- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Черна боя за коса, която пада лесно
Здравейте. Косата ми е нормална кестенява. Искам промяна и затова се спрях на черния цвят. Но не мога да намеря шампоан оцветител и затова направо с боя ще почвам. Искам да ви попитам за черна боя за коса, която пада по лесно. И да, за колко време г/д пада черния цвят ? : ) Чакам предложенията ви
Изобщо не пада, само ще израства и ще имаш по-светли корени. Или се боядисваш и се поддържаш черна или се боядисваш за малко и после обезцветяване.
Като не искаш да ти седи дълго боята защо не пробваш с къна ?? МИсля , че и то е като боята и пада бързо !
Вярвай в мечтите си !
Потърси по-добре шампоан оцветител. Има черни!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Как да няма?!В почти всеки козметичен магазин има шампоани оцветители.Потърси по-добре.Чувала съм добри мнения за тези на Марион.Иначе с боя ако не се харесаш незнам...няма да падне скоро.Не рискувай според мен.![]()
На мен пък боята ми се измива за 2-3 месеца в зависимост марката.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Аа,чела съм,че на Лореал кастинг крем глос падала бързо.
Всичко си зависи от косата,според мен.
Аз,например,като почнах да се боядисвам с черна боя след първите 3 пъти оставах почти без черно по главата си.Трябваше около година да я боядисвам цялата,за да може да ми се "напои" косъма с черното и да не се отмива така лесноИ това при условие,че косата ми е тъмно кестенява.И оцветители съм пробвала - не хванаха,а слагах по много и то само в корените.
За сметка на това пък имам приятелка,която се боядиса само един,единствен път с черна боя и вече над 5 месеца не се е отмила (тя използва като моята боя - Велатон) и сега се налага да я чака да израсте.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Къната принципно пада бързо.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива