ТРИНАЙСТА ЧАСТ:

И в един момент едното момиче както я пляскаше между краката, така и се изплю в путката, и на всичкото отгоре размаза плюнката със средния си пръст между цепката и, и отново реши да я плясне, но този път със изпънат надолу среден пръст и стърчащ маникюр. Плясна я така, и си вкара пръста в путката и рязко, след което се разсипа от подигравателен смях. А момичето отдолу изкоментира със крещящ и лигав тон: "Курви престанете!" Но продължи да се кикоти като откачена, както и другите две момичета, които не я пускаха и я държаха така. Аз ги видях, че са се разлигавили на подходящата тематика, и се приближих вече към тях. Почти предвиждах, че е дошъл и моят момент на щастие, какъвто и да е той. Приближих се, а точно в този момент и двете и плюеха в путката кикотейки се. Казах им:
- Момичета много сте шумни момичета..
А тази дето беше отдолу ми каза:
- Тея двете са откачени за това!
Едната от двете ми каза:
- Измъчваме я защото не слуша. Непослушница такава ( и я плясна отново 2-3 пъти по пичето отгоре).
Другото момиче дето я беше хванала ми каза:
- Искаш ли да ти вкараме патката във ей тая путка тука ако не слушаш и ти , а?
След което и двете омичета дето бяха отгоре избухнаха в див и истеричен лигав смях, а горкото момиче отдолу каза:
- Ей тъпанарки пуснете ме, ще ви е*а в нещастните курви! Само посмейте!
И явно точно това им трябваше на тези двете злодейки, и и казаха:
- Ооо мислиш ли че няма да посмееме?
Погледнаха към мен, и едната ми направи жест да се приближа. Аз така и направих, закрачих към тях със гордо стърчащ кур пред мен към тях. Приближавах се към три голи жени с надървен кур, което беше добре, и дори те ме бяха повикали. Само дето имаше толкова много хора около нас. Тези двете отново и се изплюха в путката, едната и разтърка хубаво плюнката там, а аз бях точно до тях вече, но не знаех сам какво да предприема. А момичето отдолу хем се пенявеше хем се заливаше от смях.. Тези двете отгоре пък се кикотеха със зъл смях, готови да и навредят. Едната ми направи жест как да мина. Минах отпред пред тях, с една дума бях над гръбчето на момичето което беше надолу с главата. И точно тя, понеже видя че приятелките и наистина ще го направят, се разкрещя:
- Курви оставете човека на мира! Ще ви пребия после казвам ви!!
Но крещейки, се забелязваше същата голяма доза разлигавеност, което ме успокояваше и ми даваше смелост да им се оставя в ръцете на тези двете. И едната ми хвана кура с ръката си и ме придърпа напред, другата наколони горкото момиче дето беше отдолу напред към мен за да и дойде путката към мене, а тази дето ме беше хванала ми опря кура в путката на девойката отдолу и започна да натиска за да ми го вкара. А отдолу само се чуваше:
- Тъпанаркиии, ще ви пребия! Курви нещастни..
И всичко това примесено със лигня обаче. Тези двете също се заливаха от смях, че ще вкарат на приятелката насила си кур в путката и. И понеже добре и я бяха разлигавили със сладките си плюнки двете красавици, от малкия натиск оная ми работа се шмугна вътре в отвора и. Пред погледите на всички се случваше това, но за мен чувството беше страхотно, да усетя женска путка около пениса си, при положение че толкова много ми се ебе. Някак си, заради екстаза, игнорирах всичко и всички около мен, а момичето дето ми буташе кура навътре продължаваше да ми го вре още в разлигавената путка. Другата пък ме хвана през кръста, и започна да ме придърва напред и назад, тъй сякъш да го вкарвам и да го изкарвам на приятелката и. И с една дума аз това момиче направо си го чуках, с огромната помощ на приятелките и. А девойката отдоло хич и не охна, но не спираше да повтаря че ще ги пребие. И след поне минута цирк, едната от двете ми каза:
- Еей само да не и напълниш путката че ще ви женим после!
- (Аз Къде ми давате да се изпразня тогава?
И двете малко се позамислиха, но едната каза:
- Където искаш само да не е в путката и.
- (Аз А вие не искате ли да ми помогнете?
- Ето тя ще ти помогне, тя прави много хубави свирки, нали Еми? (говорейки и подигравайки се на приятелката си която все още ми натискаше оная работа навътре)
- Курво, ти също правиш много свирки не се прави!
- И кво като правя, и ти правиш!
- Ми тогава ти ще му направиш!
- Ми що да не му направя, и без това съм по-добра от тебе..
И в този момент посегна и ми извади патката от путката на момичето което чуках, наведе се, и ми го лапна, докато с другата ръка ми биеше вече чикии. И това все още се случваше върху разкрачената путка на момичето отдолу, докато то самото викаше:
- А така мръсницоо, изяж го!
- Млъкни ма парантио! (извади си кура от устата и каза приятелката и).
Третата пък, на която остана само да гледа, се наведе напред и направи жест на приятелката си да се дръпне, за да ми го налапа и тя. Чудех се как може да има толкова перверзни курвенски момичета!? Приятелката и хвана краката на момичето отдолу, а другата започна тя да ми духа. По начина по който ми биеше чикии и ми го лапаше толкова интензивно, усещах че иска да ме изпразни. И не след дълго, само след по-малко от минута, спермата ми се покачи отново от топките нагоре и тръгна към главичката ми. И тъкмо изстрелях първата струйка, тя усети че свършвам и веднага го извади от устата си, но така или иначе малко от спермата ми остана в устата и. Насочи ми кура към путката на момичето отдолу, и силно и бързо започна да ми бие чикии, докато аз разливах всичко от топките си върху пичката която току що бях ебал. Изхвърлих се яко, направих я само сперма между краката, а те я пуснаха най накрая. Тя се изправи на крака, и продължи да ги заплашва и да им се зъби, но не беше достатъчно сериозна така или иначе, а другите двете продължаваха да я дразнят и да се кискат. Видях че ще тръгват на някъде, и им казах:
- Момичета да ви цункам по бузките може ли?
- Може, може..
Цунках едната, втората, а третата която ебах в путката селунах по устата, а тя дори леко ме прегърна, след което си взехме чао. Те отпрашиха някъде нагоре към хотела, а аз реших, че за днес плажуването ми стига. Взех си кърпата и нещата, и отпраших към вилата си.

СЛЕДВА ЧЕТИРИНАЙСТА ЧАСТ >>