- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- За горещината, насекомите и парфюмите
С един страхотен парфюм на Рефан привлякох стадо насекоми и съм тичала до нас. Резултатът е гадна алергия, ситни пъпчици, по кожата. Ако беше през деня, сигурно някоя пчела щеше да ме налази... Не преувеличавам. За първи път ми се случва подобно нещо. Бях доста изплашена. На вас?
Парфюмът е сладникав, но си е нормален. Знам, че потта привлича насекомите, но това си беше ужасно.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Веднъж го ползвах само.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Да, случвало ми се е само че с ароматен лосион за тяло. Оттогава не се мажа, когато ще излизам.
always late but worth the wait!
оф, много неприятно, вместо да миришем на лосиончета и парфюмчета, на Аутан...........
Против комари се използва.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Не ми се е случвало и силно се надявам да не ми се случиbtw една приятелка се беше намазала с нещо против комари и я подгониха стадо майски бръмбари
![]()
Не ми се е случвало досега да привличам много наведнъж![]()
Но по принцип използвам много "миришеща" козметика, самия ми парфюм е силен. Надявам се да нямам такъв проблем занапред.![]()