- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Как бихте подходили в следната ситуация
В тоалетната си. Сереш. Мобилния ти телефон (в джоба ти) звъни. Wat do?
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
ми ше се обадя какво толкова
аз дори под душа понякога вдигам, така че като сера нема проблеми![]()
не мисля, че някой има да ми каже нещо, което не може да изчака
n00bs
Телефона ми никога не е в джоба ми ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ще има страхотна акустика
Creative Technologie
Говори съм, докато сера. Случвало ми се е също така да влизам в тоалетната по време на вече започнал разлика, за да правя същото, както и да набирам аз, когато съм имал запек. Един път говорих и докато пикаех. Направи си сам изводите![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Пред сериозна дилема си изправен...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
освен това акустиката в тоалетната е доста добра. Ще се чуваш все едно си в миланската скала или звукозаписно студио, следователно ще подобри качеството на разговора. Ех, сериозно се замислям дали да не си занеса телефона в тоалетната и само там да говоря![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Е, ако ви пита какъв е пльокащия звук?
А ако имате разстройство и се чува много? Пак ли ще вдигнете?
представям си как на момиче с разстройство, докато е в тоалетната, ѝ звъни най-добрата приятелка и тя вдига и ѝ се хвали с разстройството; или пък още по-добре - звъни ѝ по телефона, за да ѝ се похвали
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
винаги бих вдигнал. Все пак, моите екскременти биха били еманацията на деня за човека, който ги чува и разбира за тяхното раждане в момента, в който той си говори с мен. Той ще присъства на раждането на кафяв обект от историческо значение. Пльокащият звук е ода за ушите на всекиго. А разтройството - то е, както казва Алеко Константинов, един 100 метров водопад, както казвам аз - водопад на емоциите и облекчението. Защо човекът на отсрещната линия да не сподели моята радост в този интимен момент?
Аз лично си представям сцена, в която телефонът звъни, човекът, заел позата на "Мислителя" вдига, онзи отсреща казва "ало", а получава в отговор мощно фъщене в слушалката и добре познатия звук на освобождаване от голямо количество фекален товар, изливащ се в бездната на тоалетната чиния.
Е, как да не споделиш това с всеки, решил да ти се обади точно в този момент?
п.с - опитах се да съм по - поетичен, хихихи![]()
![]()
Аз звъня докато съм в кенефа , ти пък няма да вдигаш хахаха
с приятеля ми сме си говорили докато пикаеиначе и са ми звъняли докато съм в тоалетната и съм вдигала ;д а 1 път си пиша с една приятелка тя има лаптоп и я питам нали кво праи и тя - сера
в тоалетната съм с лаптопа
и после си говорихме по скайп докато е там мързеше я да стане седеше сиг 30 мин там
![]()
nigga stole my bike
току що срах, говорейки по телефона![]()
![]()
Абе зависи кой ми се обаждаама съм вдигала де ...
![]()
maDamn