.
Затворена тема
Страница 15 от 102 ПървиПърви ... 51112131415161718192565 ... ПоследнаПърви
Резултати от 351 до 375 от общо 2539
    Супер фен Аватара на scrooper
    Аз мисля сама да се гримирам и да си правя прическа.

Ох, с приятелите ми си ми е тооолкова хубаво, и с наште, и в училище ми е добре... Но няма как, решила съм, че ще следвам в Германия. Само дано ме приемат в някой от големите градове <3
    always late but worth the wait!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Sisito941 Виж мнението
    Въпрос имам,насочен специално към момичетата:запазихте ли си час за грим и прическа за бала?
    о.О
    Не е ли адски рано? За прическа знам къде ще ходя, за грим също имам някаква идея, ама... само ресторантът е запазен.
    Балът ни е на 24.05.

Нашия бал най вероятно ще е на 27. Час за прическа ще си запазя тези дни за грим ще е по късно.
    Вие кои хотели избрахте ние май ще сме в България

Супер фен Аватара на ParadOx
    Град
    Long Beach, California
    Много ми е сложно да измисля какъв грим и прическа искам.. а пък за рокля съвсем не мога да реша
    Иначе ще сме в Гранд хотел София

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    аз не знам къде да си правя прическата
    нито грима
    нито кога и кой ще запазва ресторанта..
    нито роклята знам как ще изглежда,..ужас
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Балът ни по традиция ще е на 24-ти май. Резервирала съм си час за фризьор, но пък нямам ни най-малка идея каква прическа да ми направи. Не знам и кой ще се заеме да ме гримира. И за рокля не съм мислила.. Ама то е рано, имам доста време да обмисля разните му подробности. Липсва ми вдъхновение все още. Даже с класа не сме обсъждали нищо във връзка с предстоящия бал.
    You are broken, I can fix you...

Мега фен Аватара на Sisito941
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    о.О
    Не е ли адски рано? За прическа знам къде ще ходя, за грим също имам някаква идея, ама... само ресторантът е запазен.
    Балът ни е на 24.05.

Ами аз имах приятелка абитуриентка тази година,тя така реши,че е рано и после не можа свободен час да си намери..нито за грима,нито за прическа..
    Нашия бал,аккто писах,е на 25.05,в традиционния и единствен голям ресторант в града..
    Часове за грим и прическа ще ходя утре да си запазвам,а резервацията за ресторанта ни е направена,скоро ще почнем и капаро да събираме..
    Рокля...гледах модели рокли в темата за роклите-свежи предложения в козметика и диети,имаше някой дето си харесах и горе долу може би вече знам каква рокля ще си търся,но това ще е по-нататък..
    Последно редактирано от Sisito941 : 09-27-2012 на 12:51
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

Аз мисля да уча психология и съм си избрала няколко университета в Англия. ^^ Само мотивационното ми писмо остана да довърша и преведа, трябва и да прегледам пак университетите и мисля да си махна кандидатстването от главата до 15.10. Но колкото по-малко време остава, толкова повече се чудя дали наистина искам да се тормозя с тази психология.. Адски интересно ми е и ще ми бъде много приятно да го правя, но нещо напоследък се чудя дали пък няма да е много трудно да си намеря работа..
    Балът ни е на 26.05., още от миналата учеба година сме си резервивали всичко. Мислила съм за рокля и знам долу-горе как искам да изглежда, но не знам още дали къса или дълга и никаква идея от къде ще я намеря. За прически, гримове и такива подобни изобщо не съм мислила, и часове не съм си запазвала, а явно трябва.. Не знаех, че толкова рано се заема всичко..
    Иначе си спомням как в 8. клас ми се завършваше адски много, а пък сега изобщо не искам. Тъкмо почнах да си харесвам класа, стана ми интересно в тоя малък град и като се замисля, че след една година ще се разделя с абсолютно всичко тук ми става адски гадно..

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    аз не знам къде да си правя прическата
    нито грима
    нито кога и кой ще запазва ресторанта..
    нито роклята знам как ще изглежда,..ужас
    Апф, не се притеснявай, това всяка година го има в темата за ХабитЮрентите.
    Класът ми започна да събира капаро за Слънчев бряг, което е традиция на училището. Аз ще пропусна май. Предпочитам тези пари да ми ги дадат на мен нашите и да мога да си отида на море с приятели. С класа никога не сме били близки.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Апф, не се притеснявай, това всяка година го има в темата за ХабитЮрентите.
    Класът ми започна да събира капаро за Слънчев бряг, което е традиция на училището. Аз ще пропусна май. Предпочитам тези пари да ми ги дадат на мен нашите и да мога да си отида на море с приятели. С класа никога не сме били близки.
    дано всичко е окей, другата седмица мисля да отида до една стара моя фризьорка (направи ми кофти прав бретон и затова спрях да ходя при нея) и да я питам дали може да прави някви такива прически
    уж била най-добрата в Бг по боядисване, 30 години опит , ама да питам и да запазя час, че щом чакам 1 месец за подстрижка си представям за прическа за бал какво ще е
    иначе за парите и аз съм така, по-добре да си отида я на спирит , я при леля ми евентуално, отколкото да ги изхарча за глупости и да съм с хора, които не харесвам (изкл.приятелките ми от моя клас)
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Нямам си ни най-малка идея. Просто знам,че аз ще свърша огромна работа покрай тия балове и глупости! "Кралицата майка" те така ми викат мойте съученици,от които половината са пълни олипси и без мен нищо няма да свършат, а другите са крайно незаинтересовани. И ,мамицата му,пак аз всичко трябва да върша, а не ща бе...защо все едни да си клатят краката. Просто съм сигурна,че нищо няма да направят...пш.
    Роклята...може би имам някаква идея как ще изглежда, искам косата ми да е пусната,а гримът да е съвсеееееем лекичък. Пфш...не ща да идва тва време бе, ебало си е мамата.
    maDamn

