- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Как да използвам правилно дъмбели ?
Здравейте , оставиха ми за 3-4 месеца едни дъмбелчета с дискове , най-тежкия диск е 5кг ,а най-лекият е 2кг дисковете са общо 8... 4х5 и 4х2 , мисълта ми е , ако може да ми кажете някакви упражнения за начинаещи , за да мога за тези 3 месеца да заякна , ако може даже да ми направите някаква програмка с тях , ще е направо СТРАХОТНО. Дано сте ме разбрали и благодаря ви предварително![]()
I JUST DONT GIVE A FUCK !
Благодаря за линка , искам само да попитам , защо да не тренирам един и същи мускул повече от 2 пъти в седмицата ? Аз мислех секи ден да тренирам бицепс , трицепс и от време на време гърди и гръб , а в сайта пише да не го правя , защо ?
щото мускула расте като е трениран и си почива... през ден се тренира, за да може мускула да се възстанови и да расте. През ден най-често, през 2 дена най-добре
Начи тренирам бицепс и трицепс примерно , после 1 ден тренирам , гръб и рамене , после 1 ден пак бижепс и трицепс , така ли ?
така го правят повечето, аз правя кръгово - прая за сичко, после 2 дена почивка, и пак
Ами до 1 септември примерно ще заякна ли , ако правя 1 ден бицепс трицепс , един ден почивка , 1 ден рамене и гръб , един ден почивка и така ги редувам ?
аз като почнах фитнес първите седмици първо усетих повишаване на силата - правех с повече килограми, и след два месеца някъде идва резултата. Мускулите растат бавно но славно. И нали знаеш че за да има файда трябва яко ядене на месо/яйца![]()
А бе , аз си похапвамИ да те питам , може ли да ми направиш някаква програма , ти , защото май му разбираш , с тези дъмбели които имам , възможно най-бъзо да заяка и да се види ефект , смис до 1-ви септември да съм добре примерно ?
мъжки полов орган за плажните билдъри
Защо не включиш между тия дни, едни лицеви опори и коремни преси ?
Ще правя , бях си го намислил![]()
На колко си?
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
Къде отидоха корема и краката? Можеш да правиш кръгови, както предложи Angerfist. Разтърси се за упражнения за дъмбели, подбери си различни за цялото тяло, осигури достатъчно почивка на мускулите и почвай да блъскаш. Храненето е поне толкова важно, колкото са и тренировките, поне за визията.
Дали можеш да заякнеш до първи септември ли? Не. Сега, като ти казах това, ще се откажеш ли?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Къде са гърдите ще попитам аз
Ако искаш наистина да има някакъв ефект откъм визуално, ходи на лостовете и само си допълвай тренировката с тея дъмбели. Плюс естествено хранене и постоянство.
Мога да ти направя програма с дъмбели и лост. Има сумати варианти за това.
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Ама аз не мога да се набирам и мислех само ръцете да правя , не краката... и гърди има , даже съм го писал..
И ако наистина не мога да заякна до първи септември както каза ChaCho да ще се откажа
ПС. Някой беше питал , на 16 съм !
Е ти какво очакваш .. аз ходих 6 месеца на фитнес 3 пъти седмично и разликата не е кооооой знае колко голяма, но си трябва постоянсто![]()
Е ми аз имам възможност само до септември да тренирам...
Явно, не си заслужава да ти правя програма.........
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek