- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- в какво за вас се изобразява красотата ?
темата може да ви се стори малко глупава или да не я разберете,но все пак... знае се, че за всеки понятието ''красота'' е различно,но за вас какво е красотата ? чар/правилни черти/съразмерност/несъразмерност/излъчване и т.н.
п.с. днес спорих с няколко човека на тази тема и за това създадох темата..
красотата за мен е няколко вида . този , който бихте разбрали , е женската красота
Никой не е съвършен и именно там е чарът. (Поне за мен) Излъчването също.
П.С. И като твоя фенка, да спомена и дългата коса![]()
I'm beautiful in my way....
^ (сън) изчервих се![]()
мерси много
![]()
естествената красота,без никакъв грим(или ако не малко,колкото да подчертава хубавите черти)
здрав външен вид(е са кой ще види една болнава кифла хубава)
да няма влияние от поп-фолка - направо свят ми се завива като ги видя с токчетата,тупираната коса и лъскавите дрешки и всичко това- в черен цвят![]()
принципно се радвам на спортни натури - защото са хора,полагащи грижи за здравето си с движение,спорт, а не само на едната глупава диета и с мисълта, че както си седят и не ядат ще отслабнат и изваят перфектното тяло
а и нали скромността краси човека![]()
сума глупости написах ама айде![]()
Чиста кожа, чиста коса, чисти зъби, максимална естественост, искреност, добронамереност - това са красивите хора за менС чисто излъчване, хора непокварени, неомърсени, добри, с мир и хармония в душите си и те тая... А, и позитивни. И с хубава усмивка.
Малко събирателен образ, но не е трудно човек да го постигне с желание и най-вече добронамереност. Според мен не може да си лош човек, злобен, завистлив, и да си красив. Просто не може, ще си прецакаш излъчването, най-малкото!
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Красотата е форма на гениалност.. тя дори не се нуждае от обяснение!
Е как в какво, бе?! В САШЕТО ! :
http://img.photobucket.com/albums/v4...OUL_F/daaa.jpg
Моля те, кажи, че се шегуваш.
Красота... не знам. Аз си падам по чаровните мацки. Такива с хубава усмивка, сладко носле, позитивно настроени.
Пример
Същото момиче
Друго момиче (Не знам тоя нос дали се води чип, ама е мега сладък :д)
Пак тя
Хората могат да са красиви по различни начини...стига да открият кой от тях най-много им отива. Примерно един човек може да няма много хубави черти на лицето, но лесно може да ги прикрие, като насочи вниманието върху други части на лицето/тялото си т.е там където е най-силен.
Луиза ли е втората? Много е яка ,иначе де ...
maDamn
Продължавам да не загрявам дали се ебаваш. Има подозрителна прилика с велосирапторите от "Джурасик Парк".
Дам, Луиза е.
Не, бе, сериозна съм. Тва ми е гига-идола.
http://img.photobucket.com/albums/v4..._F/002a10m.jpg
Обожавам я! Обожавам издължената й челюст, очите, веждите, косите и формата на лицето й!
Щото е велико и тва не е България с чалга-веждите!!! Визията и физиономията стават съвсем различни. Тва е най-якото нещо, създава по-инфантилна визия, по-натурална, но не на всеки отива! На Сашето й стой страхотно, с оформени вежди тя нямаше да е същата (Макар, че пак играе леко пинцетата при нея)
http://img.photobucket.com/albums/v4...SOUL_F/rek.jpg
Таз' жена по-горе изобщо пък не ми харесва на мен. Лицето й мяза на някакъв триъгълник. Сериозно, не знам... Гадна е.
Колкото и странно да звучи Николета Лозанова има по-красиво и по-хармонично лице (за мен).
Може да е мастия в живота, но вижте това лице. Красиво е, някак меко като черти, а на тая снимка няма много грим. Носът не е перфектен де, но пак е хубав. И веждите са естествени.
Последно редактирано от jghgh : 07-06-2012 на 17:46
Е нека е като триъгълник.
Не знам дали забелязваш колко фотошоп има по лицето на Николета. Гледах я някъде без грим и - ТЦУ! Гадост.
А аз нарочно дадох снимки без фотошоп и с немного грим на Сашето. Иначе, лицето си й е перфектно, точно това я отличава.
Николета е като всички останали. За мен тя е с к*рвенска красота.
![]()
Мм дам, Николета е доста красива.
От една красотата е нещо, което го имаш - за мен е красиво лице, добра фигура, оформен бюст, цветни очи, дълги мигли...такива неща. За да си наистина красива трябва всички да ти е красиво и това е, не съм склонна да толерирам недостатъци, като казвам, че придават чар или отиват на някой.
От друга са и грижите, които полагаш за това, което ти е дадено. Не съм привърженик на жени, които си мислят, че естествени са чак толкова невероятни. Просто е оправдание за по-мързеливите. Всеки ако си направи прическа, сложи малко гримче, за да подчертае това, което има и си подбере дрехите става по-хубав.
На вкус и цвет товарищи нет.
/Не съм фенка на Лозанова, бтв, просто харесвам чертите на лицето й.
/А това момиче за мен има студена красота :/
Оле, не, потресаваща ми е. Адски неженствена е с това остро триъгълно лице, тия опулени очи и голямото чело (което в съчетание с никаквата долна част на лицето е странно). Не мога да си представя тази какъв секс прави, честно.
(Не, не знам как свързах двете неща :д)
За мен на първо място е Адриана Лима винаги. С горещ чар.
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()