За бога! Защо слушаш хората? Избави се от комплексите си...

Повече от фен Аватара на thelover3
    Цитирай Първоначално написано от semittyy Виж мнението
    Здравейте,дори приятелите ми ми казаха,че ако си разреша косата,ще стана хубава.Но просто немога,имам едно къдраво кичурче,което немога да го изправя и само ми стърчи.Опитвах да си оправя косата,но немога.Дайте ми идеи какво да направя с косата си.Как да я изправя и да я държа спокойна.Като се резреша след 5 минути почва да се роши.Къдравия ми кичур стърчи дори като го пръскам с лак след като го изправя.
    ЗАщо трябва да се изправяш, за да бъдеш красива. Къдравата коса също е секси, стига да е поддържана и оформена. Накарай фризьорката ти да ти измисли някоя ежедневна прическа за КЪДРАВА коса и готово.

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Посъветвай се с фризьор.
    И вземи промени начина си на мислене, че е наистина смешно. Няма да бъдеш красива, само заради един стърчащ косъм ли? Я , стига. Да не би този косъм да е важен за твоята красота. Чарът си е в теб, във всичко. Дори в този гаден кичур. Научи се да се харесваш такава, каквато си. Защото, когато хората забелязват неувереността ти, започват да си избиват комплексите на твой гръб все повече и повече.
    между кичур и косъм има голяма разлика

пт: споко, няма как да ти се загуби чара с един кичур, който не си стои на мястото, но все пак ако си твърдо решена дда го няма като го изправяш го пръскай с повече лак или хващай го с фиба. не е чак толкова трудно
    http://ask.fm/iwwkaa

Град
    Шумен
    Зайче е много права. В крайна сметка красотата на един човек не се крие в един кичур, който не му е на мястото. Примерно моя приятел ме намира за най-сладка като ставам от сън и съм рошава и подпухнала.
    Осъзнай се, колкото по-малко робуваш на хорското мнение, толкова по-щастлива ще бъдеш за напред
    Ревнува този , който се стреми да запази нещо което не му принадлежи .
    За това сълзи и признавай , бъди човек със сърце от мраз .
    Еднечка власт в света признавай - властта на собственото аз .

виж няма защо да се притесняваш може и да не си изправяш, аз ти предлагам след като се изкупеш да си намачкаш косата с пяна и след това хубаво да я изсушиш

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Фиби, по-силен лак за коса, повече самочувствие.
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Цитирай Първоначално написано от BreakingDawn Виж мнението
    1.Купи си един учебник по български език!
    2.Научи се да харесваш косата си такава каквато е!Не да я тормозиш с преси,лакове и т.н.
    3.Можеш да си правиш ТОЛКОВА различни и много по-хубави прически от изправена коса.Виж темата за прическите..40 страници не са малко!
    +1 .. Айде един кичур и вече драми .. стига харесвай се такава има ластици , фиби , преси .. всичко има все ще успееш .. един кичур те измъчва тука

Ооо, да и точно заради 1 кичур никога няма да бъдеш красива :Д това е много глупаво ,момиче ! ти си това което си всяко момиче е хубавоЗаради един кичур :Д:Д:Д: Боже мой аз съм с къдрава коса и какво някои път като не мога да я изправя грозна ли се чувствам НЕ!НЕ СИ ГРОЗНА!ПРИЕМИ СЕ ТАКАВА КАКВАТО СИ!ВСЯКО МОМИЧЕ Е КРАСИВО ПО СВОЙ СИ НАЧИН!И въпросът ти е глупав да знаеш!;д

Супер фен Аватара на DennisCobain
    Кхъм...и мислиш, че красотата се състои в това дали имаш стърчащ кичур или не?

Повече от фен Аватара на annamari
    Град
    in your heart
    права си, никога няма да бъдеш красива, този кичур е болка за умиране.
    never never let you go you are the one i'm surching for....

Всеки е красив по свой собствен начин!Купи си хубава преса..на скоро в Мол Сердика направиха една демонстрация на преси за коси-но не запомних как се казват .Бяха скъпички,но пък страхотни и съдържаха кристали!Пробвай маски и избягвай лака за коза-много уврежда!Знам го от личен опит!Като станеш на 30 години,косата ти няма да прилича на нищо,защото ще бъди увредена!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си