.
Затворена тема
Страница 11 от 101 ПървиПърви ... 7891011121314152161 ... ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 2539

Hybrid View

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    сънсет, що не караш по нещо друго?
    мен английският ми е много добър , а математиката средна и затова си избрах английски..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    сънсет, що не караш по нещо друго?
    мен английският ми е много добър , а математиката средна и затова си избрах английски..
    Защото английският ми върши работа за кандидатстване в университети като приемен изпит...Математиката ми е ...супер неуверено и обичам да решавам задачи само в час(не на контролно) или у нас

Ох хора...ще бъда знаменосец и сега трябва да си купувам бяла риза и тъмно синя/черна пола...Всъщност си спомням,че миналата година супер много исках да бъда знаменосец.Утре съм на репетиция и в петък пак.
    Последно редактирано от SuNsEt : 09-11-2012 на 09:52

Супер фен Аватара на Thrombocyte
    Пифиела, "лог"-нах се само, за да изкажа адмирациите си и да се опитам да опиша колко съм запленен от словоизляението Ви, но след 10-15 написани реда изтрих всичко и реших да остана с най-основото, най-чистото и най-искреното - "Давай напред! ".
    Respect my authoritah

Супер фен Аватара на gabi_94
    Изобщо ама изобщо си нямам идея какво да уча. Абсолютна каша ми е в главата. Ако говорим за мечти - моята винаги е била и винаги ще остане да пея на голяма сцена. В един момент исках да уча в академията поп и джаз пеене, ноооо след това се замислих и реших, че ми трябва нещо по-стабилно, че хората очакват повече от мен и че умствения ми потенциал трябва да се оползотвори за нещо друго. Та сега съм супер неориентирана. Мислех си за филология и по-точно скандинавистика, предвид факта че бях два пъти във Финландия и се запознах доста с начина на живот на хората там, езика и т.н. Толкова се чувствам привлечена от тази страна, че само заради нея бих записала скандинавистика. Мислех си и за МИО, не съм обаче сигурна, че ще ми хареса. Друга евентуална възможност е и туризма. Не знам доколко обаче представите ми се разминават с действителността. Хаос, хаос в и без това обърканата ми главица... За бала изобщо не мисля. Ако някой ми прочете излиянията може и даде някакъв съвет относно трите неща, които съм споменала. Изобщо събирам всякакви мнения
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Супер фен Аватара на ParadOx
    Град
    Long Beach, California
    Цитирай Първоначално написано от gabi_94 Виж мнението
    Изобщо ама изобщо си нямам идея какво да уча. Абсолютна каша ми е в главата. Ако говорим за мечти - моята винаги е била и винаги ще остане да пея на голяма сцена. В един момент исках да уча в академията поп и джаз пеене, ноооо след това се замислих и реших, че ми трябва нещо по-стабилно, че хората очакват повече от мен и че умствения ми потенциал трябва да се оползотвори за нещо друго. Та сега съм супер неориентирана. Мислех си за филология и по-точно скандинавистика, предвид факта че бях два пъти във Финландия и се запознах доста с начина на живот на хората там, езика и т.н. Толкова се чувствам привлечена от тази страна, че само заради нея бих записала скандинавистика. Мислех си и за МИО, не съм обаче сигурна, че ще ми хареса. Друга евентуална възможност е и туризма. Не знам доколко обаче представите ми се разминават с действителността. Хаос, хаос в и без това обърканата ми главица... За бала изобщо не мисля. Ако някой ми прочете излиянията може и даде някакъв съвет относно трите неща, които съм споменала. Изобщо събирам всякакви мнения
    И аз така се лутах между различни специалности и накрая получих просветление
    Има още малко време, мисля, че ти най-добре си знаеш. Може скандинавистика, а после да отидеш в някоя скандинавска държава и там да учиш музика/пеене... МИО-то и всякакви неща свързани с икономика са ми крайно противни, така че не мога да кажа нищо
    За бала не се бой и аз още не го мисля много, не си единствена

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от Thrombocyte Виж мнението
    Пифиела, "лог"-нах се само, за да изкажа адмирациите си и да се опитам да опиша колко съм запленен от словоизляението Ви, но след 10-15 написани реда изтрих всичко и реших да остана с най-основото, най-чистото и най-искреното - "Давай напред! ".

