.
Отговор в тема
Страница 11 от 78 ПървиПърви ... 7891011121314152161 ... ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 2018

Hybrid View

Аз тази година бях седмокласничка.. Изпитът не беше никак труден както всяка година, така че няма за какво да се притеснявате..Освен това тази година за пръв път бяха включени задачи PISA и беше стресиращо, все пак даже учителите си нямаха на идея за какво става въпрос.. Така че не се притеснявайте!

Голям фен Аватара на Elli *
    явно там за тва у-ще балът се свормира по различен начин

Повече от фен Аватара на kittyKat
    Две прости правила:
    1.Пишете грамотно.
    2. Научете си триъгълниците през годината.
    Това ще ви трябва най-много. Късмет!
    "Andrea, Runway is a fashion magazine, so an interest in fashion is crucial." -The Devil wears Prada

Искам да споделя! И аз тази година ще съм 7клас, обаче тези матури ме притесняват адски много! От 5кл. имам огромното желание да влезна във 1ва Испанска - а там бала е бая висок! Попринцип си уча, дори 6кл. завърших със 6.00, обаче нещо много ме стресират тия изпити! Всичките ми приятелки ще ходят на уроци в група от началото на годината, пък аз ще ходя на индивидуални най-вероятно от края на втория срок - това също може би ми повлиава! Все казват, че във въпросната група "Веди" 98% ги приемат там където искат. Ии затова ..! ... А може би просто всички толкова говорят как 7клас бил най-ужасния и трябва МНОГО да учиш, че просто ние се безпокоим излишно! ) - Не знам

Цитирай Първоначално написано от Mirchu Виж мнението
    Искам да споделя! И аз тази година ще съм 7клас, обаче тези матури ме притесняват адски много! От 5кл. имам огромното желание да влезна във 1ва Испанска - а там бала е бая висок! Попринцип си уча, дори 6кл. завърших със 6.00, обаче нещо много ме стресират тия изпити! Всичките ми приятелки ще ходят на уроци в група от началото на годината, пък аз ще ходя на индивидуални най-вероятно от края на втория срок - това също може би ми повлиава! Все казват, че във въпросната група "Веди" 98% ги приемат там където искат. Ии затова ..! ... А може би просто всички толкова говорят как 7клас бил най-ужасния и трябва МНОГО да учиш, че просто ние се безпокоим излишно! ) - Не знам
    И аз съм същата .. искам да вляза в езикова ( 1 , 2 Аег , 1,2 НЕГ , 9 ФЕГ ;д) .. най вече испанската .. а иначе може и НТБГ .. 18-то , тая по туризъм или тая по фотография ;д и аз исках във веди но майка ми искаше индивидуални уроци така ,че ;д

Цитирай Първоначално написано от prettymonster Виж мнението
    И аз съм същата .. искам да вляза в езикова ( 1 , 2 Аег , 1,2 НЕГ , 9 ФЕГ ;д) .. най вече испанската .. а иначе може и НТБГ .. 18-то , тая по туризъм или тая по фотография ;д и аз исках във веди но майка ми искаше индивидуални уроци така ,че ;д
    +1 и аз
    още от 6ти клас си ходя на индивидуални уроци

Цитирай Първоначално написано от Elli * Виж мнението
    +1 и аз
    още от 6ти клас си ходя на индивидуални уроци
    А къде мислиш да влизаш !? Смис .. аз най-вече езиковите .. пък другите може би са резервен вариант :Д Въпреки , че ако ако разбера как е там ( говоря за НТБГ , 18-то , тази по туризъм или тази по фотография) Мога да си помисля Не знам .. направо се побърквам

Цитирай Първоначално написано от prettymonster Виж мнението
    А къде мислиш да влизаш !? Смис .. аз най-вече езиковите .. пък другите може би са резервен вариант :Д Въпреки , че ако ако разбера как е там ( говоря за НТБГ , 18-то , тази по туризъм или тази по фотография) Мога да си помисля Не знам .. направо се побърквам
    харесала съм си 18то с японски

