- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Биене на чекии
Здравейте! Искам да попитам за различни начини за биенето на чекии.
Кажете по възбущдащи начини.
ех, пак ли тази тема![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Интересно... винаги съм се чудела колко ли начина за биене на чикии има...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Най-лесният начин е просто да си го набиеш в челото. Ако не си толкова пластичен, можеш винаги да го треснеш с някой чук. Пироните биха били допълнителна екстра.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Що да го мие бе, нали прахосмукачката е уред за почистване... предполага се, че ш му е чист.
Слушай ся пич, ке ти дадем указания. Взимаш хилтито на баща си, чичо си или комшията. Правиш дупка в земята, и клецаш докато не дойде комшийката отдолу.
Като го помисли за лампа, може пък да реши да потърка, някой джин може да излезе...
Не е сигурно. Като гледам каква тема е пуснал, може още да няма с какво да я опръска.
Бръкни си в дупето четох, че било голям кеф при мъжете там и е Г-точката.Ама ти пробвай с нещо по-голямо за повече удоволствие
Още по-добър вариант - дрелката на татко ти. Може и с миксера на майка ти, ама задника ти може да подпухне, като битата сметана...
Аа.. освен на Десислава, пускай и на Левислава, да не почне да те ревнува... че като не те слуша едната ръка.. много лошо става.
...![]()
Случка: Аз и един мой приятел отиваме да викаме 22 годишно момче, което живее с майка си и баща си, образовано, но с мислене на 70 годишен дядо. (като се има в на предвид, че има пърхут по брадата си и е имал само 1 гадже). Звъним на вратата му. Той отваря, по къси панталонки. Здрависваме се. Ръката му е потна. Питам: Ей, Емо, да не си бил чикии ? Той отвръща : Не бе, аз ако съм бил нали трябва да има вазелин на ръката ми![]()
Какво като има много различни начини и техники ли? Може би да се придържате към темата и да спрете да се правите на интересни? Уау.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ми има да .
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you