.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 63

Hybrid View

Повече от фен Аватара на Div4uk
    ДВАДЕСЕТ И ПЪРВА ПОСЛЕДНА ЧАСТ:

Продължих още известно време да я чукам в устата, но не можех да свърша, не можех, а бях превъзбуден.. А тя го искаше толкова много! И вече нервна, полудяла, побъркана от перверзия ми каза диво:
    - Защо нямаш сперма!?!? Искам да ям сперма дай ми я!!
    - Ами не знамм.. Не ми идва все още..
    - Искам да ми напълниш устата с още нещо! Не ми стига само кура ти.. Искам да ми се напълни с нещо.. Искам да го изгълтам!
    - Ами нямам още, изчакай..
    - Пикай ми в устата тогава! Ръгни си навътре кура и пикай, искам да гълтам моля те!!
    - Искаш да ти пикая в устата?!
    - В устата, в гърлото ми.. Искам да гълтам!
    Аз обезумях вече.. Това момиче беше психясало тотално.. Но аз също, тъй че го ръгнах на два три пъти още навътре в устата и, и на третия път задържах там, след което тръгнах да се отпускам, и да пикая леко по леко.. Бях и го вкарал колкото се може навътре, и вече пикаех не в устата и а в гърлото и! Попиках малко, а тя се задави и се отдръпна кашляйки и преглъщайки.. И още не се беше изкашляла и ми каза:
    - Давай, давай...
    Пак го вкарах няколко пъти рязко и пак задържах за да се отпусна.. И пак почнах да пикая. Този път тя пое повече урина от предишния, но отново кашляйки и гълтайки ми каза:
    - Чукай ме сега в путката, искам го в пичката ми...
    Вкарах и го там, а отвора и беше толкова широк, че почти не я усещах.. Тя с нейната ръка се беше разтегнала до краен предел. И понеже видя, че кура ми е малък за отвора и, си вкара отгоре трите пръста във путката, а аз редом до тях го вкарвах навътре и я блъсках. Хем си беше бръкнала и то с три пръста, хем и аз я чуках с кура си.. Не бях виждал тооолкова перверзно момиче.. Но в един момент, усетих че сто литра сперма са готови да се изстрелят от топките ми... И както я чуках в путката и казах:
    - Сега искаш ли сперма??
    - Да.. Искам, искам...
    Аз станах и веднага го поднесох към устата и, тя се надигна към мен и преди да го налапа ме погледна и каза:
    - Искам кура ти да ми разбие устата от празнене! Ако не си вкараш всичко в гърлото ми да го изгълтам ще ти го отхапя и ще го глътна него!!
    Аз го ръгнах в устата и, направих още няколко тласъка навътре и топките ми започнаха да бълват бялата сперма през твърдия ми експлоадиращ кур, чак до гърлото и , където тя се опитваше да преглъща навътре на големи глътки.. Кура ми беше заврян до край, колкото може, а аз се празнех като животно навътре в гърлото и.. Тя с едната си рука ме мачкаше по топките, а с другата си търкаше като откачена клитора докато аз се точех като свиня в устата и, до последната капчица.. И така, след това голямо празнене, и двамата легнахме на брега, изморени, изтискани, като утрепани. Знаехме, че нямаме време, вече се съмваше. Подканихме се един друг, и станахме, запътихме се колкото се може по-бързо към вилата. Отново прескочихме през балкона, но Жоро и приятелката ми не бяха в спалнята. Вратата на банята беше леко открехната, лъч светлина излизаше от там, а стенанията на моята приятелка, също.

<< КРАЙ НА РАЗКАЗА >>
    Последно редактирано от Div4uk : 05-10-2013 на 14:09

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си