.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27
    В края на годината,когато бях 2-ра смяна си бях забравила ключовете за шкафчето и за вкъщи под чина в училище и осъзнах това чак у нас, когато се прибрах, а пък не бях сама и рових,рових и не ги намерих.Трябваше сутринта да стана, да отида в училище преди да са започнали часовете ( 7.30 ! ) и да ги намеря,защото бях сигурна,че са в училище. И отидох там и ги намерих в учителския шкаф в класната стая и чистачките го били намерили и го оставили там. Тъй че , за да сте по - сигурни, наистина сменете бравата / вратата. Ето и отговорите на въпросите :

1. За да сте по-сигурни, да
    2. Може да ги даде в полицията или да ви откраднат, но шансът да знае някой,че те са за вашия апартамент е минимален.
    3. Не знам чипа ти какъв е , нямам представа
    4. Ако мислиш,че е правилно, но все някога ще разбере, че си ровила из вещите му. Не вярвам пък чак толкова да си недоверчива на близките си.
    5. Не мисля, защото ще се усетят ключовете. Все пак те са доста по-тежки от вестниците.

Сменя се ПАТРОНА(ключалката). Аз толкова много пъти съм си губил ключовете и нищо не е ставало. Веднъж загубих едни ключове и ги намерих след 6 месеца в едно шкафче.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си