.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 60
    Химията - суперрррррррр,физика - ахх,сам виж догодина,ад е..

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от believeinchelsea Виж мнението
    Физиката и химията как са?
    Учебен материал за 7 клас ,или матурите ?

Едитт :
    2-ра страница ..

В какъв смисъл? По трудност ли?

Голям фен
    Лично на мен химията ми беше много лесна .. и адски много съжалявам ,че не отидох на 2-ри кръг (на олимпиадата) , защото беше същия ден с тази по бг .. и реших да отида на тази по бг и нищо не направих
    Физиката ,отново мое мнение ,беше по-трудна .. поне 2-рия срок .. първия (с тока) ми беше лесен

Голям фен Аватара на TheBeatles
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Xriis.. Виж мнението
    Лично на мен химията ми беше много лесна .. и адски много съжалявам ,че не отидох на 2-ри кръг (на олимпиадата) , защото беше същия ден с тази по бг .. и реших да отида на тази по бг и нищо не направих
    Физиката ,отново мое мнение ,беше по-трудна .. поне 2-рия срок .. първия (с тока) ми беше лесен
    Аз съм точно обратното. Първият раздел по физика - електричество и магнетизъм, се измъчих на него, завърших с 5 за срока. А останалата част от учебника ми беше лесна. Химията ми е един от най-лесните и приятни предмети.
    Момиче съм!

"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от TheBeatles Виж мнението
    Аз съм точно обратното. Първият раздел - електричество и магнетизъм, се измъчих на него, завърших с 5 за срока. А останалата част от учебника ми беше лесна.
    Може би се дължи на това ,че г-жата обясняваше добре 1-вия срок ,а 2-рия само си разказвахме истории .. А аз нямах особено желание да уча по физика при положение ,че втория срок нито ни обясняваше , нито ни изпитваше .. мм

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от TheBeatles Виж мнението
    Не разчитай да препишеш. По-добре е да не рискуваш, защото има много строги учители, които веднъж да те видят и ти анулират работата.
    А? Вие сероизно ли :Д
    Не усещате ли, че само ви баламосват. Празни приказки, няма анулирани работи на седмокласници тази година, не е имало и преди. А преписвачите хич не са малко.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Цитирай Първоначално написано от vladislavcheto Виж мнението
    Не е точно така,ноо..зависи къде искаш да влезеш..
    По-добре да не се напряга още от ваканцията. Има на разположение близо девет месеца, в които да си учи и да си избира училище.
    Лично мнение.

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Оо, аз отдавна съм си избрал 2 АЕГ

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    ^
    И аз си си бях избрала конкретно училище, но в последния момент си промених желанията. Не знаеш на какъв акъл ще си тогава

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Цитирай Първоначално написано от IWannaBeSedated Виж мнението
    ^
    И аз си си бях избрала конкретно училище, но в последния момент си промених желанията. Не знаеш на какъв акъл ще си тогава
    +1
    Бях уверена, че ще отида в Математическата. След това разбрах, че има Езикова в Ловеч. И постепенно започнах да се замислям кое училище да избера. И накрая се записах в Ловеч. И това за по-малко от месец.

Точно. И аз бях твърдо за отиване в друг град. През годината пък си мислех за математическа паралелка. А ето ме сега записана в езиковата в друг град с втори език немски - хич не се долюбваме с него.
    ...но във тебе като рана

"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Точно. И аз бях твърдо за отиване в друг град. През годината пък си мислех за математическа паралелка. А ето ме сега записана в езиковата в друг град с втори език немски - хич не се долюбваме с него.
    Каква прилика! И аз съм с втори немски, но разликата е, че аз си го харесвам.
    И BTW: също съм в друг град.

