.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Въпрос за личното творчество ?

Здравейте !!! Искам да Ви попитам, знаете ли някакъв начин за изкарване на пари чрез продаване на творби. Къде мога да изпратя ??? Или за къде да напиша ??? Който знае и особено тези, които са пробвали нека да ми пишат. Благодаря на всички, прочели темата !!!

Супер фен Аватара на ParadOx
    Град
    Long Beach, California
    Кво значи "творби" ? Картини, снимки, песни, стихотворения??

По- скоро разкази, но аз питам и по принцип....

За жалост не знам такъв начин за печалба, въпросите с авторските права не е особено уреден в България. До колкото знам единствено чрез доказани авторски права може да се печели, но не знам как точно. При издаване на книга със сигурност, но иначе не знам. Аз също пиша и се интересувам от подобни неща.Ако искаш просто да публикуваш мога да ти кажа няколко варианта.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Печалба - едва ли. По-скоро да трупаш опит с помощта на местни вестници, списания...
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Повече от фен Аватара на antineutral
    Има онлайн конкурси а понякога и училищата уреждат викторини, отпускат стипендии. За конкурсите специално знам че се записват личните данни и ако не е комерсиално разпространявано произведението ти няма възможност за кражби. Друг е въпроса как се оценява на тях и доколко може да се спечели от такова нещо.

Благодаря за отговорите !

Конкурсът на "Славейков" тече в момента (http://slaveikov.bg/%D1%81%D0%BF%D0%...012/31/statii/). Трябва да си ученик/ученичка до 12 клас и да напишеш разказ. Лошото е, че наградата са пари, които можеш да изхарчиш единствено за книги. Колкото до идеята ти да продаваш творбите си, и аз съм на мнение, че тук в България няма да спечелиш нищо, освен опит. Можеш да участваш в "1000 стипендии", но там не съм наясно относно наградите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си