Този път, в главната роля е момиче, и целият разказ ще е от нейно име... Надявам се да ви хареса
Лудост
Казвам се Наталия. На 19 години съм, от София. Ще ви разкажа за лудостта, която ме обзе миналото лято. Случи ми се нещо което никога няма да забравя, и няма да го разбера.
Бях скъсала с приятеля си вече от цели 8 месеца. Беше разгара на лятото и работех като барманка на морето. Барът беше външен, в началото на плажа. Вече трите месеца работа ми се струваха вякъш са минали 3 години, бях всекидневно скапвана от жегата и нон-стоп работа от сутрин до вечер. Всекидневно гледах около мен хората как сладко си почиват, а аз не можех дори да седна от работа. Искаше ми се да зарежа всичко и да се излегна и да умра на топлият пясък, както всички плажуващи. Но нямаше как. Както всички се досещате, нямах нито време, нито партньор за секс. А последният ми секс, беше с последното ми гадже, и колкото и да не ви се вярва, това бяха цели осем месеца.. което е безумно безумно много време на сухо. Но най-странното беше, че колкото и уморена да се чувствах, толкова и ми се правеше и секс.. но уви, бях обречена само на работа и умора. А трябваше да работя до краят на сезона, оставаха ми още 2 месеца. Не познавах никой там, постоянно бях сама, и колкото и да ми се искаше някой да завърже с мен разговор или аз с него, той или се оказваше тип "с гадже на море" , или някой пълен сдухльо. Каръшка работа.
Поредният работен ден, поредната повтаряща се вечер, стана 10:30 и започнах да прибирам. Едвам гледаща от умора, прибрах каквото имаше за прибиране, взех оборота и нещата си и се отправих към служебното бунгало. Единственото което харесвах след тежкият плажен работен ден, беше това че преди да си легна не се измъчвах със събличане на дрехи.. просто свалях горнището на банския и се пльосвах моментално върху чаршафа. Имаше нощи в които се събуждах и не можех да заспя. Тази беше такава. Събудих се към 3:20, потна, и уморена от жега. Идеше ми да се отвия... ако имах нещо за отвиване върху мен обаче.. или да се съблека.... ако имах нещо за събличане по мен обаче.. но на мен имах само едни тънки жълти бански тип "прашка", които ги махнах защото бяха подгизнали от мен самата. Свалих ги, пуснах ги долу до леглото и разтворих бедра за да се охладя някак... имах чувството че вагината ми всеки момент ще пламне.. Просто й трябваше едно много добро ебане, след което да разтворя крака срещу един климатик духащ в мен, и така да заспя.. Но за жалост нито имах партньор, нито климатик. Прокарах инстинктивно няколко пъти пръсти през влагалището и клитора си, просто не знаех вече дали ми е топло, или ми се прави секс... всичко се преплете в едно сякъш.. Отвътре бях плувнала в течност.. вече не доумявах кое е потта и кое течността от влагалището ми.. вкарах веднъж или двапъти пръсти в себеси но спрях, отегчих се. Просто исках нещо много повече от това да се пипам сама.. Казах си: " Просто трябва тия дни да намеря някой..." но същото това нещо си го казвах и през всяка подобна нощ от престоя ми там. Заспах така, с разтворени, и гладни за устни бедра..