Повече от фен Аватара на zlatko98
    Искам да споделя! И аз тази година ще съм 7клас, обаче тези матури ме притесняват адски много! От 5кл. имам огромното желание да влезна във 1ва Испанска - а там бала е бая висок! Попринцип си уча, дори 6кл. завърших със 6.00, обаче нещо много ме стресират тия изпити! Всичките ми приятелки ще ходят на уроци в група от началото на годината, пък аз ще ходя на индивидуални най-вероятно от края на втория срок - това също може би ми повлиава!Все казват, че във въпросната група "Веди" 98% ги приемат там където искат. Ии затова ..! ... А може би просто всички толкова говорят как 7клас бил най-ужасния и трябва МНОГО да учиш, че просто ние се безпокоим излишно! ) - Не знам
    Кажи кой те излъга с тия проценти, че ми стана смешно. От Веди толкова народ не е направил нищо на изпитите. Само хората от първите две групи имат мнозинство на влезли, където искат и тук таме някой човек от по-задните се е прокраднал. Но тези 98%...пробвай с 8%

Цитирай Първоначално написано от zlatko98 Виж мнението
    Кажи кой те излъга с тия проценти, че ми стана смешно. От Веди толкова народ не е направил нищо на изпитите. Само хората от първите две групи имат мнозинство на влезли, където искат и тук таме някой човек от по-задните се е прокраднал. Но тези 98%...пробвай с 8%
    Една приятелка, оня ден беше на такъв изпит дето да те видят на какво ниво си ии та тя ми каза за тия проценти! Иначе и на мен не ми се вярва ама нали се сещаш, че за тия пари дето ги дават на Веди, са готови на всичко, за да ги убедят.

Повече от фен Аватара на zlatko98
    Една приятелка, оня ден беше на такъв изпит дето да те видят на какво ниво си ии та тя ми каза за тия проценти! Иначе и на мен не ми се вярва ама нали се сещаш, че за тия пари дето ги дават на Веди, са готови на всичко, за да ги убедят.
    Принципно (поне при мен беше така) срочната такса за Веди се равняваше на 1 месец частни уроци по БЕЛ и математика. Но разликата си личеше, защото на частните уроци имаш - индивидуално внимание, по чести уроци и в удобно за теб време, наблягане на по-слабите ти страни и допълнително развитие на силните, за разлика от курса, където се хвърчи през материала, което далеч не е приятно, индивидуалното внимание е малко, а групите са големи - все едно си на училище. Веди са добри, но частните уроци ги превъзхождат. Когато си на курс се изискват в пъти повече усилия, сравнено с когато ходиш на частни уроци, за упражнения у дома за постигането на еднакъв резултат.

Цитирай Първоначално написано от zlatko98 Виж мнението
    +1

абе хора вие къде мислите да ходите след седми клас? Става въпрос за пловдив

Повече от фен Аватара на Supernaturalfan
    Град
    Bulgaria
    В София как не се бъркате с всички тези училища не знам ;дд
    Ох, боли ме живота ;дд 14 дни до Страшния съд..добре де, преигравам, но не искаам! Не искам седми клас вече... ох ;д И се изнервям допълнително заради новите учители.....ужасс ;дд На всичкото отгоре нищо не съм купила за училище ;д и чанта нямам даже ;д

Цитирай Първоначално написано от Supernaturalfan Виж мнението
    В София как не се бъркате с всички тези училища не знам ;дд
    Ох, боли ме живота ;дд 14 дни до Страшния съд..добре де, преигравам, но не искаам! Не искам седми клас вече... ох ;д И се изнервям допълнително заради новите учители.....ужасс ;дд На всичкото отгоре нищо не съм купила за училище ;д и чанта нямам даже ;д
    Всички сме така! Все си казвам има време, има време - ваканция си още, не мисли за това, ноо не мога! След 2 седмици всичко започва ии просто не ми се мисли!!

