- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- Опит (за eротичен разказ)
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Това е нещо, което написах за един конкурс преди време .. ще се радвам на всякакви мнения)
Положи ръце на хладния мрамор и се потопи до шия във водата. Вълничките гъделичкаха голата кожа на тялото й, милваха нежната плът на гърдите й, зърната й бяха настръхнали от студа.
Въздухът беше натежал от аромата на билки и опиум, пара се стелеше на тежки кълба около нея. Затвори очи и запечата в съзнанието си мига на перфектна тишина и спокойствие. Ръцете й несъзнателно започнаха да рисуват кръгчета в горещата вода.
Усети чуждото присъствие, когато въздушните слоеве сякаш се разместиха, а миризма на остър мъжки афтършейв погъделичка ноздрите й. Чуха се стъпки, секунда след това – плисък. Нечии длани се отпуснаха на голите й рамене, а светлината угасна, преди дори да е успяла да отвори очи. Сърцето й заблъска лудо, дишането й се учести – от части от страх, от части от вълнение. Непознатото я влечеше, това, което не можеше да съзре, я възбуждаше.
Изви се. Присви се, опита се да го изблъска надалеч от себе си, но и двамата знаеха, че не това бе желанието й. Студените пръсти се впиха в брадичката й и придърпаха лицето й напред. Влажни, груби устни се впиха в нейните, усети вкус на сол и мента, докато езикът му решително се промъкваше в устата й. Сърцебиенето й се ускори, напук на всичко, и страхът се замени с надигащ се интерес и трепет. Трябваше да избяга, да се откъсне от него, да потуши пожара, пламнал в долната част на корема й ... а нямаше как да го направи, докато той я целуваше по този начин, докато захапваше устните й, докато усещаше езикa му в устата си, а ръцете му – докосващи всеки милиметър от тялото й.
Забори се в обятията му, захапа устната му, но това само разпали желанието му. Притисна я толкова близо до себе си, че вече усещаше ритъма на сърцето му, блъскащо като затворено в клетка птиче. Горещото му тяло влезе в пряко съприкосновение с бясно надигащите и спадащите й гърди. Започна да трепери, ръцете й трескаво затърсиха нещо, за което да се уловят. Искаше да се приближи още, да се слеят, да потъне в него – или да се остави той да потъне в нея, искаше ...
Една малка част от съзнанието й се ужаси от неконтролируемото желание, което я изяждаше отвътре.
Другата част обаче я накара да се отпусне в грубата му прегръдка, да се притисне дори по-близо, да прокара пръстите си по масивния му гръб, по изпъкналия гръбнак, да задере меката кожа с нокти.
Повдигна я с едно рязко движение, издаващо многогодишна практика, и бедрата й се увиха около ханша му. Продължи да я целува, а тя го дереше и хапеше, блъскаше гневно гърдите му и едновременно с това го притискаше към себе си, бясна на себе си, на него и на слабата човешка природа, така лесно поддаваща се на желанието.
Изстена, от болка, когато той проникна рязко в нея. Отметна глава назад, прехапала устни, докато движенията им се синхронизираха. Голите каменни стени подеха ехото на единствения звук в помещението – бясното им, накъсано дишане, ускоряващо се с всяка секунда.
Гореща, солена кръв – неговата – се стичаше по устните и брадичката й. Той я облиза, без свян или погнуса. Започна да трепери, по тялото й плъзнаха топли вълни.
Изстена, през зъби, не искаше да му достави удоволствието да я чуе. Притисна се в него максимално, жадуваше да поеме цялата му сила, цялата му енергия и мощ, цялата му омраза, гняв и страст. Затвори очи и задраска гърба му отчаяно, изцеди последните остатъци от възбудата си, превръщайки ги в един последен тласък. Сладка болка пропълзя по тялото й, мускулите й започнаха да се съкращават и отпускат, тялото й затрепери, докато умът й се давеше в мъглата на удоволствието.
Остави я сама, в горещия басейн, с въздуха, напоен от миризмата на опиат и мъжки парфюм. Мускулите й все още се присвиваха конвулсивно, бедрата й се притискаха едно в друго. Устата й беше пълна с кръв и със сладко-горчивия вкус на унижението, на знанието, че си употребен и захвърлен ...
Остана със затворени очи, докато по лицето й се стичаха сълзи на оскърбление и срам.
Ааа на мен ми харесa! Пишеш невероятно! Думите, които използваш да за опишеш ситуацията и чувствата... Супер е! Браво!
Have The Courage To Live... Anyone Can Die... ;]

Благодаря ви много!)
Ахх, как бих ти се нахвърлила, ако беше момче..
Много е добро.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
майко мила,ква си добра,евала бе евала !!!!!!!!!
направо се размечтах
Уникално.
Като че ли усетихме всички това чувство, което са изпитали и двамата: преди, по време и след случката.
Браво, момиче.
Не се отказвай да пишеш. Използваш точни думи и разказваш по начин, който привлича читателя.
Поне моето впечатление е такова.
Искам още ..
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
Страхотно е написано, много добър подбор на думи и наистина грабва. Щеше да е хубаво да вложиш и малко повече сюжет ми се струва, но това си е лично мое мнение

Не искам да съм гадна, ама не ми харесва. ^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Оо, благодаря ви на всички, много сте мили!
Shtrudel, кажи какво не ти е харесало) все пак, умението се трупа чрез градивна критика.

А, то много добре си е написано, просто въпрос на вкус.
От цялата работа видях един напъхан език в устата и някакво рязко проникване, което ми погъделичка интереса, ама толкова хаха
Много е трудно да се пишат такива неща всъщност. Трябва да си хипер циничен, граничещ дори с простащина, но по очарователен начин ;Р
4XCOKИ

Всъщност целта ми беше възможно най- ... хм, невинно описание на акта (повече метафори, наблягане на усещанията, на емоциите, на това, което сетивата поемат), не толкова на самото действие.
Иначе си права за циничността, да - благодаря за мнението!

4XCOKИ

Виж сега, "сполучливо", "добро", "успешно" и прочие са думи, които имат различен смисъл за всеки - поне за това можем да се съгласим, нали?
Затова и от еротичен разказ до еротичен разказ има разлика - някои наблягат на действието (като теб), други предпочитат да го оставят на заден план, а водещо да бъде атмосферата и усещанията. Различни жанрове можеш да ги наречеш дори.
В конкретния случай се искаше не толкова описание на самия акт, колкото на придружаващите го сетивни и емоционални отпечатъци. Аз лично не харесвам "точното описание" на акта, има предостатъчно такива разкази/истории/книги - аз търся по-различен, по-разчупен подход, друг начин да гледаш на случката.