Оууу не знаех,че мога да въздействам така на хората, радвам се. Благодаря ти, Тромбо и на "ти", следващият път!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Град
    Шоколадовия град
    Здрасти Габи и аз съм Габи
    Мнение(колко е компетентно и на място, ти сама ще решиш ) мога да ти дам за МИО, защото аз уча в икономическо и съм запозната горе долу. Като цяло МИО ти дава много широко поле на действие,светло бъдеще и добро заплащане, но само ако ти се учи от сърце. Това е специалност(в частност икономиката), която трябва да се разбита и да се учи с желание. Невъзможно е, да не ти се занимава с икономика и да го учиш, да слушаш лекции, които не разбираш, пък да не говорим как ще се вземат изпити,от които си нямаш и представа. На фона на икономическата ни криза е прекрасно, човек да разбира какво се случва с икономиката,а не да гледа като "теле в железница". Ако си търпелива и предвидлива, отдават ти се сметките, логическите задачи,владееш отлично език и си готова да се "заровиш" в макро и микроикономики,давай смело напред,без да се замисляш!
    За туризма да кажа нещо. Харесва ми много като специалност и последващото развитие не е никак лошо. Всички се надяваме България да се развива в бъдеще,а именнно туризмът е свързан с бъдещия просперитет на милата ни родина. Ако обичаш да пътуваш, да работиш с многоооо хора,да говорш без да спираш, да организираш и координираш хората и си на "ти" с пространственото ориентиране,давай тогава!
    А за скандивинистиката си нямам и на идея къде и как можеш да се реализираш после, за България говоря...
    Затвори си очите, забрави всичко и си запитай: Какво всъщност искам АЗ,а не някой друг. Къде се виждаш след 10 - 15 години. Щастлива с това, което сама си си избрала или неудовлетворено и объркана от живота? Помисли си хубаво,имаш цял един живот пред теб!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Супер фен Аватара на scrooper
    pifiella, милата! Не е късно за решението ти, но язък за темите.
    Добре че винаги ме е мързяло да се задълбочавам в Биологията и Химията. Иначе медицината е супер перспективна, но просто не е за всекиго.
    Аз пък избрах нещо, което включва част от таланта ми (рисуване и въображение) и е малко или много отъпкан от майка ми път- Архитектурата. Не е особено доходоносно в момента, но е по- добре от това да стана художничка...
    Охх, притеснявам се, че с това, което ще правя с удоволствие, едвам- едвам ще се издържам...
    always late but worth the wait!

Град
    Шоколадовия град
    То да бяха само темите,а аз и задачи, но така е по-добре. Вместо да бях влязла, да не ми издържи романтичната натура на напрежението и да се откажа, когато вече съм стигнала до някъде.
    В последното ти изречение се съдържат двата парадокса на днешната младеш - УДОВЛЕТВОРЕНИЕ И ПАРИ. За съжаление е така, много малко са хората, които постигат такъв баланс. Ако тръгнем да гледаме коя е най-доходоносната професия всички да сме банкери,лекари и адвокати... Не ми е песно да го кажа,но майната им на парите,не знам какво ще постигна,как ще ми се развие животът, дали ще имам пари да си плащам сметките,но ще правя това,което ми харесва и ме изпълва с живот.
    А и архитектурата е велика наука, не е за подценяване и ако не тук, то в чужбина ще успееш.
    Общо взето аз съм на мнение, че ако човек прави това, което му харесва, той ще успее, самата мисъл за това, че си постигнал удолетворение с дейността си, те зарежда с позитивизъм и желание да натриеш носовете на всички,които ти казват......пфф няма смисъл от това,глупаво е,безперспективно е... Е, аз казвам на такива хора, че аз ще успея,макар и с журналистика, ти ще успееш като архитект, всеки ще успее с всичко, стига да го иска, не само заради престижа и парите, а заради самият себе си!

