- Форум
- По малко от всичко
- Наука, Култура, Изкуство
- Коя е любимата ви книга на Стивън Кинг?
Защо я харесвате и с какво тя превъзхожда другите?Съжалявам ако има друга такава тема.
Чела съм 4 книги на Стивън Кинг (Зеленият път,Гробище за домашни любимци,Мизъри и Мъртва зона) и всяка от тях страшно ми хареса,така че не бих могла да избера любима.
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
"Мъртвата зона", "То", "Сияние". "Гробище за домашни любимци, също ми допада.
Редактиране: Един от любимите ми автори е, защото ми допада начина на разказване и самите действия в произведенията. Точно такива неща, които винаги са ми били интересни и ще продължават да бъдат такива.
Последно редактирано от Amore-Mio* : 07-10-2012 на 11:04
Охо тва ми е любимия автор, колкото и банално да звучи, понеже напоследък много хора казват, че тва им е любимия автор също. Най-любимите ми книги от него са "Гняв", "Куджо", "Бягащият човек", "Гробище за домашни любимци", "Тъмната половина"...
Дългата разходка, може би. Защото в нея намирам много истини за живота, защото Кинг знае как да каже много, без да говори буквално.
"Мъртва зона" най ми хареса.Но всички са невероятни.![]()
Просто се усмихни...останалото няма значение!
Кери. Историята и начинът, по който е изложена, са невероятни.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Засега съм чела само ''То'' и много ми хареса.Интересна е.
Задължително ще прочета и още негови книги.
Сиянието
Стивън Кинг е любимият ми писател! Начинът по-който описва героите и събитията ми допадат много. Любимите ми негови книги са "Гробище за домашни любимци", "То" и "Сиянието".
~ Daydream, I fell asleep amid the flowers, for a couple of hours, on a beautiful day.. ♥
"Сияние'' Сейлъмс Лот -са уникални книги!
Обожавам Стивън Кинг! Интересно то е че той докато пише книгите си се е страхувал от нещата които измисля и пише.Четох го в едно списание (имаше интервю).И всъщност той не е много смел,но погледнете какви книги пише <3
Чела съм Мизъри и Черният дом .. И двете определено са много добри ..
Не, че съм чел много книги на Стивън Кинг, ама Мизъри и Дългата разходка ми харесаха.
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
По - скоро мога да кажа коя не ми е харесала толкова.'Очите на дракона' като че най - не ме впечатли, макар пак да беше готина.Просто Кинг е цар <3 (поне доколкото съм го чела засега)