.
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Threaded View

Стягане на краката

Не съм дебела или нещо такова. Даже съм доста лека (43 килограма). По ген съм слаба, но понеже не спортувам от много време всъщност на краката нямам развити мускули. Искам да стегна краката си от вътрешната част на бедрата си, но каквото и да правя не виждам разлика. Не искам да слабея повече на килограми, а по-скоро да сваля малко мазнини от вътрешната част на бедрата и да ги заместя с мускулна маса. Тичането не ми помогна за тази област. Храня се здравословно, но каквито и тренировки да правя се отразяват навсякъде, но не и където искам. Дайде ми някакви предложения как да стегна тази част от тялото си. Не се срамувам от тялото си, но е хубаво човек да работи върху себе си. Знам, че вероятно ще питате за ръст и тн. Ръст 165, години 19 близо 20, BMI 15.8, кг 43 и искам да си ги запазя, а ако може и да ги дигна малко но с мускулна маса не мазнини. Kажете ми как да стане този номер. Като тренирам свалям килограми, но не качвам мускулна маса-дали да взимам протеини или нещо подобно? Гаджето ми ми препоръча да пия креатин, който помага на мускулите да се развиват много по-бързо от нормалното, но не съм много сигурна, че ще е добре за мен.
    Последно редактирано от Tikche : 07-10-2012 на 18:04

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си