На сутринта се събудих от звъна на джиесем-а ми, изпитвайки неистов глад за секс.. Просто с тази мисъл станах, и почти през целият ден бях с нея. Зад бара, обслужвайки клиентите, това не ми излизаше от главата.. Сякъш полудявах, минаваха ми какви ли не мисли през акъла, гледайки полуголите мъже около мен.. идеше ми без задръжки, просто да се нахвърля на някой, като подивял разгонен тигър, но... това само в мечтите ми. Към два чава след обяд, клиентелата отихна. Нямах клиент от цял половин час. Исках да отида дори и за 5 минути до водата, просто да се охладя, и точно сега му беше времето. Прибрах най-важните неща отдолу под бара и се насочих към водата.. Излизайки от бара, както ме лъхна вятъра и ме грейна слънцето, се почувствах свободна като птичка.. сякъш ме бяха отвързали. Отидох до водата, потопих крачета, влязох дори малко по-навътре... както бях влязла почти до колене, чувството за секс отново ме зачовърка.. просто ми минаваха нон-стоп перверзнотий из главата, дори и без съзнателно да ги мисля. Вече не знаех какво да направя.. идеше ми в този момент или да заплача, или да се съблека гола.. не знам защо, от лудост, просто вътрешно крещях "Сееекс"... Представяте ли си, от едната лудост, посегнах да си сваля горнището, просто можеби полудявах, нямам обяснение. Посегнах с лявата ръка и го развързах, то направо си падна на водата.. Стана ми смешно някак, "хоп и съм по цици"... исках мъжете да ме гледат, вътрешно и подсъзнателно много го желаех, и поне това можеше да направя реалност. Потопих се замалко цялата, намокрих се и се разхладих.. След което веднага поех към служебните си задължения, при това- от едната лудост- полу гола..
Сякъш никой не ме забелязваше че бях по цици.. Всички си купуваха питиета и сладоледи от мен, без да ме заглеждат много много.. И знаех защо- просто всяка втора мацка на плажа беше без горнище. Така денят отмина. Прибрах отново всичко, и се насочих към познатото бунгало. Ходейки в тази посока без горнище, полу-утрепана от умора и жега, просто изгарях от желание, хей сега да изкочи един добре сложен пич от тъмното, да ме сграбчи на ръце, да ме постави на леглото ми, да ми направи един потресаващо успокояващ масаж, преливащ в бурен секс... И само докато си мислех това, чух някакво пушкане, или по скоро охкане, което идваше можеби от близките скалички. Веднага се сетих за какво иде реч... Без да се замислям се забързах, да надзърна.. и точно след секунда, прилично скатана от погледа на развихрилата се двойка, стоях и ги гледах.. Обляни от слабите светлини на близкото заведение, успявах да ги видя достатъчно добре. Той беше чисто гол, а мацката беше по горнище, но без долнище, бяха прави, но личеше съвсем ясно той как прониква навътре в нея.. Разтреперих се от възбуда, ръката ми незнайно кога беше отметнала настрани въженцето на банският ми отдолу, и пръстите ми проникваха в мен, търкайки и клитора ми.. Стоях там и ги гледах вече десета минута, а той я чукаше на задна толкова диво, че плясъците отекваха не знам каде... Беше и свалил и горнището.. И двамата бяха останали чисто голи, и се побъркваха от див и савсем свободен секс.. Аз не спирах да прониквам с пръсти в себеси, усещах как течността от влагалището ми се стича по краката ми надолу, и това ме възбуждаше сякъш още повече.. В моментите в които тя му викаше: "Още.. още!", сякъш и аз самата забързвах темпото там отдолу.. В един момент той започна да стене като тигър. Свършваше, много силно, и можеби вътре в нея.. или поне така ми се искаше. След малко се облякоха, мацката тръгна без горнище, и си тръгнаха. Аз от възбуда дори не се усетих, че до бунгалото съм ходила с отметнати отдолу бански... Бях изтрещяла, и не знаех какво върша... Влязох вътре, пуснах чантичката си на земята, легнах на леглото, и в този момент осъзнах че вероятно мръдвам.. никога презз живота ми не ми се беше случвало да ми се прави така секс.. Свалих подмокреното си долнище, и с яд го хвърлих на земята. Исках неистово много секс, и нищо друго. Разтворих сякъш инстинктивно отново широко бедрата си на леглото, възбудената ми вагина мигом се разтвори цяла, като прецъфтяла голяма роза, във жадната ми за проникване широко разтворила се ямичка, дори навлезе хладен въздух от отвореният срещу мен прозорец... жадувах за един твърд пенис, да ме разкъса от чукане в тази поза... Или може би два или три... които да обладават всяка част от тялото ми..