Град
    Long Beach, California
    Цитирай Първоначално написано от pifiella Виж мнението
    Не ми е песно да го кажа,но майната им на парите,не знам какво ще постигна,как ще ми се развие животът, дали ще имам пари да си плащам сметките,но ще правя това,което ми харесва и ме изпълва с живот.
    Харесва ми как разсъждаваш, но мисля, че ако се занимаваш дори с това, което желаеш, а взимаш заплата примерно 400-500лв., с която няма да ти е много приятно да живееш и това, което ти е било най-мечтаната професия може да стане дори досадно и омразно, когато виждаш, че не си добре оценен

Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от ParadOx Виж мнението
    Харесва ми как разсъждаваш, но мисля, че ако се занимаваш дори с това, което желаеш, а взимаш заплата примерно 400-500лв., с която няма да ти е много приятно да живееш и това, което ти е било най-мечтаната професия може да стане дори досадно и омразно, когато виждаш, че не си добре оценен
    Прав/а си! Парите или по-точно липсвата им, озлобяват човека и той забравя за всичко. Съмнението винаги ще го има,но все пак всички се стремим да надхвърлим възможностите си и за този период от живота ни е хубаво да мислим само положителни неща. Аз не поставям парите на първо място нито в мислите и идеолигията си, нито в целите, но все пак те са средствата за постигане на нещо в този живот...

Не се знае и може би, аз ще съм новата Ани Салич (сарказъм)
    А в най-лошият случай ще направим следното: Scrooper ще рисува,Адашката Габи ще пее, а аз ще пиша стихове,вицове и всички ще сме на един площат...и ще си се забавляваме докато събираме стотинки...

Супер фен Аватара на scrooper
    Цитирай Първоначално написано от pifiella Виж мнението
    А в най-лошият случай ще направим следното: Scrooper ще рисува,Адашката Габи ще пее, а аз ще пиша стихове,вицове и всички ще сме на един площат...и ще си се забавляваме докато събираме стотинки...
    Най- лошият, но от сегашната ми гледна точка се усмихвам като чета такива допускания )
    Успех на всички дванайсетокласници, надявам се, че всеки се е нахъсал здравата, защото това е Годината!
    Бтв повечето мои познати са си поставили големи цели (изключая академичните) с краен срок- абитуриентския бал. Божее... Както и да е, важно е човек да си има мотивация. Но за мен много по- смислено е да се опитваш да се подобриш не за единия бал, а за навлизането в Студентския Живот, изпълнен с отговорности, които вероятно сега не можем и да си представим. Не знам, но лично на мен това, което ни предстои догодина, ме вълнува и нахъсва милиарди пъти повече, от балчето
    always late but worth the wait!

Град
    Heaven
    пиф
    давам ти един бърз пример и изчезвам
    майка ми е учила математика и информатика (вуз), защото е искала да стане учителка
    15 години по-късно е учителка, парите не й стигат до никъде , работи на друго място, за да се справя с положението
    не винаги това,което искаме ни удовлетворява после
    намери нещо балансирано , журналистиката е от тоя тип, но зависи от това как ще се развиеш в последствие
    аз примерно съм си избрала право, но не защото ако си намериш работа после ще имаш пари, ми щото ми харесва, помагам на хората, самата дейност ме изпълва и я харесвам като цяло..

Град
    Long Beach, California
    pifiella ти си била бъдеща колежка (да се надяваме ) аз нещо съм недочела и не разбрах първоначално

В СУ ли мислиш да кандидатстваш журналистика?

Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от ParadOx Виж мнението
    pifiella ти си била бъдеща колежка (да се надяваме ) аз нещо съм недочела и не разбрах първоначално

В СУ ли мислиш да кандидатстваш журналистика?
    Да! В СУ и в УНСС(maybe),те са ми най-на сърце.

Град
    Long Beach, California
    Аз мисля да се пробвам в СУ, но основно съм се насочила към Германия
    Още се двоумя дали да уча журналистика или нещо по-различно, което да обогатява силно общата култура, защото според мен добър журналист е този, който има задълбочени познания в най-различни области..., а то писането и говоренето идва от душа
    В последно време клоня към политология, история също не е лошо, но хич не я харесвам, не ме влече
    ще видим.... ще го мисля

Супер фен Аватара на spopi
    Хора от къде мога да си купа разработени теми по история на каква цена са.
    Последно редактирано от spopi : 09-13-2012 на 20:01

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    http://slides.bg/1060/ -има и по-компетентни от мен,за това ...просто реших да ти го постна ,пък тези,които кандидатстват с история нека да си кажат .