И аз викам има време има време и все за това мисля Започвам да ставам някакъв манияк xD ;D

Аз пък си казвам няма време, няма време и веднага се хващам да преговоря нещо. Но не мога да отрека, че през по-голямата част на деня, мислите ми са все натам. Нямам търпение да започна у-ще, за да остана отново без почти никакво свободно време, през което да мисля за това...

Добра стратегия ;д

Леле.. 98% от Веди О.о Дано.. аз миналата година ходих там, тази също ще ходя..
    И аз съм се насочила към езиковите по-специално 9 ФЕГ.. Ако дадете някакви отзиви за нея ще съм ви супер благодарна!
    Ии за английския сте прави - аз от първи клас го уча в училище, ходя и на уроци и е просто безсмислено да отида в английска гимназия и 1-2 години (ако не и повече) си дъвча едно и също..

Цитирай Първоначално написано от Bloody Red Виж мнението
    Леле.. 98% от Веди О.о Дано.. аз миналата година ходих там, тази също ще ходя..
    И аз съм се насочила към езиковите по-специално 9 ФЕГ.. Ако дадете някакви отзиви за нея ще съм ви супер благодарна!
    Ии за английския сте прави - аз от първи клас го уча в училище, ходя и на уроци и е просто безсмислено да отида в английска гимназия и 1-2 години (ако не и повече) си дъвча едно и също..

Брат ми ще е 9ти клас в 9та ФЕГ и е много доволен. През тази учебна година, която мина учеше по 20 часа Френски Език на седмица. Каза, че учителите са много опитни и наистина си разбират от работата. Също така в част от тези 20 часа му преподаваше и французойка. И общо взето той за 1 уч. година научи основата на френския език. За 1 година взе А1 и Б1 степен на език. И ако имаш конкретни въпроси питай ;Д

И аз исках във Веди , но разбрах , че КЪДЕТО и да уча .. ако уча както си трябва ще ми се получат нещата .. проблема заради който не искам вече Веди е , че си в клас Други са си нещата като ти обясняват на теб

И аз съм записан на Веди. Още от 5 клас исках там, защото съм чувал, че са най-добрите и съм сигурен, че ще оправдаят очакванията ми. И аз мисля, че АЕ трябва да остане 2-ри чужд, а като първи да избереш някой нов. За мен това ще е НЕ, решил съм го!

Цитирай Първоначално написано от KrisoBG Виж мнението
    И аз съм записан на Веди. Още от 5 клас исках там, защото съм чувал, че са най-добрите и съм сигурен, че ще оправдаят очакванията ми. И аз мисля, че АЕ трябва да остане 2-ри чужд, а като първи да избереш някой нов. За мен това ще е НЕ, решил съм го!
    в 91 НЕГ ли искаш ?

За нищо на света не искам в езикова. Насочил съм се към НТБГ,НФСГ или СГСАГ(Строителство и Архитектура). Просто не виждам смисъл да уча в езикова...Да вярно ще знам един език перфектно, но в тези гимназии освен език на много добро ниво ще мога да науча и някаква професия. Плюс това език може да научиш и от курсове, ако искаш нещо повече, но като си учил в такава гимназия, ще знаеш и друго нещо...

Повече от фен Аватара на weenonas
    Град
    София
    KrisoBG ти си мой човек, на същото мнение съм като теб. Тая година ще съм зайка в СГСАГ. Догодина ако решиш да си в строителния и те приемат, чакам те =D

П.С. Не се вманиачавайте в тия курсове. Ако имате възможност да избирате между курсове и частни уроци изберете частни уроци. Плюсовете са хиляди. А попринцип за да изкарате хубав бал, не е нужно да ходите на каквито и да било. Аз тази година изкарах 33,321, което според мен си е супер, без такива неща. Само излишни разходи. Ако българският или математиката ви куцат или имате гаден учител, разбирам да ви записват, но ако сте си добре, достатъчно ви е да слушате в час и упражнения да правите е достатъчно. Ако нещо не разбирате, отивате на консултация. . Ако сте тръгнали към 91 НЕГ може и да са ви от полза, но иначе не мисля.
    Последно редактирано от weenonas : 09-03-2012 на 12:23

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си