И... Дами и господа, представям хиляда и първата тема по този въпрос!
Не съжалявам ни най-малко, че си направих. Вярно, че сега не съм в перфектна форма, така че само аз и мъжа ми й се радваме, но аз съм супер доволна. Моето пъпче е много вдлъбнато навътре и преди не ме кефеше, защото се зацапваше, а като го почиствах имах много неприятно усещане. Сега като съм с обичка не се цапа, понеже тя е като тапичка ха-ха!
Иначе е много яко украшение, женствено. Това дали ще се закачи обецата или не зависи от самата обеца. Ако си вземеш такава с ръбове и кукички по нея ( примерно пеперудка ) ще се закача. В началото ти препоръчвам този тип :

Пък после си взимай с висулчици и глупости. Аз винаги гледам да има такова топченце в долната част иначе много ръби като се свиеш, седнеш, наведеш и т.н.
Лично мен не ме боля много. Аз съм голяма лигла. Първия ден боли като се мърдаш, после постепенно болката намалява и до няколко дни изчезва, ако всичко е наред. От моята доста време течеше лимфа, може би дори и малко гной по едно време, не съм сигурна, но не ме болеше. Важното е да си я поддържаш чиста и да не я сваляш поне няколко седмици.

Надявам се да съм била изчерпателна