ДЕСЕТА ЧАСТ :

А пък на него хич и не му пукаше. Но виждах как всички женски погледи го следят между краката. Жена му (или приятелката му) също се държеше толкова естествено. Имах вече чувството че в един миг всички дето са на плажа ще скочат изведнъж и всичко ще прерастне в една оргия.. Сякъш още малко, още нещо липсваше дето остава и хоп- бум, ще настане бурен секс на плажа. Близо до мен имаше едни момичета, тиинейджърки- на по 17-18 можеби. Опитваха се да плуват, плицикаха се, общо взето се забавляваха. Така ми се искаше да ги заговоря.

http://prikachi.com/images/595/4326595F.jpg

Аз пък като нагъл и възбуден, дори се обърнах леко към тях. Те, вероятно защото ме видяха, започнаха да се подхилват едни такива и да се кикотят. Имах чувството, че в момента разговаряха на "много удобна" за мен тема, и хоп, видяха точно това за което говорят. Поне аз така си помислих. И да, много ми се искаше да ги заговоря. И понеже виждах, че всеки момент ще излязат от водата, не исках да ги испусна и отидох към тях. Приближавайки ги обаче, колкото по-близо отивах към тях толкова по-неудобно ми ставаше заради надървената ми патка. А пък те, докато идвах към тях, ту в мен гледаха, ту в оная ми работа. Пък и не знаех дали са сами, или с гаджетата им. Казах им:
- Момичета как е?
А те:
- Добре е. При теб как е?
- И при мен е добре..
- Аа виждаме (захилиха се и двете)
- Ц-ц-ц.. И какво толкова виждате?
- Ами.. Виждаме, че ти е добре.. добре ти е станал (и пак започна хилене)
- И само моя ли видяхте?
- Неее.. на всички им го видяхме (и едната испадна в смехова истерия)
- А вие сами ли сте?
- Ми не сме сами , двете сме една с друга.
- И не ви ли е скучно сами?
- Нее, ние си правим веселото?
- А.. по мъже ли си падате или по жени?
- Хахах.. според теб? По мъже естествено.
- Това е супер.
Почти не сваляха поглед от оная ми работа. И двете. Но явно се бяха запътили за на някъде, не успях да ги задържа и те тръгнаха да излизат от водата. А пък самата вода, си беше направо мръсна. От някъде беше надошла някаква мръсна пяна, и се беше полепила до над кръста ми. Имах чувството че по мен са се полепили милиарди микроби, че дори и лепнех. Всички излязоха от водата по тази причина. Последва недоволство, и то масово. Аз обаче като по-предвидлив, така или иначе трябваше да отида и да се измия от тази смръдня под душовете, но въпроса беше, че трябваше да го направя преди всички, защото иначе щяха да се заемат кабинките от всички дето бяха изцапани като мен. И аз като най-бърз бързо се насочих натам. А пък и тъкмо щях и да се изпразня, понеже усещах че оная ми работа ще гръмне още малко. До сега не бях ходил в кабинките, но душовете които бяха направени наистина спечелиха доброто ми впечатление. Та това не просто бяха душове и кабинки, ами направо си бяха мини-бани. И понеже бяха предвидени за нудисти които нямат какво да крият един от друг, една мини-баня беше с три душа вътре. Бяха изградени от стенички налепени със красив теракот, сякъш си в истинска баня, само дето нямаше покрив от горе. Но пък за сметка на това имаше вратичка която имаше възможност да се затвори. И наистина се зачудих, защо са хвърлени толкова пари да се направят тези полу бани, при положение, че това е нудистки плаж, и дори и просто едни тъпи душове да сложат насред плажа пак ще свършат работа. Но, вероятно собственика на плажа е държал да покаже стил и разхищение, и е хвърлил пари както за бара да го направи луксозен и стилен, така и за душ-кабинките, които си бяха истински бани. А пък и все си мислех, че в дизайна на тези бани е вложена някаква перверзия, щом една баня е подсигурена с три душа, което говори на моето мръсно подсъзнание за разврат подтикнат от проектирането. И тъй, вече бях влязъл в "банята", слънцето ме озаряваше със силните си лъчи, докато отстрани никой и нищо не ме виждаше. Не разбрах точно как се заключва вратата, понеже врътката и се щракваше няколко пъти, и накъдето и да се завърти все се въртеше. Явно беше повредена, но натиснах дръжката да проверя, и видях че е затворено. Успокоих се, че никой няма да влезе, и започнах да се отмивам от гнуста дето ми се беше полепила. Кура ми тръпнеше вече, и почти не изчака да се доизмия, и вече го бях хванал. Започнах да си бия чикии за да се изпразня. И точно когато ми стана хубаво, някой дръпна вратата и дори я отвори. Секнах се. Обърнах се на другата страна. За мое най-голямо отвращение, влезе едно дете.. Момиче, което също беше влязло да се къпе.

http://prikachi.com/images/941/4326941X.jpg

Погледна ме, видя че душовете са свободни и влезе. Пусна си водата и най-спкойно започна да си се къпе. Иначе ме поздрави, каза ми "Здравей", на което аз също и отвърнах. Бях през цялото време обърнат на другата страна, понеже точно в момента както преди малко си биех чикии кура ми нямаше как да спадне и беше втвърден. Момичето обаче видя, че аз нищо не правя, просто си седя под водата, и вероятно и станах странен. Сигурно щеше да ме помисли за побъркан дето просто си стои под водата, и затова реших да започна да се къпя, въпреки че вече се бях изкъпал. А пък тя се беше подготвила дори със сапун, и със шампоан.. Като за великата баня. И, понеже ме видя, че се къпя без сапун, само с вода, неочаквано ми предложи:
- Ако искаш ще ти услужа със сапун, искаш ли?
Помислих си: Брейии, учтиво дете. И ми беше неудобно да и откажа, протегнах се да взема сапуна, но някакси с гръб към нея. Тя забеляза, че ме е срам от нея, и ми каза:
- Аз не се срамувам от теб защото и без т'ва от както сме тук гледам всички дето са голи. И ти не се срамувай къпи се спокойно.
И на този и коментар няправо щях да падна. Това момиченце сякъш ме сложи в малкия си джоб с този си коментар. Бавех се, просто исках да излезе най-накрая от там че да се изпразна. Оная ми работа се пукаше по шевовете. А пък и това момиче все пак беше женско, и малко ме притесняваше. Съвсем нямаше тяло на жена, гърдите и едва бяха тръгнали, беше си едно дете. Дете но жена. Жена, но дете.. Стараех се хич и да не я поглеждам, но ме дразнеше това, че тя като чели все в мен гледаше. Какво толкова интересно намираше не знам. Поогледах я и аз няколко пъти, сравнително нагло, за да спре тя, но тя не се усети, и мине се не мине се и все в мен гледа. Искаше ми се вече да и кажа да излиза.. Просто малко ми оставаше да я изгоня.

СЛЕДВА ЕДИНАЙСТА ЧАСТ >>>