.
Затворена тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

ГАДЖЕТО МИ бРЕМЕННА ЛИ Е?!

Сори че пускам пак тема, след като пуснах една днес ама бих искал малко по-компетентни отговори от ПО-образовани хора. А и btw, НЕ СЕ ебавам, ПРИТЕСНЕН СЪМ и искам да знам отговора.
    Тва че на вас ви е смешно, не ме бърка, аз съм притеснен и искам истинско решение на дилемата !!!!!
    Та, свърших върху приятелката ми, около клитора, обаче спермата се стече към вагината и, има ли шанс да е станал гафа при положение, че сложихме Аспирин, чиято киселина убива сперматозоидите, там и стоеше там 1 час?

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Пак ти казвам - не е забременяла.Най-много да си е прецакала вагиналната микрофлора!
    Пак ти казвам - тъп си!
    maDamn

По какъв начин си я е прецакала ? От киселината на Аспирина ли ?

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    НИЕ ТИ КАЗАХМЕ, ЧЕ НЕ Е! СТИГА ПЪЛНИ ФОРУМА С БЕЗСМИСЛЕНИТЕ СИ ТЕМИ! ТОВА ЗА АСПИРИНА Е ПЪЛЕН МИТ! АЙДЕ, ЧАО!

ТУК Е ФОРУМ КЪДЕТО ХОРАТА СЕ ПИТАТ И СИ ПОМАГАТ, КАКЪВ Е ПРОЛЕМА ДА ПОПИТАМ ЕДИН СВЕСТЕН ВЪПРОС ,МНОГО ЛИ СТЕ ЯКИ КАТ МЕ ХРАНИТЕ МИ НЕ НЕ СТЕ ! братле пълно с изроди без капка съвест !!!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Не е пълен мит,но може супер яко да и навреди тоя аспирин.
    maDamn

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    "Братле", помогнахме ти, казахме ти СТО пъти, че не е бременна, щом даже НЕ СИ СИГУРЕН, дали е девствена. И ти пускаш ВТОРА тема?
    1. Не е бременна!
    2. Аспирина НЕ Е противозачатъчно!
    3. На сперматозоидите им трябва скорост, когато влязат във влагалището за да оплодят яйцеклетката. Убедена съм, че не е излязъл огромен език от оная й работа и я е облизал, че да е забременяла. А и е невъзможно, щом НЕ СИ СИГУРЕН дали е девствена!

Мега фен Аватара на machoka
    Абе ти отговор не получи ли?

Връщай пръстените в магазина и следващият път нещо по-смислено напиши, че не ми се четат простотиите ти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си