ЧАСТ 3>>>

Ах как сладко опираше пениса му във разлигавената ми вече вагина, как само се галеше и притискаше до срамните ми устни, опираше в клитора ми, и ме караше да откачам... Той ме попита:
- А ти, откога не си правила секс?
- Защо личи ли ми (смея се)
- Можеби, кажи ми.
- Ако ти кажа няма да повярваш.. над осем месеца.
- Наистина ли? (смее се). И защо красавица като теб е нямало кой да я оправи толкова време?
- Ами... късмет де..
- Предполагам че много ти се прави, прав ли съм?
- Нямаш си на идея колко много..
- Уау.. (замълча) Не знам какво да кажа..
Надървеният му пенис, точно срещу моята разтворена вагина... просто нямаше какво повече да чакам за да си го вкарам с едно леко помръдване на таза вътре в мен. Така и направих, само помръднах леко към него, и си влезе сам съвсем лесно навътре.. Изтръпнах, сякъш не пенис ами не знам какво ми беше влязло... чувствах се страхотно, изпълнена, искаща още и още. Направих няколко леки движения с таза, но се спрях, беше ми неудобно, около нас имаше народ. Повечето от погледите вероятно бяха вперени в нас. Аз:
- Правили ли си някога секс на плажа?
- Не.. ами ти?
- Аз също, но колкото е хубаво толкова е и... неудобно пред всичките тези хора, нали?
- Да, права си..
Казвайки това, до нас се озова негов приятел, който явно той чакаше.. Идеше ми да го удуша тоя дето беше дошъл! Приятелят му (новодошлият) също беше гол, и държеше два сърфа, които беше взел под наем. Явно двамата имаха уговорка. Почувствах се много сконфузно, и неловко. Можеби приятелят му си мислеше че просто сме си седяли така, гушнати, без да правим нищо, де да знам. "Моят човек" ме подбутна леко, направи ми знак за да стана. Аз станах, и едва ли не зачаках, евентуално да се разберем за втора среща. Но той излезе печен, поиска ми телефона, и ми каза че ще ми се обади вечерта, да се видим да "пийнем по нещо". Аз му казах каде съм отседнала и в кое бунгало. Както и да е, преглътнах нахалното прекъсване, останала абсолютно незадоволена, но доволна. Все пак бях намерила това което търсех.
Сложих си само долнището и се отправих към бунгалото. Все пак вече бях постигнала целта си, бях спокойна. Часът беше към 18:00. Звъннах на шефа си, за да го попитам какво е станало (евентуално). Каза ми, че вероятно утре сутринта щяло да има ток, което беше повече от перфектно. Беше ми се усмихнало щастието, от всички страни. Лошото беше че бях останала гореща, и недооправена. Исках нещо отново да запълни раздразнената ми дупчица, и то веднага... Изгарях от желание. Влизайки във бунгалото, захвърлих нещата си на земята и се облегнах на стената, затворих очи, разтворих крака и като дивачка започнах да мастурбирам, връщайки спомена само от преди десет минути.. Търках се като подивяла, толкова лудо не бях мастурбирала никога, стенех дори, а през тънките стени се чуваше всичко.. И всички знаеха че съм сама, тъй че им беше ясно какво правя.. Вкарвах пръсти в себе си, плясках с длан по клитора си мачкайки с другата ръка гърдите си, прехапвах устни представяйки си моят плажен секс. Разпалвах се още повече. Легнах на леглото, разтворих крака и продължих...
Лудувах сама със себе си, и това ми харесваше, знаех че по-късно ще получа нещо много повече, и заради тази мисъл не можех да извадя ръката си от ненаситната ми палавница.. Стенех като луда, сякъш някой ме чука. Напипвах Г-точката си и полудявах. Вкарвах пръсти и в устата си- нещо което никога не съм правила когато мастурбирам, но този път имах желанието да го направя.. Мастурбирах почти цял час така и продължавах, докато ми звънна телефона. Беше той. Задъхана, свръх-възбудена, вдигнах му и му казах каде точно да дойде, казах му че съм възбудена, казах му че го желая тук и сега! Той каза че ще дойде след минути.. Аз станах, и отидох до банята. Трябваше да си взема душ, цялата бях потна и мокра, навсякаде. Дори и в банята не можех да спра, продължавах да мастурбирам, не можех да се наситя на тази сексуална сладост. И от толкова много време не го бях правила, просто сега бе момента да й се отдам. Той почука на вратата, бях сигурна че е той. Преметнах една кърпа само около кръста набързо, дори и не знам какво закрих и какво не с нея, отигох и отворих. Той влезе, аз затворих. Спогледахме се за момент, без никой нищо да казва. Аз просто пуснах кърпата на земята. Останах чисто гола пред него. Той веднага ми се нахвърли. Като полудял... Свалих му панталонките и тениската. Беше без бельо, което ме влуди просто още повече.. Пениът му за миг се втвърди, вече беше готов, усещах му го докато го търкаше в бедрата и вагината ми.. Исках да му го налапам обаче, исках да го усетя в устата ми.. бутнах го настрани, хванах му го с ръка и го сложих в устата си. Засмуквах го, и ми беше безкрайно сладък, имаше прекрасен пенис, доволно огромен.. Хареса му това което правех, и той полудя. Обърна ме бързо по гръб така че вратът ми да е на ръба на леглото, главата ми увисна надолу, а той си го вкара в устата ми. Започна да ме чука в устата, и то грубо.. Отначало първите няколко тласъка не ми бяха приятни, но след това ми хареса, исках да прави с мен това което му харесва, тялото ми беше изцяло негово.

ЧАСТ 4>>