- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи Седмокласници
Съжалявам, че пиша тук, не съм бъдеща седмокласничка, но искам да помогна. Еми най-важното е да учиш през 7-ми клас. Ама то не е само 7-ми клас. Ще ти дам пример. Аз сега завърших 7-ми клас и на изпита по Математика тази година се падна на втория модул задача от 6-ти клас (координатна система). Това му е гадното на изпита по Математика - че обединява знания от 5-ти, 6-ти и 7-ми клас. Изпита по БЕЛ е лесен (стига да си учил), само за втория модул (преразказа) трябва да се поизмъчиш малко. Лично аз смятам, че подготовката за изпитите не е достатъчна само в училище. Аз цяла година ходих на уроци по Математика и БЕЛ и пак ми беше трудно на места. Така че те съветвам, ако вашите имат възможност да те запишат на уроци (записването е сега - през лятото), защото без уроци е доста трудно.
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън