- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи Седмокласници
Химията - суперрррррррр,физика - ахх,сам виж догодина,ад е..
Лично на мен химията ми беше много лесна .. и адски много съжалявам ,че не отидох на 2-ри кръг (на олимпиадата) , защото беше същия ден с тази по бг .. и реших да отида на тази по бг и нищо не направих
Физиката ,отново мое мнение ,беше по-трудна .. поне 2-рия срок .. първия (с тока) ми беше лесен![]()
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
^
И аз си си бях избрала конкретно училище, но в последния момент си промених желанията. Не знаеш на какъв акъл ще си тогава![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Точно. И аз бях твърдо за отиване в друг град. През годината пък си мислех за математическа паралелка. А ето ме сега записана в езиковата в друг град с втори език немски - хич не се долюбваме с него.![]()
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
ХеейИ аз тази година ще бъда седми клас и честно казано не се притеснявам много за изпитите, но със сигурност ще ходя на уроци, въпреки че досега не съм ходила никога, винаги съм се справяла със всеки предмет. Вече съм си избрала гимназия и смятам, че ще вляза там.
Спокойно, не вземай насериозно изпитите, само си седни на Д-то и учи здраво- ще постигнеш доста добри резултати![]()
Не трябва да вземаш насериозно изпита, но заедно с това съветваш да учиш здраво? Противоречиш си,хм.
...но във тебе като рана
"Защо?"
Опс..не бях видял,че иска 2АЕГ,учи здраво момче :Д
Хахах, миналата година и ние бяхме така, а сега говорим като философи.Това е един период от живота, който не е никак тежък и въобще не трябва да се напрягаш много. Предходни години се влизаше лесно в 2 АЕГ, сега я преместиха и вдигнаха бала. Предполагам другата година ще се задържи почти същия. Не само незнанието, и други фактори влияят около изпита. Честно казано не е чак толкова трудно, колкото се говори.
Ако ти се четат по-компетентни мнения, разтърси се из раздела за старата ни тема "Настоящи седмокласници", там има съвети, докато тук всички мнения съдържат "учи сериозно/здраво", не че искам да обидя някой, но само наплашвате момчето. Тук е момента да ти кажа, че щом си момче имаш предимство и баловете са по ниски в гимназиите, в които има квоти, тази година е някой гимназии имаше разлика една-две единица между бал за момче и момиче.![]()
Ако положиш поне малки усилия, ще успееш!
PS. Сега си мислиш за 2 АЕГ, като започнеш седми клас може да ти допадне Химия/Физика/Биология/Математика/География и да решиш да отидеш на изпит за НПМГ, а пък може и да ти допадне История (НГДЕК), Музика (НМУ), Изобразително Изкуство (НГПИ) и т.н. (:
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
Това са минималните балове за тази година за момчета в различните паралелки.
Минимален бал
ІІ АЕГ "Томас Джеферсън" - ЧЕ - АЕ;НЕ;М; Г - 32.822
ІІ АЕГ "Томас Джеферсън" - ЧЕ - АЕ;НЕ; БЕЛ - 32.786
ІІ АЕГ "Томас Джеферсън" - ЧЕ - АЕ;РЕ; М - 32.644
ІІ АЕГ "Томас Джеферсън" - ЧЕ - АЕ;НЕ; Х;Б - 32.500
ІІ АЕГ "Томас Джеферсън" - ЧЕ - АЕ;ИЕ;М; Г - 32.606
ІІ АЕГ "Томас Джеферсън" - ЧЕ - АЕ;ИЕ;И;БЕЛ - 32.572
ІІ АЕГ "Томас Джеферсън" - ЧЕ - АЕ;ИЕ; Г;И - 32.250
Момиче съм!
За уроците - зависи при какъв учител си. Аз също догодина ще съм седми клас. Тази година учихе причастията. Познавам една с петици, която не може да ми ги изреди всичките :Д. При моя клас да им знаеш имената не стига за три. Така че зависи. Аз ще ходя на уроци, защото мисля, че имам нужда. Въпрос на лична преценка![]()
Последно редактирано от closeenough : 07-07-2012 на 08:54
Ooo, край :Д Аз мислех, че бала е към 31 и се бях нацелил към 6 по БЕЛ за годината и 5 по математика и петици на изпитите, повече и да искам няма да мога да изкарам :Д