.
Затворена тема
Страница 17 от 102 ПървиПърви ... 71314151617181920212767 ... ПоследнаПърви
Резултати от 401 до 425 от общо 2539
    Здравейте!Нека и аз да се присъединя към темичката. Виждам, че всички говорите за това кой къде ще учи - аз още от 7 клас съм решила медицина в МУ - Пловдив ,има ли някой от вас със същото ? Подготовката е голяма,мъка ми е вече, но няма начин това съм си избрала . За матурите изобщо не съм започнала да се готвя ,успокоявам се от факта, че не са ми от значение за кандидатстването , но все пак трябва да изкарам някакви оценки .. Иначе колкото до бала датата ни е 26.05 ,аз не съм си запазила часове за прически,грим и т.н и изобщо не знам кога ,още не мога да повярвам,че това се случва и ми е някак напрегнато .. И към момичетата - решили ли сте каква да ви е роклята (дълга,къса) ?

bubetopz и аз се готвя за медицина в Му- Пловдив, по биология съм почти готова, ама химията ме мъчи, въпреки, че ходя на уроци. И аз още не съм си запазвала часове за фризьор, дори не знам на коя дата ни е бала.

При мен пък е обратното - с химията съм добре ,а биологията ми куца и малко ме мързи .. на 9 клас учебника съм в момента хах ,искам вече всичко да приключва,че ми писна от това голямо учене ..

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Абе то,че ще свърши се знае,ама после какво ни чака...няма мън,няма хъм.
    На мен бала ми е на последно място в главата. За сега се знае,че на 27 май заминаваме на 6-дневна екскурзия в Кушадъса(така ли се пише не знам) и беше голямо чудо,голяма драма. Едни искат там,други там и най-накрая избрахме нещо близко и евтино. Балът в училището ще е или на 24 или на 25...Всичко ще мине толкова бързо има,няма за две седмици, дипломирането и края на юни месец вече ще сме поредните безработни....Хубав живот,,направо приказка ни чака
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Повече от фен Аватара на maximxxl
    много лекарки ще има тук :P ^_^ аз почнах 9ти клас учебника по математика и съм почти готов с алгебрата и почвам геометрията,която ми куца много :Х

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от maximxxl Виж мнението
    много лекарки ще има тук :P ^_^ аз почнах 9ти клас учебника по математика и съм почти готов с алгебрата и почвам геометрията,която ми куца много :Х
    Макси, казах ти, че просто трябва да ѝ дадеш шанс :Д
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    добре сте си вие
    мен ме мързи да дишам..
    камоли да уча по история :Д
    ако ме приемат в юзу ще е супер
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

bloodyF ,не само теб те мързи повярвай ;d

Погледнете едно сайтче, за абитуриенти много е яко.
    www.abiturienti2013.com

Град
    Шоколадовия град
    ЗДРАВЕЙТЕ! Как върви последната година?
    Мързи ме много,всеки ден имам контролни по 2836829 ми предмета и направо изкуквам..Поне за 1 месец ще си изкарам оценките и после яко учене за кандидатстването.
    А имали някой като мен - да подготвя бизнес план за държавния изпит и да развива теми по икономика? Май имаше само още един заблуден като мен в цялата тема..пф много сме били тъпи на времето, сега в цялата бъркотия и още 2 изпита, ей така за красота и съвършенство на края...
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Супер фен Аватара на ParadOx
    Град
    Long Beach, California
    Цитирай Първоначално написано от pifiella Виж мнението
    Мързи ме много,всеки ден имам контролни по 2836829 ми предмета и направо изкуквам
    и аз вече не издържам, тъкмо минаха входните, а сега от утре се почва нова серия от 934094 контролни :Х

пф много сме били тъпи на времето
    аз като си видях оценките от 9ти клас ми стана лошо

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Мързи ме много,всеки ден имам контролни по 2836829 ми предмета и направо изкуквам..Поне за 1 месец ще си изкарам оценките и после яко учене за кандидатстването.
    А имали някой като мен - да подготвя бизнес план за държавния изпит и да развива теми по икономика? Май имаше само още един заблуден като мен в цялата тема..пф много сме били тъпи на времето, сега в цялата бъркотия и още 2 изпита, ей така за красота и съвършенство на края...
    Eй ме на, другата заблудена.
    Тоз теоретичен изпит съм го оставила на заден план, приоритет са ми матурите и кандидатстудентските изпити. С практическия съм почти сигурна, че ще се справя.
    Темичките са разработени, поне не се налага да се затормозяваме с тяхното изготвяне. Приблизително около 20 на брой са. Единственото нещо, което се изисква от нас, е да ги прочетем и научим. Което не предвиждам да се случи скоро.
    You are broken, I can fix you...