Хеей И аз тази година ще бъда седми клас и честно казано не се притеснявам много за изпитите, но със сигурност ще ходя на уроци, въпреки че досега не съм ходила никога, винаги съм се справяла със всеки предмет. Вече съм си избрала гимназия и смятам, че ще вляза там.
    Спокойно, не вземай насериозно изпитите, само си седни на Д-то и учи здраво- ще постигнеш доста добри резултати

Не трябва да вземаш насериозно изпита, но заедно с това съветваш да учиш здраво? Противоречиш си,хм.
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Не трябва да вземаш насериозно изпита, но заедно с това съветваш да учиш здраво? Противоречиш си,хм.
    Не си противоречи изобщо.Трябва да учиш сериозно и да не вземаш изпитите на сериозно,смисъл като отидеш на изпита да не тече вода от теб като цистерна..Просто си учи..
    BTW:Дори не знаем къде иска да кандидатства,а му даваме съвети как да учи...

Опс..не бях видял,че иска 2АЕГ,учи здраво момче :Д

Хахах, миналата година и ние бяхме така, а сега говорим като философи. Това е един период от живота, който не е никак тежък и въобще не трябва да се напрягаш много. Предходни години се влизаше лесно в 2 АЕГ, сега я преместиха и вдигнаха бала. Предполагам другата година ще се задържи почти същия. Не само незнанието, и други фактори влияят около изпита. Честно казано не е чак толкова трудно, колкото се говори.

Ако ти се четат по-компетентни мнения, разтърси се из раздела за старата ни тема "Настоящи седмокласници", там има съвети, докато тук всички мнения съдържат "учи сериозно/здраво", не че искам да обидя някой, но само наплашвате момчето. Тук е момента да ти кажа, че щом си момче имаш предимство и баловете са по ниски в гимназиите, в които има квоти, тази година е някой гимназии имаше разлика една-две единица между бал за момче и момиче.

Ако положиш поне малки усилия, ще успееш!

PS. Сега си мислиш за 2 АЕГ, като започнеш седми клас може да ти допадне Химия/Физика/Биология/Математика/География и да решиш да отидеш на изпит за НПМГ, а пък може и да ти допадне История (НГДЕК), Музика (НМУ), Изобразително Изкуство (НГПИ) и т.н. (:

Аа, знам, че на момчетата баловете са им по-ниски, но защо?

Град
    София
    Аа, знам, че на момчетата баловете са им по-ниски, но защо?
    Щото са гадняри. Уж за равенство между половете, а то се оказва точно обратното. Момчетата влизат с по-ниски балове, а момичетата - поне с една единица по-високи. Което е доста нечестно.
    Момиче съм!

"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън

Бала за влизане във 2 АЕГ тази година колко е ?

Град
    София
    Бала за влизане във 2 АЕГ тази година колко е ?
    Това са минималните балове за тази година за момчета в различните паралелки.

Минимален бал

ІІ АЕГ "Томас Джеферсън" - ЧЕ - АЕ;НЕ;М; Г - 32.822
    ІІ АЕГ "Томас Джеферсън" - ЧЕ - АЕ;НЕ; БЕЛ - 32.786
    ІІ АЕГ "Томас Джеферсън" - ЧЕ - АЕ;РЕ; М - 32.644
    ІІ АЕГ "Томас Джеферсън" - ЧЕ - АЕ;НЕ; Х;Б - 32.500
    ІІ АЕГ "Томас Джеферсън" - ЧЕ - АЕ;ИЕ;М; Г - 32.606
    ІІ АЕГ "Томас Джеферсън" - ЧЕ - АЕ;ИЕ;И;БЕЛ - 32.572
    ІІ АЕГ "Томас Джеферсън" - ЧЕ - АЕ;ИЕ; Г;И - 32.250
    Момиче съм!

За уроците - зависи при какъв учител си. Аз също догодина ще съм седми клас. Тази година учихе причастията. Познавам една с петици, която не може да ми ги изреди всичките :Д. При моя клас да им знаеш имената не стига за три. Така че зависи. Аз ще ходя на уроци, защото мисля, че имам нужда. Въпрос на лична преценка
    Последно редактирано от closeenough : 07-07-2012 на 08:54

Ooo, край :Д Аз мислех, че бала е към 31 и се бях нацелил към 6 по БЕЛ за годината и 5 по математика и петици на изпитите, повече и да искам няма да мога да изкарам :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си