Здравейте, искам да попитам няколко най-вероятно тъпи въпроси, но от скоро водя полов живот и така и не ми е ясно, та.. да...

1. Защо мъжете се притесняват и ги хваща срам когато не могат да го вдигнат? Нещо срамно ли има или... щото може всякакви фактори да влияят, а първата мисъл е "много се изложих, нали, какво си мислиш" и т.н.?

2. Защо е лошо, ако свършват бързо? И колко бързо е "бързо"? До колкото съм чела тука из форума е лошо да свършваш бързо, но аз пък имам друга логика просто е много възбуден и не може повече

3. Малко ми е сложно да обясня това... при чикия (или и да не е, ами просто да го помачкаш малко :Д ) кожата, която се забелва трябва ли да се дръпне надолу и "наголо" да стимулираш главичката или трябва да е "защитена" главичката и и така да мачкаш там... усещам как нищо не съм обяснила ама.. не мога да разбера тази кожа какво да я правя трябва ли и нея да я придърпвам нагоре надолу или я дърпам към основата да си стои там и не се занимавам с нея? (веднъж бях направила по втория начин и приятеля ми ми дръпна ръката и не можах да разбера дали не съм направила нещо не като хората)

4. При свирка из форума чета , че не трябва да пускам много слюнка и да лигавя, а на някои клипчета, които съм гледала (дори amateur или homemade) се храчат чак и бая "мазно" и "хлъзгаво" ми изглежда... та кое е правилно, колко е "нормалното" лигавене ? :S