Мега фен Аватара на Sisito941
    В икономическа гимназия ли си?
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

Аз не съм 12ти клас, но ме интересува този държавен изпит теми по професионалните предмети от 9 до 12 клас ли включва или само тези, които са ти главната специалност? Сори, че ви спамя темата.

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Само да кажа, че държавните изпити са ви последната грижа.
    Бизнес планът се прави бързо.
    Темите се правят на пищови.
    Просто няма как да отделите и за тях време.
    При нас стана, така че темите бяха наредени по номера и изтеглихме максимално късата и масово преписване ..
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Град
    Шоколадовия град
    То е ясно,че са ни последна грижа,ама на нас не са ни разработени и тая по икономика ги иска по 10 страници....а си продадох учебниците по икономика още в 10 клас...хаха забавно ми се получава

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Аз пък ще почна с уроците чак от ноември месец... Като ви гледам как сте се притеснили ...Човек като е сигурен в себе си и като си повтаря,че ще се справи,значи ще успее. Или всичко , или нищо . Не знам,може би ще започна с притесненията след 1-2 месеца ,но все пак нещата,които казах са си така.
    В даскало между другото... имам някакви шарени оценки ;д Важното е че по по-важните предмети за сега съм добре пък 4та по физика (и евентуално по още 1-2 предмета;д) като входно ще си я оправя и те така;д

И един съвет : като си подредите времето ще ви е по-спокойно и ще имате време за всичко.

Ае и аз да се присъединя към хабитуриентити
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Супер фен Аватара на LeprikonA
    ^ И аз, и аз :Д.

Мераклии кандидатстващи информатика в тая тема има ли?
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Повече от фен
    държавния изпит далеч не е последната грижа, ако си в техничарско училище защото включва всички спец. предмети от 9 до 12 клас и без преписване шанса да го вземеш с повече от 3 е минимален, особено практическата част. На мен не ми е проблем де, защото съм на 98% приет в Ирландия, само ми остава да си взема тойфела с повече от 90 точки и пускам апликацията, та затова ходя и на уроци. На пробния изкарвам 90 точки от раз, и то с много фейлване в спийкинга, което се надявам да оправя до края на курса.
    и те така...

Здравейте и от мен
    Аз още не съм решила по какво ще ми е втората матура, но за сметка на това съм решила какво ще кандидатствам! Насочила съм се към Журналистика и ВО! Това искам още оъ 8 клас, е на няколко пъти си променях мнението, но в крайна сметка пак се върнах от там, от където тръгнах! Тааа...има ли някой друг, който се е насочил към тези две специалности, и ако Да в кои университети мислите да кандидатствате? Аз ще опитам в СУ и НБУ!

Супер фен Аватара на ParadOx
    Град
    Long Beach, California
    Цитирай Първоначално написано от magitu1 Виж мнението
    Аз ще опитам в СУ и НБУ!
    И аз мисля да опитам в СУ, но главно към Германия съм се насочила

Аз съм третия заблуден.
    Ние също ще правим бизнес план и изпит по теория на професията. Направо ми се повръща като знам колко много трябва да се учи за тези проф. изпити. Ние разработваме вече и теорията, и практиката надявам се на добри оценки

Аз пък исках стопанско управление (СУ) или бизнес и администрация в УНСС и мислех да имам втора матура по математика, но уви моята учителка по математика не може да обяснява изобщо.. изобщо, решава си задачите сама пише бързо, говори бързо и не чака никой и нищо за частен учител не мисля тъй като в моя град няма добър пък и уча в отделно училище английски дето е голямо заплащането.И нищо не разбирам по тая тъпаааа математика!
    Госпожата ми по език ни предложи специалност:Европеистика в СУ, много добри отзиви чувам и съм по-заинтересована по езиците.Даже говорих с майка ми и тя каза, че Европеистика е 100 пъти по-добре.Вие какво мислите за нея, имате ли някой приятел/ка дето да учи такова!?

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    някой ще прави ли проект по свят и личност?
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си