.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Едно проблемче

На 14 години(завърших 8ми клас) съм и досега съм си нямал гадже въпреки че съм имал възможности за връзка, но допреди една гдина такива неща не ме вълнуваха като цяло, защото тогава си бях зубарче и си гледах кандидастването... Та запознах се с едно момиче(нека я наречем Виктория) в училище в началото на годината в новото ми училище. До февруари почти не си бяхме говорили, но се движехме в една компания. И така на ски екскурзията(средата на февруари) почнахме да си говорим повече и се поопознахме.
    След екскурзията почти не си говорихме до началото на март... Тогава аз бях хлътнал по една к***а, която ми разби сърцето по-късно... Тогава Виктория веднъж ми писа на лично и започнахме да говорим по темата <<кого харесваш?>>. Аз бързо-бързо разбрах кого харесва тя, но аз не й казвах към кого изпитвам чуства аз.
    Не си говорихме около месец и половина, когато една вечер се почуствах адски самотен и реших да й пиша и да й разкажа цялата история за онази к***а, която на скоро ме беше отрязала. Трагнах да й разкавам, след като тя ми каза кого харесва. За съжаление, трябваше тя да си легне и не можах да й доразкажа, но продължихме на следвашия ден да си говорим и й казах всичко. И така лека-полека си станахме най-добри приятели и вече към средата на май бяхме остановили много силен контакт и си имахме пълно доверие. Към средата на юни, почнах да изпитвам нещо към нея- чуствах я адски близка и харесвах всичко в нея.
    И така врремето до края на учебната година, аз хлътнах много здраво или по-скоро се влюбих. Лятото дойде и аз направох бегла сметка, че в София се засичаме само за 1 ден през юли :/ Този ден мина и ние се видяхме и си прекарахме супер... Обаче какво следваше? Вчера Виктория замина на лагер и аз й звънях обаче тя ми каза, че не й се говори докато е на лагера с мен и че може би когато и звъня може и да не ми вдига... Почуствах се много гадно...
    Та към основното-аз искам да й кажа какво изпитвам, защото просто не издържам :@ Мислех си да й кажа в края на госината, но се чудех какво би станало през лятото с нас ? (тай че не й казах) След това мислях да й кажа в този ден дето се засичаме в София, но пак беше глупаво и не й казах... Най-вероятно ще ходим на един лагер в началото на август и може ние двмата да патуваме за там заедно(може би само двмата) и реших да й кава като стигнем там на лагера... Мисля си, че това е най доброто решение.. А вие? Какво ще кажете?
    П.с:съжалявам за грешките (:

Анониме,анониме с к**ви не се занимавай
    За да не иска да й звъниш,това означава,че:
    1-Не й пука.
    2-Твъде е заета
    3-Има друго момче,с което се занимава
    4-Хващаш я в неточния момент
    Защо я наричаш,че е к**ва,какво прави?
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Цитирай Първоначално написано от AnzaRe Виж мнението
    Анониме,анониме с к**ви не се занимавай
    За да не иска да й звъниш,това означава,че:
    1-Не й пука.
    2-Твъде е заета
    3-Има друго момче,с което се занимава
    4-Хващаш я в неточния момент
    Защо я наричаш,че е к**ва,какво прави?

Брат, сега не ми се занимава с онази ) смис се ми 1 за нея вече. Иначе защото се държа гадно с мен и наричам к***а онази дето ме отряза а не Виктория..

По-добре питай тази твоя Виктория,защо не иска да й звъниш когато е на лагер.
    Дали я е срам от теб от приятелките й или има някой тюфлек,на който се прави на оборотна.
    Прати й смс или нещо такова.
    Baby I got you
    And my mystery fades
    I got you

аха мерси ще пробвам полезно ми е да чувам съвети, защото съм много объркан...

Нормално да си объркан,защото такива като нея объркват хората
    Baby I got you
    And my mystery fades
    I got you

Бих искала да ти кажа, че и за теб и за нея според мен би било по-лесно ако и кажеш какво изпитваш без да се притесняваш от нейния отговор. Това е моята гледна точка като момиче , иначе каквото и да решиш дано да имаш успех!! ))

Цитирай Първоначално написано от ktsvetkova Виж мнението
    Бих искала да ти кажа, че и за теб и за нея според мен би било по-лесно ако и кажеш какво изпитваш без да се притесняваш от нейния отговор. Това е моята гледна точка като момиче , иначе каквото и да решиш дано да имаш успех!! ))
    мм не знам дали това е най-доброто защото вече съм правил грешката да казвам на момиче какво чуствам по скайп или по телефона... И заради това искам на живо (както казах с нея няма да се видим до 30ти най-рано)

Не прави грешката да разкриваш чуствата си по телефон илли skype. Винаги се стреми да ги казваш очи в очи, така поне малко ше знаеш какво да очакваш като отговор.

