.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 76

Биене на чекии

Здравейте! Искам да попитам за различни начини за биенето на чекии.
    Кажете по възбущдащи начини.

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    ех, пак ли тази тема
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Интересно... винаги съм се чудела колко ли начина за биене на чикии има...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Интересно... винаги съм се чудела колко ли начина за биене на чикии има...
    meh.
    Изпитвам искренно съжаление към момчетата,особено когато са в възраст 13-18 години :с

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Най-лесният начин е просто да си го набиеш в челото. Ако не си толкова пластичен, можеш винаги да го треснеш с някой чук. Пироните биха били допълнителна екстра.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Най-лесният начин е просто да си го набиеш в челото. Ако не си толкова пластичен, можеш винаги да го треснеш с някой чук. Пироните биха били допълнителна екстра.
    Брутална си мацко

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Миии, с прахосмукачка съм чувала, че ставали най-добре. Сваляш гащите, пускаш я и се кефиш. След тва го миеш на чешмата в кухнята и си муцка.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Пробвай с крака...
    maDamn

Що да го мие бе, нали прахосмукачката е уред за почистване... предполага се, че ш му е чист.
    Слушай ся пич, ке ти дадем указания. Взимаш хилтито на баща си, чичо си или комшията. Правиш дупка в земята, и клецаш докато не дойде комшийката отдолу.

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Tyler The Creator Виж мнението
    Що да го мие бе, нали прахосмукачката е уред за почистване... предполага се, че ш му е чист.
    Слушай ся пич, ке ти дадем указания. Взимаш хилтито на баща си, чичо си или комшията. Правиш дупка в земята, и клецаш докато не дойде комшийката отдолу.
    Ама тя комшийката ако го помисли за лампа?

Като го помисли за лампа, може пък да реши да потърка, някой джин може да излезе...

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Да я опръска, да я опръска. После тя ще трябва да се мие на чешмата в кухнята

Не е сигурно. Като гледам каква тема е пуснал, може още да няма с какво да я опръска.

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Мда, много възможно, може те първа да е разбрал за чекиите и дори да се чуди каква е бялата течност дето му излиза от "бонбончето"

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Брутална си мацко
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Пробвай да седнеш на ръката си докато изтръпне,все едно е чужда..

Бръкни си в дупето четох, че било голям кеф при мъжете там и е Г-точката.Ама ти пробвай с нещо по-голямо за повече удоволствие

Още по-добър вариант - дрелката на татко ти. Може и с миксера на майка ти, ама задника ти може да подпухне, като битата сметана...
    Аа.. освен на Десислава, пускай и на Левислава, да не почне да те ревнува... че като не те слуша едната ръка.. много лошо става.

marilyn - по-добре се информирай добре защото има десетки начини ако не и стотици. Добре е да ги познаваш ако имаш гадже да ги прилагаш. По-интересно е

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Повярвай ми, сигурна съм, че тя е 100 пъти по-добре информирана от теб. А и тя е жена, за Бога, няма мъжки полов орган, че да опитва различни видове, техники и предмети, с които да си набие една....

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от iakatamacka Виж мнението
    marilyn - по-добре се информирай добре защото има десетки начини ако не и стотици. Добре е да ги познаваш ако имаш гадже да ги прилагаш. По-интересно е
    и кво като има 100 начини за биене на чекия?! И като има гадже едва ли ще му "прилага" техники на чекии , а ще правят секс... далеч по-добре е... а в секса техниките са далеч по-хубави и разнообразни.
    maDamn

Супер фен
    ...

Случка: Аз и един мой приятел отиваме да викаме 22 годишно момче, което живее с майка си и баща си, образовано, но с мислене на 70 годишен дядо. (като се има в на предвид, че има пърхут по брадата си и е имал само 1 гадже). Звъним на вратата му. Той отваря, по къси панталонки. Здрависваме се. Ръката му е потна. Питам: Ей, Емо, да не си бил чикии ? Той отвръща : Не бе, аз ако съм бил нали трябва да има вазелин на ръката ми

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Какво като има много различни начини и техники ли? Може би да се придържате към темата и да спрете да се правите на интересни? Уау.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Ми има да .
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове