- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- според вас наистина ли трябва да съжаляваме загиналото момиче от форума
http://www.teenproblem.net/forum/sho...-момиче
при положение, че сама си го е избрала, сама се е качила да се правят на кой знае какви гъзари в селския град.
6б3З10
при положение че сама си го е избрала такъв, сама се е качила да се правят на кой знае какви гъзари в селския град
6б3З10
Винаги трябва да е тъжно, когато си отива млад човек. Може да е била такава, онакава, факт е, че не ѝ е даден шанса да си разбере грешките и да се поправи.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Така са гъзарите като карат като луди.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
имай малко уважене бе, бате. Малоумен ли си, какъв си? Все пак, момиче на 17 беше![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
От тая тема е минала 1 година ...
n00bs
искам и аз такава тема ако умра! искам и аз такава тема ако умра! искам и аз такава тема ако умра!
според християнството, най-вероятно отива в рая, така че не би трябвало да е тъжно, а да е щастлив ден, ако е била добър човек (а ако е била лош човек, тогава в момента си получава заслуженото, нали?)
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
След три минути ще се самоубия величествено! Правете ми тема!!!![]()
да пукнете всички, ебати животните.
то густо, то пусто
пффф имайте поне малко уважение бе .. да ви имам темите![]()
Трагедията си е трагедия. Никой от нас не знае, за да съди. Ако поне това не те кара да се замислиш, къде ти е човечността?
Тъжно ми стана, че намалиха с една година присъдата на цар Киро. Искам да го сгазя с трактор.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
И защо не? О'кей, направила е погрешен избор, но си отиде млада. А в такива моменти на всеки му става гадно: независимо каква е била. Тя не е успяла да се порадва на живота. Да завърши, да има деца, работа и куп неща. Още повече, тя с приятеля си е прекарала доста години. Бях чела, че някъде към 5 години е била с него, така че той надали е искал това да се случи. И съм напълно убедена, че все още съжалява за тази случка.
LovEsIckk
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
Мъжко съм !
LovEsIckk
Мъжко съм !
Не мога да изпитам тъгата на близките й, 'съжалявам' е супер недостатъчно и не ми харесва.
Тъжно е, че си е отишла по толкова нелеп начин. Изгубих най-близкия си човек по същия начин.
И е нормално в 'Козметика и диети' да ъъ скърбят повече, при все че е писала там и са си споделяли женски работи и т.н.
Заглавието на темата ти е странно. Никой не те кара да съжаляваш, дори смятам, че съжалението е доста безполезно и непрактично, но просто е тъжно, че стават такива неща. Т'ва е.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
lolwut, как успя да не разбереш това, след като съм го написал толкова ясно? почвам да си мисля, че проблема е в хората, а не от мен... и ако още не си разбрал: атеист съм (т.е. не вярвам в бог)
Но ако бях християнин щях да намеря идеята хората да се напиват и кефят на смъртта ми за напълно приемлива. Ако мислиш, че този който обичаш е отишъл на по-добро място, е егоистично да тъгуваш за него.
Не следя форума, но е тъпо да пишеш такива коментари точно в тая тема ; )
бтв аз също вярвам само в това което виждам
LovEsIckk
Мъжко съм !
Не знам какво точно имаш предвид под това, защото аз не виждам молекулите, но знам, че всичко е направено от молекули заради теоретичното доказателство, което сочи към това, въпреки че интуитивно не го усещам. Важи и за това, че Земята е кръгла, а не плоска. Всъщност това, което виждаме, ни подсказва, че има Бог (вероятно Слънцето е Бог), звездите са само малки точици, съществуват магии (най-лесното обяснение са за много неща) и т.н.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Винаги е жалко, когато млад човек си отива по нелеп начин. Да почива в мир.