.
Отговор в тема
Страница 11 от 81 ПървиПърви ... 7891011121314152161 ... ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 2018
    Цитирай Първоначално написано от Elli * Виж мнението
    а за 91 НЕГ колко е бала ?
    Хм. Ами мога да ти кажа точно бала, който е бил за тази година (ако не знаеш всяка година е различен)за момичета - 34,464 (1во класиране); 34,428 (2ро класиране) общо взето трябва доста да се учи, ама все пак се надявам да ме приемат. А другата добра немска гимназия в София е 73 СОУ, която също е с много висок бал и е на 2ро място по височина на бала за тази година изисква се минимален за момичета бал - 34,250 (1во класиране); 34,214 (2ро класиране)
    Последно редактирано от dessybarbie : 08-23-2012 на 20:28

Цитирай Първоначално написано от dessybarbie Виж мнението
    Хм. Ами мога да ти кажа точно бала, който е бил за тази година (ако не знаеш всяка година е различен)за момичета - 34,464 (1во класиране); 34,428 (2ро класиране) общо взето трябва доста да се учи, ама все пак се надявам да ме приемат. А другата добра немска гимназия в София е 73 СОУ, която също е с много висок бал и е на 2ро място по височина на бала за тази година изисква се минимален за момичета бал - 34,250 (1во класиране); 34,214 (2ро класиране)
    Следващия път гледай да имаш по-вярна информация.
    91 НЕГ (момичета) - 34,678 (1) , 34,642 (2)
    73 СОУ (момичета) - зависи от паралелката, но най-висок бал е бил в паралелката НЕ;АЕ;Мат - 34,250 (1) и 34,214 (2), а най-нисък в НЕ;РЕ;Мат - 33,356 (1) и 33,250 (2).

Голям фен Аватара на Elli *
    Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    73 СОУ (момичета) - зависи от паралелката, но най-висок бал е бил в паралелката НЕ;АЕ;Мат - 34,250 (1) и 34,214 (2), а най-нисък в НЕ;РЕ;Мат - 33,356 (1) и 33,250 (2).
    леле това е супер много :о
    мен малко преразказа ме притеснява, защото не запомням бързо, но да се надяваме, че няма да е супер труден

Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението

Къде си го гледал/а това? :О

А...дано ви се падне по-хубав текст, а не като нашия...с няк'ва бабка, гълъби и пушач. Обаче, като ги гледам 99,страшно са тъпи(нищо лично,сиг. има и много интелигентни) . Баловете,тази година бяха много високи. Влязох в ТУЕС (това е училище по компютри, като "Джон Атанасов",но по-хубаво, води се към ТУ София),така че ако някой иска да пита нещо,готова съм да помагам.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от awe_mahaise Виж мнението
    А...дано ви се падне по-хубав текст, а не като нашия...с няк'ва бабка, гълъби и пушач. Обаче, като ги гледам 99,страшно са тъпи(нищо лично,сиг. има и много интелигентни) . Баловете,тази година бяха много високи. Влязох в ТУЕС (това е училище по компютри, като "Джон Атанасов",но по-хубаво, води се към ТУ София),така че ако някой иска да пита нещо,готова съм да помагам.
    Как точно се кандидатства там? Знам, че има отделен изпит по математика, а бала има ли някакво значение ?

Повече от фен Аватара на zlatko98
    Цитирай Първоначално написано от Ramona Виж мнението
    Как точно се кандидатства там? Знам, че има отделен изпит по математика, а бала има ли някакво значение ?
    За ТУЕС трябва и да имаш добре оценка по физика, защото влиза в ''бала'' за там

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от zlatko98 Виж мнението
    За ТУЕС трябва и да имаш добре оценка по физика, защото влиза в ''бала'' за там
    А как се формира ''бала'' за там ?

Цитирай Първоначално написано от Ramona Виж мнението
    А как се формира ''бала'' за там ?
    БЕЛ (годишна - 7. клас) + ФИЗИКА (годишна - 7. клас) + БЕЛ (изпит - 7. клас) + МАТЕМАТИКА (изпит - 7. клас) + 4хВИ(вътрешен изпит) по МАТЕМАТИКА

И ако се представиш достатъчно добре може да казваш гордост: "Имам бал 48.."

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от awe_mahaise Виж мнението
    Обаче, като ги гледам 99,страшно са тъпи(нищо лично,сиг. има и много интелигентни) . Баловете,тази година бяха много високи.
    Интересно мнение, данните от които със сигурност са получени чрез наблюдението на поне 50% от онези 72 000, родени през 1999 А за баловете - ако го нямаше преписването, направо не ми се мисли (нищо лично, сигурно има много интелигентни)

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Интересно мнение, данните от които със сигурност са получени чрез наблюдението на поне 50% от онези 72 000, родени през 1999 А за баловете - ако го нямаше преписването, направо не ми се мисли (нищо лично, сигурно има много интелигентни)
    Във втора тема вече споменавате преписването . В моето училище никой не е преписвал и мисля, че и в повечето други е така, а вие изкарахте, че всички едва ли не са мамили...

