- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Грешка или..
Най-добрата ми приятелка изневерява на гаджето си, като твърди че обича и двамата. Аз казах на момчето и сега той ще я скъса. Правилно ли постъпих ? Момчето даваше всичко за нея, а тя какво направи...
Срам ме, че имам такава приятелка. На мен казвахте, че съм курва, но тя е по-зле, няма оправия за нея . ;xx
Голяма правда, няма що. Ти каква работа имаш между тях? Това е техен проблем. Ако толкова си била загрижена, по-добре да си се опитала да разубедиш приятелката си.
Малко е смешно да я наричаш най-добра приятелка и курва едновременно.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Опитах още в началото, но без успех. Много съжалявам, но момчето се побъркваше по нея..
Малко не ми звучи като истинско приятелство. Ти да не си рефер между тях? Той рано или късно щеше да разбере, нужно ли е било да е точно от теб? И като е курва защо я наричаш приятелка тогава? Нещото, което не е наред май е в теб, не само в тях. Не толерирам такъв тип връзка, с лъжи и т.н., но и твоята постъпка не е най-правилната.
И защо? Като че ли съм напълно убедена, че ако не беше казала нищо - пак щяхте да я нападате. Ха - ха! Замислете се. Половинката ви изневерява, вие не знаете и не подозирате, докато тя/той споделя на близък човек, че уж обича и двама ви. Следователно надали някога ще се сети да признае всичко, момчето ще продължава да се привързва и да прави всичко възможно за човек, който му изневерява и което не държи на него. И какво като я нарича такава? Приятелството е .. когато двамата/двете се приемат такива, каквито са. Именно това е и при тях. Никак правилно не е постъпила приятелката й и точно заради това за пореден път поздравявам авторката, че е казала всичко на момчето.
Да, най-добра приятелка ми е и няма да лъжа. И не съм казала, че е курва. Просто казах, че не е момиченце с пола до коленете и две опашки. Не знам вече и аз какво да мисля. Права ли съм или не ?![]()
И все пак, казах на момчето да поговорят още веднъж и той да реши дали да тръгнат пак или не. Но той е категоричен, че не я иска и,че тя е никоя за него.
++++
А ти защо не поговори с така наречената "най-добра приятелка" да и кажеш, че не е хубаво така и т.н. Ми отиде при гаджето и? Хммм? Не мислиш ли, че е супер подло от твоя страна да постъпваш така с приятелка и да мешаш в нейните работи без нейно знание? Ти какво харесваш гаджето й и за това отиде първо при него? Постъпката ти е глупава и някак си неестествена спрямо това, че наричаш въпросното момиче "най-добра приятелка" пък после се сравняваш с нея и разправяш к'ва е курва. Ти поинтересува ли се да разбереш нещо повече относно изневярата и да поговориш с нея?
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Поговорих и то много. По едно време се разделиха с другия ама сега пак са заедно. Не го харесвам, не съм чак толкова подла. Казах й хиляди пъти, че гаджето й я обича и да не го предава, но тя не ще и това е !
Съгласна съм. И на мен ми се е случвало близка приятелка да ми разкаже, че е изневерила. Не съм тръгнала да я портя, като че е малко дете. Не е моя работа да се мешам. Тези неща и сами излизат на яве и то доста бързо, ако се продължат. Ако не се, още по-малко имам работа там, където са се настанили нещата.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
МОМИЧЕТО Е ОПИТАЛО, СПРЕТЕ ДА Я НАПАДАТЕ .
А може би и момчето й е било приятел и не е могла да гледа как някаква лигла го лъже... 'Щото ако сте на мястото на момчето ще боготворите този който ви е казал .. А колкото до тва че казва че приятелката й е курва, всеки има право на мнение ... и въпреки това и курвите имат нужда от приятели, right?...+ това въпросната приятелка не мисля че е кой знае колко ощетена , нали все пак има и друг който "обича"... имам чувството че такива момичета си нямат идея кво е да обичаш... А пък другия дали има идея че и той не бил единствен... не казвам да му кажеш, преди да са ме нападнали 100 човека, ами да вземете да се замислите... дали е по-добре няк'ва лигла да върти двама човека "шот е яко", а авторката да стои и да гледа... много точно си е направило момичето...
В миналата тема ти казаха, че си тъпа и малка, сега си успокояваш съвестта, че твоята приятелка била по-зле. Ама пак ти излизаш кривата в случая. Ако изобщо ти беше приятелка, не би ти минало през акъла да дрънкаш наляво и надясно какво върши. Много просто парче си от малка, дано ти дойде акълът след години, ама силно ме съмнява.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
С времето човек научава да не се бърка в чужди отношения. Какво ще рече и курвите имат нужда от приятели? Имат, да. И ако са истински никога няма да гледат на тях като на курви, а ще виждат човека зад всичко. Нямам приятел, който би ми лепнал такъв етикет. Ако ще да налапам пишките на целия квартал, пак не би.
Не е по-добре да върти двама човека. Накратко изневеряващата е пълен боклук. Съгласна съм. Тогава защо с авторката въобще се водят приятелки и се занимава с нейния живот? М? От вярност и лоялност ли?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Вижте какво не съм нарекла приятелката си буквално курва, защото е девствена. Тя ми е приятелка, а той приятел. Ти можеш ли да гледаш, как приятелката ти се превръща в нещо лошо и,как гаджето й съхне по нея ? Да ? Е, аз не мога !
Не трябва да се бъркаш в нещата на другите.
Има ли значение дали си постъпила правилно или грешно, щом вече си го направила?!
Ти си на 12, нали? И тя е на 12, предполагам? Да ви имам и съхненето по момче, честно. Приятелката ти си има глава на раменете и като я "изпортиш" няма да спре да се "превръща в нещо лошо". Приеми, че си е такава или че кара такъв период в най-добрия случай. Това не зависи от тебе ни най-малко.
Познавам женени хора вече (демек със сериозни чувства и отговорности), които при същата дилема си траят, защото не е тяхна работа. Не е неразбираемо това, което си направила. В смисъл, наистина предразполага към чудене и може човек да не е сигурен кое е правилно и кое не. В случая, обаче, си направила грешния избор, поне според мен.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Мале вече от 12 са ебати .....
Иначе мисля че е правилното решение, ако и момчето ти е приятел.
Защо да завиждам, след като очаквам предложение от друго момче. Пък и момичето си намери друг. Заряза и двамата и си хвана друг.