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Наистина се опитай да поддържаш контакт с нея,докато е на лагер.Това,че не иска да й звъниш не звучи добре.
    Като заминете,просто й кажи.Без много да му мислиш.

Попринцип и аз като съм на лагер не обичам да ми звънят мн мн .. се пак си там да се забавляваш с приятели.. представи си да си на плажа и да ти звъни баба ти.Е добре при вас е друго, но все пак остави момичето да си почине малко (после ще сте пак заедно).И също така въпросът защо не иска да говорите докато е на лагера може да се превърне в конфликт и да се прецакат нещата.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Попитай самата нея защо не иска да говори с тебе, докато е на лагера? Това ме подтиква на мисълта, че не те харесва, а сте си просто познати. Близки и добри приятели не бих могла да ви нарека. Та, иначе намекни й, когато излезете отново заедно и виж тя как ще реагира. Ако няма никаква реакция и й е все тая: продължаваш напред без нея.

Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Попитай самата нея защо не иска да говори с тебе, докато е на лагера? Това ме подтиква на мисълта, че не те харесва, а сте си просто познати. Близки и добри приятели не бих могла да ви нарека. Та, иначе намекни й, когато излезете отново заедно и виж тя как ще реагира. Ако няма никаква реакция и й е все тая: продължаваш напред без нея.
    мм принципно ние сме си най-добри приятели смис казваме си го често пак и си споделяме всичко и си имаме пълно доверие :/ иначе, мисля си утре да й званна и да се поизясним- защо не иска да говорим... Но иначе, като се замисля наистина не е мн як да ти званят доакто си на лагер :Д

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Айде, айде. Аз хипер много бих се зарадвала, ако моето човече ми звънне докато съм на лагер. Не ме интересува Иванка и Драганка, отивам на по-спокойно място, далеч от хорицата и ще си говорим.
    Каза ти го първия потребител. Не и пука за теб, не иска да се занимава с теб, има друг с когото иска да бъде. Честно казано аз хипер много бих се обидила, ако човека когото харесвам така ме отреже, и въобще не бих мислила да му казвам чувствата си към него след някакви си 5 месеца.
    Ти си знаеш, де.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Айде, айде. Аз хипер много бих се зарадвала, ако моето човече ми звънне докато съм на лагер. Не ме интересува Иванка и Драганка, отивам на по-спокойно място, далеч от хорицата и ще си говорим.
    Каза ти го първия потребител. Не и пука за теб, не иска да се занимава с теб, има друг с когото иска да бъде. Честно казано аз хипер много бих се обидила, ако човека когото харесвам така ме отреже, и въобще не бих мислила да му казвам чувствата си към него след някакви си 5 месеца.
    Ти си знаеш, де.
    мм да може би е така... Аз обаче като бях на лагер миналта средмица, си званяхме и си говорихме и може би заради това очаквах, че сега пак ще е така (вярно този лагер, където бях аз не беше точно лагер, а по скоро екскурзия) а при теб? как е ставало? Докато той е бил на лагер, отделял ли е време, за да говори с теб?

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Цитирай Първоначално написано от anonimkoto Виж мнението
    мм принципно ние сме си най-добри приятели смис казваме си го често пак и си споделяме всичко и си имаме пълно доверие :/ иначе, мисля си утре да й званна и да се поизясним- защо не иска да говорим... Но иначе, като се замисля наистина не е мн як да ти званят доакто си на лагер :Д
    Извинявай, обаче точно тогава е най - яко да се чуеш с любимите си и близките си хора, защото си надалеч от тях и не можете да се видите. А доброто приятелство, не се изразява в това колко често си казвате, че сте такива, а колко пъти си го доказвате това!

мм май сте прави наистина... Не исках да го повярвам, но май е така. Днеска и звънях 3 пъти( в рамките на час) и тя не вдигна (вярно, че принципно не си носи телефона, но..) и така ;(

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от anonimkoto Виж мнението
    мм да може би е така... Аз обаче като бях на лагер миналта средмица, си званяхме и си говорихме и може би заради това очаквах, че сега пак ще е така (вярно този лагер, където бях аз не беше точно лагер, а по скоро екскурзия) а при теб? как е ставало? Докато той е бил на лагер, отделял ли е време, за да говори с теб?
    Да, винаги отделя време за да си говори с мен. Дори когато е на работа.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си