- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи Седмокласници 2012/2013
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Не казвам, че не съм учил - напротив, учих много. Просто не съм се лишавал от нищо. Лошото при мен беше, че заради мързел, отлагане, стоене навън ми се налагаше понякога да ставам към 4-5 сутринта, за да решавам задачи. По български реално не ми се налагаше да уча много вкъщи, защото ходех на уроци при една госпожа, която беше алчна и доста злобна, но пък за сметка на това си разбираше от работата. При нея съм ходил 2-3 пъти седмично на уроци по 2 часа и половина и в момента, в който излезех от урок си знаех всичко и не ми се налагаше да уча през свободното си време. Казвайки всеки ден нямах предвид реално, че съм стоял през цялото време навън - просто не съм се лишавал от редовни излизания и не съм се затварял вкъщи, но това не значи, че не съм учил.
Здравейте. От София съм и сега ще бъда 7-ми клас. Не се знае какъв ще е бала, но все пак мисля на първо желание да пиша 91 НЕГ, много искам да вляза там. На втори план 2 АЕГ с АЕ и НЕ. Първо бях убеден че искам в английска гимназия, но после се замислих над това, което казахте, че започва да се учи всичко от азбуката още. Ще ми тъпо, защото 5 години съм учил нещо и после да го уча наново, като някой идиот. Не знам. Ще следя темата, защото се надявам да ми е полезна. Ще помагам и аз с това, което знам досега де.
МОМЧЕ
Искам да споделя!И аз тази година ще съм 7клас, обаче тези матури ме притесняват адски много! От 5кл. имам огромното желание да влезна във 1ва Испанска - а там бала е бая висок! Попринцип си уча, дори 6кл. завърших със 6.00, обаче нещо много ме стресират тия изпити! Всичките ми приятелки ще ходят на уроци в група от началото на годината, пък аз ще ходя на индивидуални най-вероятно от края на втория срок - това също може би ми повлиава! Все казват, че във въпросната група "Веди" 98% ги приемат там където искат. Ии затова ..! ... А може би просто всички толкова говорят как 7клас бил най-ужасния и трябва МНОГО да учиш, че просто ние се безпокоим излишно!
) - Не знам

абе хора вие къде мислите да ходите след седми клас? Става въпрос за пловдив
ами чувала съм, че японската паралелка е най - развита и дори имало там някви състезания и имало шанс да отидеш до япония някакви такива ^^ аз обожавам япония и затова си я харесах , а балът не е чак толкова извънземен май 32 беше ^^
а ти на 1во място къде си си харесала ?
В София как не се бъркате с всички тези училища не знам ;дд
Ох, боли ме живота ;дд 14 дни до Страшния съд..добре де, преигравам, но не искаам! Не искам седми клас вече... ох ;д И се изнервям допълнително заради новите учители.....ужасс ;дд На всичкото отгоре нищо не съм купила за училище ;д и чанта нямам даже ;д
И аз викам има време има време и все за това мисляЗапочвам да ставам някакъв манияк xD ;D

Аз пък си казвам няма време, няма време и веднага се хващам да преговоря нещо. Но не мога да отрека, че през по-голямата част на деня, мислите ми са все натам. Нямам търпение да започна у-ще, за да остана отново без почти никакво свободно време, през което да мисля за това...
Леле.. 98% от Веди О.о Дано.. аз миналата година ходих там, тази също ще ходя..
И аз съм се насочила към езиковите по-специално 9 ФЕГ.. Ако дадете някакви отзиви за нея ще съм ви супер благодарна!
Ии за английския сте прави - аз от първи клас го уча в училище, ходя и на уроци и е просто безсмислено да отида в английска гимназия и 1-2 години (ако не и повече) си дъвча едно и също..
И аз исках във Веди , но разбрах , че КЪДЕТО и да уча .. ако уча както си трябва ще ми се получат нещата .. проблема заради който не искам вече Веди е , че си в класДруги са си нещата като ти обясняват на теб

И аз съм записан на Веди. Още от 5 клас исках там, защото съм чувал, че са най-добрите и съм сигурен, че ще оправдаят очакванията ми. И аз мисля, че АЕ трябва да остане 2-ри чужд, а като първи да избереш някой нов. За мен това ще е НЕ, решил съм го!

За нищо на света не искам в езикова. Насочил съм се към НТБГ,НФСГ или СГСАГ(Строителство и Архитектура). Просто не виждам смисъл да уча в езикова...Да вярно ще знам един език перфектно, но в тези гимназии освен език на много добро ниво ще мога да науча и някаква професия. Плюс това език може да научиш и от курсове, ако искаш нещо повече, но като си учил в такава гимназия, ще знаеш и друго нещо...