.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Ок , ако наистина е така , благодаря за отделеното време и awerw благодаря , че се нави да ми правиш програма но щом до 1 септември нищо няма да стане недей
    I JUST DONT GIVE A FUCK !

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от kireca Виж мнението
    Ок , ако наистина е така , благодаря за отделеното време и awerw благодаря , че се нави да ми правиш програма но щом до 1 септември нищо няма да стане недей
    Не те провокирам напразно, за да си чешам езика. Може би имаш добра причина, но всеки тук ще ти потвърди, че стига да има желание, ще се намери време и начин. Не бързай да ми отговориш, щото за мен отговора няма значение, това е нещо, което касае теб самия. Само защото някой ти е казал, че нещо не може да се получи, не означава, че трябва да си захвърляш желанията. Много често хората, които успяват, са тези, които вярват в себе си тогава, когато никой друг не вярва в тях. Заеби тренировките, волята може да промени целия ти живот, без нея няма как да постигнеш каквито и да било цели. Защото е най-лесно да се откажем и изключително трудно да се борим. Защо би избрал лесния път?

Дори и до 1ви септември да ти е срокът, ако имаш воля, можеш да постигнеш резултати. Но ти предстои да я откриеш за себе си. Имаш ли нея, всичко друго са подробности, които лесно ще ти обясним. Но само с нея ще са ти от полза. По-добре започни да тренираш, най-малкото характер ще изградиш. Когато дойде прословутият септември, сам ще можеш честно да си отговориш, дали има или няма начин да продължиш.

Всичко си е за теб. Не държа да ми отговаряш. Само ти отправям предложение да погледнеш по друг начин на нещата. Изборът си остава в твойте ръце. Ако решиш да се занимаваш сериозно, успех и ще сме готови тогава да ти помогнем. Но най-вече успех в откриването на борбеността!
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от awerw Виж мнението
    Явно, не си заслужава да ти правя програма.........
    А за мен заслужава ли си? (wasntme)

Цитирай Първоначално написано от WhyAlwaysMe? Виж мнението
    А за мен заслужава ли си? (wasntme)
    Кажи с какво разполагаш като уреди, тежести и какви са ти целите.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Много навътре взехте нещата всички , както споменах дъмбелите не са мой и искам за развлечение да потренирам малко , попитах ще стане ли до 1 септември нещо , казахте не.. е тогава какъв смисъла да продължавам ?? Не искам да се занимавам сериозно с тренировки и такива , аз ако исках щях да ходя на фитнес.. Имам воля , но в случея не ми трябва.. изобщо не искам да се занимавам с фитнеси , митнеси и квото и да било , искам просто временно да опитам как е И сега ,искам сериозен отговор , ще има ли промяна до 1 септември ако тренирам или няма да има , ако няма да има , да знам да не се хабя напразно , ако ще има добре , казвайте кво да правя и да се заемам

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Не те провокирам напразно, за да си чешам езика. Може би имаш добра причина, но всеки тук ще ти потвърди, че стига да има желание, ще се намери време и начин. Не бързай да ми отговориш, щото за мен отговора няма значение, това е нещо, което касае теб самия. Само защото някой ти е казал, че нещо не може да се получи, не означава, че трябва да си захвърляш желанията. Много често хората, които успяват, са тези, които вярват в себе си тогава, когато никой друг не вярва в тях. Заеби тренировките, волята може да промени целия ти живот, без нея няма как да постигнеш каквито и да било цели. Защото е най-лесно да се откажем и изключително трудно да се борим. Защо би избрал лесния път?

Дори и до 1ви септември да ти е срокът, ако имаш воля, можеш да постигнеш резултати. Но ти предстои да я откриеш за себе си. Имаш ли нея, всичко друго са подробности, които лесно ще ти обясним. Но само с нея ще са ти от полза. По-добре започни да тренираш, най-малкото характер ще изградиш. Когато дойде прословутият септември, сам ще можеш честно да си отговориш, дали има или няма начин да продължиш.

