- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 12-ти клас (абитуриенти) -2012/2013
Аз мисля сама да се гримирам и да си правя прическа.
Ох, с приятелите ми си ми е тооолкова хубаво, и с наште, и в училище ми е добре... Но няма как, решила съм, че ще следвам в Германия. Само дано ме приемат в някой от големите градове <3
always late but worth the wait!
Нашия бал най вероятно ще е на 27. Час за прическа ще си запазя тези дни за грим ще е по късно.
Вие кои хотели избрахте ние май ще сме в България
Много ми е сложно да измисля какъв грим и прическа искам.. а пък за рокля съвсем не мога да реша
Иначе ще сме в Гранд хотел София
Балът ни по традиция ще е на 24-ти май. Резервирала съм си час за фризьор, но пък нямам ни най-малка идея каква прическа да ми направи. Не знам и кой ще се заеме да ме гримира. И за рокля не съм мислила.. Ама то е рано, имам доста време да обмисля разните му подробности. Липсва ми вдъхновение все още. Даже с класа не сме обсъждали нищо във връзка с предстоящия бал.![]()
You are broken, I can fix you...
Ами аз имах приятелка абитуриентка тази година,тя така реши,че е рано и после не можа свободен час да си намери..нито за грима,нито за прическа..
Нашия бал,аккто писах,е на 25.05,в традиционния и единствен голям ресторант в града..
Часове за грим и прическа ще ходя утре да си запазвам,а резервацията за ресторанта ни е направена,скоро ще почнем и капаро да събираме..
Рокля...гледах модели рокли в темата за роклите-свежи предложения в козметика и диети,имаше някой дето си харесах и горе долу може би вече знам каква рокля ще си търся,но това ще е по-нататък..
Последно редактирано от Sisito941 : 09-27-2012 на 12:51
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Аз мисля да уча психология и съм си избрала няколко университета в Англия. ^^ Само мотивационното ми писмо остана да довърша и преведа, трябва и да прегледам пак университетите и мисля да си махна кандидатстването от главата до 15.10. Но колкото по-малко време остава, толкова повече се чудя дали наистина искам да се тормозя с тази психология.. Адски интересно ми е и ще ми бъде много приятно да го правя, но нещо напоследък се чудя дали пък няма да е много трудно да си намеря работа..
Балът ни е на 26.05., още от миналата учеба година сме си резервивали всичко. Мислила съм за рокля и знам долу-горе как искам да изглежда, но не знам още дали къса или дълга и никаква идея от къде ще я намеря.За прически, гримове и такива подобни изобщо не съм мислила, и часове не съм си запазвала, а явно трябва.. Не знаех, че толкова рано се заема всичко..
Иначе си спомням как в 8. клас ми се завършваше адски много, а пък сега изобщо не искам. Тъкмо почнах да си харесвам класа, стана ми интересно в тоя малък град и като се замисля, че след една година ще се разделя с абсолютно всичко тук ми става адски гадно..
Апф, не се притеснявай, това всяка година го има в темата за ХабитЮрентите.
Класът ми започна да събира капаро за Слънчев бряг, което е традиция на училището. Аз ще пропусна май. Предпочитам тези пари да ми ги дадат на мен нашите и да мога да си отида на море с приятели. С класа никога не сме били близки.
дано всичко е окей, другата седмица мисля да отида до една стара моя фризьорка (направи ми кофти прав бретон и затова спрях да ходя при нея) и да я питам дали може да прави някви такива прически
уж била най-добрата в Бг по боядисване, 30 години опит , ама да питам и да запазя час, че щом чакам 1 месец за подстрижка си представям за прическа за бал какво ще е
иначе за парите и аз съм така, по-добре да си отида я на спирит , я при леля ми евентуално, отколкото да ги изхарча за глупости и да съм с хора, които не харесвам (изкл.приятелките ми от моя клас)
Нямам си ни най-малка идея. Просто знам,че аз ще свърша огромна работа покрай тия балове и глупости! "Кралицата майка" те така ми викат мойте съученици,от които половината са пълни олипси и без мен нищо няма да свършат, а другите са крайно незаинтересовани. И ,мамицата му,пак аз всичко трябва да върша, а не ща бе...защо все едни да си клатят краката. Просто съм сигурна,че нищо няма да направят...пш.
Роклята...може би имам някаква идея как ще изглежда, искам косата ми да е пусната,а гримът да е съвсеееееем лекичък. Пфш...не ща да идва тва време бе, ебало си е мамата.
maDamn
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Какви са мненията ви за ВВМУ Варма и по-точно специалност Корабоводене ? Бях обмислил да кандидатствам в НВУ В.Търново и ВВМУ Варна но нещо не ми се иска да се заробвам с 15 годишен договор към държавата. Затова оставих само една специалност във ВВМУ (Корабоводене) и другата ми алтернатива е УНСС - Икономика(все още не съм избрал какво точно) . УНСС го избрах защото след като завърша имам надеждата да изляза и да си намеря свястна работа извън България.Матура ще държа математика (и дано не се омажа тотално защото определено ми се отдава да го правя )
Какво мислите за икономическия университет в Свищов? Някакви препоръки?
Fate has a way of putting in front of us that which we most try to leave behind. "Mozzie"
И като заговорих за УНСС,айде да са ни честити първите изпитни дати!
ГРАФИК за провеждане на предварителни електронни изпитни сесии за учебната 2013/2014 г.
първа предварителна сесия
Срок за подаване на документи: от 1 октомври до 18 октмври 2012 г.
Начало на изпитна сесия: 22 октомври 2012 г.
втора предварителна сесия
Срок за подаване на документи: от 29 октомври до 15 ноември 2012 г.
Начало на изпитна сесия: 19 ноември 2012 г.
трета предварителна сесия
Срок за подаване на документи: от 26 ноември до 6 декември 2012 г.
Начало на изпитна сесия: 10 декември 2012 г.
четвърта предварителна сесия
Срок за подаване на документи: от 7 януари до 24 януари 2013 г.
Начало на изпитна сесия: 28 януари 2013 г.
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
набори, да ви питам дали ще има някакъв проблем, че не съм учил информатика в 10,11 и 12 клас, а само в 9ти? защото искам да кандидатствам във ФМИ Информационни системи........чакам сега да излезнат датите за кандидат-студентските курсове по математика...някъде сигурно началото на ноември ще почнат май?
Ти хубаво си го учил само 9 клас,Макс. Ама ще ти е бая зор в тая специалност, без да си минал поне още няколко години. Сми,поне от тва,което аз сега уча по информатика и като знам кво се учи в уни-то...не искам и да се захващам ! Но имаш желание - ще успееш.
maDamn
По-важното е математиката да знаеш, информатиката в унито се почва от нулата. Е, разбира се, хич няма да е зле да почнеш да четеш, щото пък ти се губи и представата за нея, няма да можеш да се възползваш от по-напредналите курсове и ще трябва по-късно да мислиш за работа. Но все пак не е предвидено в специалността да имаш предварителни знания по инфо.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
А някой, някаква филология, мисли ли да кара или съм единствен?!![]()
Rock n Roll!!!!!!!!!