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Нямам си ни най-малка идея. Просто знам,че аз ще свърша огромна работа покрай тия балове и глупости! "Кралицата майка" те така ми викат мойте съученици,от които половината са пълни олипси и без мен нищо няма да свършат, а другите са крайно незаинтересовани. И ,мамицата му,пак аз всичко трябва да върша, а не ща бе...защо все едни да си клатят краката. Просто съм сигурна,че нищо няма да направят...пш.
    Роклята...може би имам някаква идея как ще изглежда, искам косата ми да е пусната,а гримът да е съвсеееееем лекичък. Пфш...не ща да идва тва време бе, ебало си е мамата.
    Колежке не знаех , че ще си Хабитуриентка и ти
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Какви са мненията ви за ВВМУ Варма и по-точно специалност Корабоводене ? Бях обмислил да кандидатствам в НВУ В.Търново и ВВМУ Варна но нещо не ми се иска да се заробвам с 15 годишен договор към държавата. Затова оставих само една специалност във ВВМУ (Корабоводене) и другата ми алтернатива е УНСС - Икономика(все още не съм избрал какво точно) . УНСС го избрах защото след като завърша имам надеждата да изляза и да си намеря свястна работа извън България.Матура ще държа математика (и дано не се омажа тотално защото определено ми се отдава да го правя )

Голям фен Аватара на Daydreamer3
    Град
    Somewhere over the clouds.
    Какво мислите за икономическия университет в Свищов? Някакви препоръки?
    Fate has a way of putting in front of us that which we most try to leave behind. "Mozzie"

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от Daydreamer3 Виж мнението
    Какво мислите за икономическия университет в Свищов? Някакви препоръки?
    От икономическите аз съм с две ръце за УНСС,но като цяло за Свищов съм чувала,че е унито на манекенките,нищо друго не знам.
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Град
    Шоколадовия град
    И като заговорих за УНСС,айде да са ни честити първите изпитни дати!
    ГРАФИК за провеждане на предварителни електронни изпитни сесии за учебната 2013/2014 г.

първа предварителна сесия
    Срок за подаване на документи: от 1 октомври до 18 октмври 2012 г.
    Начало на изпитна сесия: 22 октомври 2012 г.

втора предварителна сесия
    Срок за подаване на документи: от 29 октомври до 15 ноември 2012 г.
    Начало на изпитна сесия: 19 ноември 2012 г.

трета предварителна сесия
    Срок за подаване на документи: от 26 ноември до 6 декември 2012 г.
    Начало на изпитна сесия: 10 декември 2012 г.

четвърта предварителна сесия
    Срок за подаване на документи: от 7 януари до 24 януари 2013 г.
    Начало на изпитна сесия: 28 януари 2013 г.
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Повече от фен Аватара на maximxxl
    набори, да ви питам дали ще има някакъв проблем, че не съм учил информатика в 10,11 и 12 клас, а само в 9ти? защото искам да кандидатствам във ФМИ Информационни системи........чакам сега да излезнат датите за кандидат-студентските курсове по математика...някъде сигурно началото на ноември ще почнат май?

Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от maximxxl Виж мнението
    набори, да ви питам дали ще има някакъв проблем, че не съм учил информатика в 10,11 и 12 клас, а само в 9ти? защото искам да кандидатствам във ФМИ Информационни системи........чакам сега да излезнат датите за кандидат-студентските курсове по математика...някъде сигурно началото на ноември ще почнат май?
    Няма проблем,щом като имаш оценка в дипломата от 9 клас(ама то май ти се взема за балообразуваща математиката,не знам )

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ти хубаво си го учил само 9 клас,Макс. Ама ще ти е бая зор в тая специалност, без да си минал поне още няколко години. Сми,поне от тва,което аз сега уча по информатика и като знам кво се учи в уни-то...не искам и да се захващам ! Но имаш желание - ще успееш.
    maDamn

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от maximxxl Виж мнението
    По-важното е математиката да знаеш, информатиката в унито се почва от нулата. Е, разбира се, хич няма да е зле да почнеш да четеш, щото пък ти се губи и представата за нея, няма да можеш да се възползваш от по-напредналите курсове и ще трябва по-късно да мислиш за работа. Но все пак не е предвидено в специалността да имаш предварителни знания по инфо.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Голям фен Аватара на sunman
    Град
    Гоце Делчев
    А някой, някаква филология, мисли ли да кара или съм единствен?!
    Rock n Roll!!!!!!!!!

Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от sunman Виж мнението
    А някой, някаква филология, мисли ли да кара или съм единствен?!
    Kаква филология искаш?

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от pifiella Виж мнението
    Баш на рождения ми ден...
    Моя бал е на 26ти ...

Повече от фен Аватара на maximxxl
    благодаря Виии ^_^ моят ще е на 3ти

Smile

Цитирай Първоначално написано от pifiella Виж мнението
    И като заговорих за УНСС,айде да са ни честити първите изпитни дати!
    ГРАФИК за провеждане на предварителни електронни изпитни сесии за учебната 2013/2014 г.

първа предварителна сесия
    Срок за подаване на документи: от 1 октомври до 18 октмври 2012 г.
    Начало на изпитна сесия: 22 октомври 2012 г.

втора предварителна сесия
    Срок за подаване на документи: от 29 октомври до 15 ноември 2012 г.
    Начало на изпитна сесия: 19 ноември 2012 г.

трета предварителна сесия
    Срок за подаване на документи: от 26 ноември до 6 декември 2012 г.
    Начало на изпитна сесия: 10 декември 2012 г.

само искам да попитам.. задължителни ли са?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си