Здравейте! На една приятелка казах, че имам гадже Говорихме много, тя все му искаше Фейсбука, а аз й казах, че сме заедно от скоро и му го нямам Малко тъпа лъжа.. но ще ми дадете ли съвет какво да правя? Просто всички около мен си имат гаджета, а мен ме третират като бебе, защото нямам и ми казват, че ако продължавам така никога няма да имам Какво да правя? Или как да си намеря? Проблем е, че нямам много приятели! Имам 1-2, с които да изляза. С едната приятелка ходим в парка и се мотаем - общо взето забавно Понякога тя ме запознава с момчета от нейното училище, но те всички са едни..., а пък и си падам малко срамежлива Какво да направя?
Моля без тъпи коментари от сорта на "Няма ние да ти търсим гадже!", "Отивай навън, а не стой пред компютъра да мързелуваш" или "Не си ли още малка за гаджета?! Изживей си детството бе дете!" и т.н. Ето ви отговор на тези въпроси:
1-ви въпрос - Трябва ми съвет няма нужда да ми търсите!
2-ри въпрос - Като отида навън да не съм някоя к*рва, че да ходя и да се бутам при момчетата...
3-ти въпрос - Не, не съм! Все си мислите, че вие като сте били малки и като сте си хващали гаджетата на 18 се мислите за много зрели.. извинете, обаче в момента всяко едно момиче/момче е с гадже и просто ти е тъпо и смущаващо да нямаш при кой да отидеш! Помогнете!