- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Никога няма да бъда красива
думи нямам просто (very happy)
Последно редактирано от JanaO__O : 08-29-2012 на 11:46
За бога! Защо слушаш хората? Избави се от комплексите си...
http://ask.fm/iwwkaa
Зайче е много права. В крайна сметка красотата на един човек не се крие в един кичур, който не му е на мястото. Примерно моя приятел ме намира за най-сладка като ставам от сън и съм рошава и подпухнала.
Осъзнай се, колкото по-малко робуваш на хорското мнение, толкова по-щастлива ще бъдеш за напред![]()
Ревнува този , който се стреми да запази нещо което не му принадлежи .
За това сълзи и признавай , бъди човек със сърце от мраз .
Еднечка власт в света признавай - властта на собственото аз .
виж няма защо да се притесняваш може и да не си изправяш, аз ти предлагам след като се изкупеш да си намачкаш косата с пяна и след това хубаво да я изсушиш![]()
Фиби, по-силен лак за коса, повече самочувствие.
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Ооо, да и точно заради 1 кичур никога няма да бъдеш красива :Д това е много глупаво ,момиче ! ти си това което си всяко момиче е хубавоЗаради един кичур :Д:Д:Д: Боже мой аз съм с къдрава коса и какво някои път като не мога да я изправя грозна ли се чувствам НЕ!НЕ СИ ГРОЗНА!ПРИЕМИ СЕ ТАКАВА КАКВАТО СИ!ВСЯКО МОМИЧЕ Е КРАСИВО ПО СВОЙ СИ НАЧИН!
И въпросът ти е глупав да знаеш!;д
Кхъм...и мислиш, че красотата се състои в това дали имаш стърчащ кичур или не?![]()
права си, никога няма да бъдеш красива, този кичур е болка за умиране.
never never let you go you are the one i'm surching for....
Всеки е красив по свой собствен начин!Купи си хубава преса..на скоро в Мол Сердика направиха една демонстрация на преси за коси-но не запомних как се казват.Бяха скъпички,но пък страхотни и съдържаха кристали!Пробвай маски и избягвай лака за коза-много уврежда!Знам го от личен опит!Като станеш на 30 години,косата ти няма да прилича на нищо,защото ще бъди увредена!