- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи Седмокласници 2012/2013
След първите 2 седмици извода ми е че 7 клас изобщо, ама изобщо не е отпускарски клас (някои се мъчеха да ме убедят че всеки ден им е едва ли не парти) Много домашни ни дават (особено по математика) и се чувствам като пребита. А тези входни нива допълнително ме нервират. Утре правим по АЕ и ЗИП-БЕЛ, на 3ти по БЕЛ и остана още едно по химия. След няколко часа ми е първия урок по математика и се чувствам като в небрано лозе.. не съм ходила досега на уроци и не знам какво да правя.
Надявам се, че постепенно ще свикна с многото домашни и всичкия стрес. ;д
Така е ;дд че то една проста сметка става на егати чудовищното нещо ;д че първо на степен втора +/- и някакви глупости там ;дд На кой му е нужно това ;дд
Иначе и аз съм супер изморена! Преди в 4 часа си лягах сега в 21:30 умирам ;дд Днеска не знам какво ме прихвана и тръгнах да си правя някакви схеми по български по мое желание там подробно за видове изречения, глагол, речева ситуация въобще всичко което се сетите ;дд + таблица по физика по ме желание пак ;д
Ох и аз съм много изморена.. Миналогодишните седмокласници изобщо не са се оплаквали освен в края на годината като предстояха изпитите.. Аз след малко ще заспя на компа,ама айде... :XX Уфф ...искам да съм 1ви клас![]()
Охх искам само да мине тая година и после чак в 12 клас ше има още зор....Някой да се е запътил към 1ва немска в София ???
![]()
Хора да питам - някой от Бургас за немската да ми каже добре ли е, не е ли? И колко е бала? Мерси предварително)
Са за да не ни умре темата правим 1 играааа значи всеки пише първите си 3 желания , балът им (не е задължително) и какво мислят ,че ще стане накрая (дали ще успеят)))
ПОЧВАМ АЗ :
1. 91 НЕГ - бал : Минимален -33.678
2. 73 СОУ - бал : Минимален -33.584 (паралелка с най-висок)
3. 1 АЕГ - бал : Минимален - 33.464 (паралелка с най-висок)
Мисля,че няма да успея но да се надяваме
П.С. Ето сайт с баловете (за миналата година) :
Момичетата :http://regalia6.com/ucRegalia/regali...voyki_2011.pdf
Момчетата: http://regalia6.com/ucRegalia/regali...adeji_2011.pdf
Ам ок, значи аз искам
1. 18 СОУ - японски балът е около 32
2. 138 СОУ - японски нз колко е бала
и нямам други желания, ако уча сигурно ще успея, но не знам![]()
Океей ;дд
1. ГПНЕ ''Гьоте''
2. АЕГ ''Гео Милев''
за бал нз ;д
Насочила съм се към 3 ПМГ "Методий Попов" ,Варна. Някой да знае колко е балът за там????![]()
Последно редактирано от ~The Smile~ : 10-03-2012 на 08:19
Няма как да ти кажем, защото балът е различен за всеки профил. Има 4 природо-математически (биология/АЕ, биология/НЕ, биология/ФЕ и химия/АЕ) и един хуманитарен (география/АЕ).
-----
Относно моите желания:
1. Първа ЕГ, немски език. Минимален бал: 33,214
2. МГ "Д-р Петър Берон", математика и немски език. Минимален бал: 31,178
3. Четвърта ЕГ, испански език. Минимален бал: 31,466
За момента най-много искам 1 ЕГ и МГ и мисля, че мога да вляза. С малко повечко труд, упоритост и търпение ще се получат нещата, надявам се.
В нашата програма всеки ден имаме минимум по 1-2 часа БЕЛ и 1-2 по математикаЯвно няма да бъде лесно тази година..