Във втора тема вече споменавате преписването . В моето училище никой не е преписвал и мисля, че и в повечето други е така, а вие изкарахте, че всички едва ли не са мамили...
    мхм .. има преписване, но не чак толкова

Аз тази година бях седмокласничка.. Изпитът не беше никак труден както всяка година, така че няма за какво да се притеснявате..Освен това тази година за пръв път бяха включени задачи PISA и беше стресиращо, все пак даже учителите си нямаха на идея за какво става въпрос.. Така че не се притеснявайте!

Град
    Sofiq
    Първо вижте вашите резултати и тогава говорете за НАШИТЕ !!

Град
    Sofiq
    И ако се представиш достатъчно добре може да казваш гордост: "Имам бал 48.."
    Само,че максималния бал е 36;00

Цитирай Първоначално написано от nikki98 Виж мнението
    Хахахаха ей т'ва е

явно там за тва у-ще балът се свормира по различен начин

Повече от фен Аватара на kittyKat
    Две прости правила:
    1.Пишете грамотно.
    2. Научете си триъгълниците през годината.
    Това ще ви трябва най-много. Късмет!
    "Andrea, Runway is a fashion magazine, so an interest in fashion is crucial." -The Devil wears Prada

Голям фен Аватара на TheBeatles
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от nikki98 Виж мнението
    В ТУЕС специално максималния бал е 48. Просто имат друга система. Ако можех, щях да уча там, ама доста соленичко се плаща....
    Последно редактирано от TheBeatles : 08-28-2012 на 11:14
    Момиче съм!

"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън

http://www.regalia6.com/ucRegalia/re..._paralelki.pdf Тук може да намерите училищата с минималният и максималният бал за тази година,също така и паралелките.Разбира се другата година бала няма да е такъв...Моите амбиции са 91 НЕГ с ЧЕ-НЕ и АЕ и 164 ГПИЕ ЧЕ-ИЕ;ФЕ;БЕЛ и от тази година ще намаля излизането и ще наблегна повече на уроците и училището!

Цитирай Първоначално написано от cracersc Виж мнението
    http://www.regalia6.com/ucRegalia/re..._paralelki.pdf Тук може да намерите училищата с минималният и максималният бал за тази година,също така и паралелките.Разбира се другата година бала няма да е такъв...Моите амбиции са 91 НЕГ с ЧЕ-НЕ и АЕ и 164 ГПИЕ ЧЕ-ИЕ;ФЕ;БЕЛ и от тази година ще намаля излизането и ще наблегна повече на уроците и училището!
    Според мен не трябва да се лишаваш от много неща тази година - може да постигнеш отлични резултати и без да намаляш излизанията. За мен 7ми клас, незнайно защо, ми беше най-отпускарската година. И макар всеки ден да съм бил до късно навън успях да изкарам 34.6. Така че не трябва да се вглъбяваш напълно в кандидатстването, само си учи и всичко ще е супер.

Според мен не трябва да се лишаваш от много неща тази година - може да постигнеш отлични резултати и без да намаляш излизанията. За мен 7ми клас, незнайно защо, ми беше най-отпускарската година. И макар всеки ден да съм бил до късно навън успях да изкарам 34.6. Така че не трябва да се вглъбяваш напълно в кандидатстването, само си учи и всичко ще е супер.

+!

Повече от фен Аватара на Supernaturalfan
    Град
    Bulgaria
    Така е, но сега една приятелка супер много си е посветила вниманието на това още преди дск-то, не излиза почти, само по уроци ходи... като питам защо толкова много учи ми отговаря ''Ми не искам да влизам в ТОХ'', но това просто да няма време да отговори на 1 смс е прекалено..накрая ме е страх да не стане така, че от цяла година учене и пари за уроци да забрави всичко и..край.

Не виждам нищо лошо в това, че момичето се подготвя още отсега, особено ако има някакви пропуски от 5 и 6 клас. Пък и тази година на всички, които искаме да влезем в хубави у-ща няма да ни е много свободна.

Не съм съгласен с теб! Предпочитам да се мъча 1 година и после да съм щастлив 5 отколкото обратното. Радвам се, че си успял да изкараш този бал, но някои просто са си късметлии(не те упреквам, има си хора гении, които запомнят всичко още в часа и въобще не им се налага да учат). Но не виждам как ще постигнеш това, ако по цял ден си навън и се връщаш късно вечер...
    Последно редактирано от KrisoBG : 09-01-2012 на 05:58

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си