Всичко си е за теб. Не държа да ми отговаряш. Само ти отправям предложение да погледнеш по друг начин на нещата. Изборът си остава в твойте ръце. Ако решиш да се занимаваш сериозно, успех и ще сме готови тогава да ти помогнем. Но най-вече успех в откриването на борбеността!
    евалата за коментара ясно и точно ! ама чачо той няма да става бодибилдър
    Последно редактирано от xXxAngerfisTxXx : 07-12-2012 на 17:06

Цитирай Първоначално написано от kireca Виж мнението
    Много навътре взехте нещата всички , както споменах дъмбелите не са мой и искам за развлечение да потренирам малко , попитах ще стане ли до 1 септември нещо , казахте не.. е тогава какъв смисъла да продължавам ?? Не искам да се занимавам сериозно с тренировки и такива , аз ако исках щях да ходя на фитнес.. Имам воля , но в случея не ми трябва.. изобщо не искам да се занимавам с фитнеси , митнеси и квото и да било , искам просто временно да опитам как е И сега ,искам сериозен отговор , ще има ли промяна до 1 септември ако тренирам или няма да има , ако няма да има , да знам да не се хабя напразно , ако ще има добре , казвайте кво да правя и да се заемам
    Половинчатата работа не дава резултати. Кво точно ще постигнеш зависи от организма ти, колко ще тренираш, колко правилно ще тренираш и как ще се храниш. Никой не може да ти каже с точност какво ще се получи. Сигурно ще има малка промяна, но нещо съществено, надали. Можеш да тренираш 1 ден горна част на тялото, 1 ден долна и 1 ден почивка. В bb-team има упражнения, избери си за всяка мускулна група поне по 1, прави по 3-4 серии по десетина повторения. Храни се по-често, по-режимно и подбирай качествена храна. Квото стане - стане. Ще ти трябват поне дъмбели и лост, препоръчително и успоредка.

Коментарът ми е колкото да има, повече нямам намерение да задълбочавам.

Мега фен Аватара на ZipFail
    Chacho <3

Та по темата Ако тренираш много сериозно до септември, да най-вероятно ще има резултати, не големи, но забележими. Само дето до декември вече ще са изчезнали тея резултати.
    Накратко, ако няма да си постоянен - не си залужава..

Е нищо , аз искам да се пробвам , а ако видя , че има резултати , почвам фитнес ! Но отново моля , някой ако има време да ми направи някаква програмка , щото съм абсолютно невеж в тези неща !

Кажи с какво разполагаш като уреди, тежести и какви са ти целите.
    Два дъмбела - 4х1.25 и 4х2.5 кг. и лост. Това ми е само лятото, защото няма да съм си у нас и само с това разполагам. Иначе колкото за целите, искам да заякна в ръцете (да увелича обиколката на бицепса) и да оформя гърди.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Със свободни тежести, дори само един дъмбел да имате може да постигнете големи резултати, ама за 3 месеца не става.
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Първи ден:
    Набирания широк хват
    Флайс
    Гребане с дъмбели
    Раменна преса
    Кикбек
    Концентрично сгъване

Втори ден:
    Повдигания на краката от вис за корем
    Клек (по възможност на 1 крак)
    Повдигане на пръсти за прасец (пак на 1 крак)
    Хиперекстензии за кръста
    Сгъване на крака назад с тежест за задно бедро (можеш да вържеш дъмбела за глезена)

Трети ден:
    Почивка

Можеш да правиш 3серии по 10повторения на упражнение. Ако нямаш сили за 10 повторения, тогава до отказ.

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    Автора е супер смотано парче, заклеам се... Ще тренираш за развлечение, рейш ли, ама искаш резултати до първия учебен ден? А и след това да зарежеш всичко.. Не стаа така мой човек А щом си на 16, май можеш да правиш всеки ден, това за оставянето на мускула да почине е за големите, май така ми бяха казали...
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Първи ден:
    Набирания широк хват
    Флайс
    Гребане с дъмбели
    Раменна преса
    Кикбек
    Концентрично сгъване

Втори ден:
    Повдигания на краката от вис за корем
    Клек (по възможност на 1 крак)
    Повдигане на пръсти за прасец (пак на 1 крак)
    Хиперекстензии за кръста
    Сгъване на крака назад с тежест за задно бедро (можеш да вържеш дъмбела за глезена)

Трети ден:
    Почивка

Можеш да правиш 3серии по 10повторения на упражнение. Ако нямаш сили за 10 повторения, тогава до отказ.
    Да върти трите дена ли ?
    sapphire5

miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Да. 7и ден може да е почивка също.

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Работата не става от днес за утре,както си мислят повечето момченца.. К'во ли си вика автора: Ей ся 3-месеца ще помпам и за 15-ти септември ще стана ибаси машината,ще ги шашна всички.. Не става така,разберете го!

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Мога да му предложа нещо по-добро, но няма смисъл за 3 месеца
    sapphire5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си