.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 53 от общо 53
    НЕ!НЕ!НЕ!НЕ!Никога не прави тази грешка!Никога!Тук няма абсолютно нищо.Квото и да говорят за Испания - криза,кво ли не,испанския е най-говорим след английския Учи там,няма кой знае колко голяма разлика м/у добър университет в Мадрид,Лондон,Копенхаген и тн .. Веднъж си се измъкнала от ада,не се връщай пак А този по-горе дето беше писал за семенцето,което трябва да засеем в градината на България .. Ебаваш ли ме или на кво си ? ;дд Тая държава(сори държавица ;дд)кво е направила за теб,КВО Е НАПРАВИЛА ЗА СВЕСТНИТЕ СИ ГРАЖДАНИ ?

ПС.Понеже знам,че ще има хора,което ще тръгнат да ме оплюват,дайте ми един пример за СВЕТОВНОИЗВЕНСТЕН човек от български произход?Не ми давайте за пример Бербо,надали го знаят в Австралия примерно,при все че само се ебават с него на острова ;ддд ОТГОВОРЪТ Е САМО ЕДИН - НИНА ДОБРЕВ !!!!!! И да,успяла българка - ама пак успяла извън страната ..

Сама си прави изводите

ами, владиславчето, ти счупи тъпомера, браво

Нина Добрев дори аз не я бях чувал допреди 2 години, как реши че тя е нашето лице...

Вземи разгледай малко книги и история, и стига бълва шит по форумите че ще вземе да види някой чужденец да ни се смее...

Въпросът е ти какво си направил за свестните хора около теб...? Ако трябва да си задаваме по-точно въпросите.. И не няма нужда да ми отговаряш достатъчно написа.. Както и аз, между другото..

А какво е направила държавата България ли? Все едно ме питаш какво е направила майка ми... Как да ти отговоря? Дали е добра или лоша това какво ще излезне от мен накрая си е моя отговорност.. Аз мога само да си я обичам и да се опитвам да я разбера, защото тук съм се родила и това е домът ми, колкото и да пътувам. Колкото до политиците... боже мили! Те ли са ви определението за страната??? Все едно да си забиеш трън в очите и да кажеш, че виждаш небето... Много прозорливо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си