Хораа...страх ме е от този 12-ти клас! Вие говорите за нахъсване,то и при мен има нахъсване,обаче мамка му не мога да се настроя изцяло на тая вълнА .Дано да вляза в час бързо,защото уроци чак октомври месец (дай боже),а до тогава...
    И искам да ви кажа,според мен първият срок е по-важен,защото като се стегнете отначало и изкарате високи срочни оценки,после втория ако имате някви проблеми и имате по-ниска срочна..абе знаете , 12 години сте ученици

Между другото коя смяна ще сте първия срок?При всички ли е първи срок втора смяна и после обратното?

Град
    Шоколадовия град
    Аз съм първа първи срок,винаги...

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    За щастие само първа смяна ще си карам. Втората не мога да я понасям.
    БТУ има голяма вероятност да ми наблъскат 2 часа физика в един ден дали няма да чуете за масово самоубийство на ученици
    maDamn

Град
    Heaven
    Аз първият срок ще съм втора смяна, а вторият първа-две гимназии в една сграда сме и няма как.
    Иначе ние в петък ще имаме 6 часа, вместо 7, и съм много щастлива.
    Аз така и не го дочетох тоя Светилник, кога ще му пиша тема, не зная.
    Ама се отказах от 50 нюанса сиво засега, не намирам време за книги последните дни.
    Вие как си прекарвате последните моменти от ваканцията? А как си прекарахте ваканцията? Ходихте ли някъде?

Ох, последни дни релакс на макс. Гледам да не се задържам вътре, но гадното време не е съгласно с плановете ми.Трябва да си взема бележник и да се снимам, защото нямам снимки.

Град
    Шоколадовия град
    Възмутена съм. Купих си бележник за 70 стотинки,лоуууу. Тая криза ни такова таковата.....

Град
    Heaven
    Аз си купих две тетрадки по 80л. и 1 бележник-4.20 всичко.
    Май тетрадките са били по 1.70, а бележника-80 или нещо такова, скъпичко си е.
    Аз сега няма да се снимам, а по-натам като ми дойде музата.
    Трябва да си купя учебник по математика и обувчици някакви и съм готова с покупките за 17ти септември.
    И да сядам да уча по история, че от 1ви октомври с тея уроци няма да имам никакво време.

anonymous708973
    Guest
    Как бележникът ще е 80 ст? Струва 17, а личната карта е 3 ст :д Ако има подвързия, е друг въпрос :Д

Оф, искам да се оплача.
    Декември имам изпит по немски - мога и отсега да го взема, защото той реално не проверява знания, а доколко си зазубрил един формат. Обаче искам да науча немски като хората. Воля - никаква. Нито да чета, нито да гледам телевизия, нито да уча думи. Свикнах с английския и сега не ми се почва немския.

Матурите - ясни.

Кандидатстването - мазало. Искам маркетинг. Това го има в ПУ, УНСС и НБУ.
    В ПУ - никакъв шанс, в Пловдив няма да остана, защото с нашите ще се избием + няма да имам абсолютно никакъв студентски живот.
    УНСС - нямам нито нерви, нито време, нито желание да се разправям с проклетия им приемен изпит и уроци по математика (?!), както и с "Утре Носете Съответната Сума".
    НБУ - супер много се запалих по идеята, проверих програмата за маркетинга, проучих приемния изпит, намерих си примерни варианти... и онзи ден майка ми ми попари мечтите, като ми заяви, че ако плащала по толкова пари (1200 на семестър, квартира и прочее - абе 600-700 на месец не мърдат), направо да съм ходела в Германия.

Което пък е тема, която дори не ми се започва. Дългогодишен план ми беше да следвам в чужбина, в частност - Германия. Последните месеци обаче ми се иска да остана да уча в България. Не виждам как ще стане обаче поради горните причини. А и не е сигурно дали ще ме приемат в Германия, защото сътворих едни простотии в училище и ще ми се отрази на досието, което пък го гледат доста. Накрая ще запиша една психология в СУ и това ще е. По едно време исках това да следвам.

Мамка му. Пълна каша ми е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си