- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 12-ти клас (абитуриенти) -2012/2013
Ква ненормална работа бе? Ебати якото... Предпочитам това пред нещата,които учим по математика. Хах...
Аз днес нищо не съм учила,защото чистих и имах работа. Нямам никакви домашни и...ми остава само утре да си се упражнявам и да си поуча спокойно.
Накъде отива тоя свят?!
ДАФУЯ?!
Аз отделно от тва есе уча и гадните му призми,пирамиди и дрън ,дрън...
толкова да я не обичам!
maDamn
Някой иска ли да ми разясни по-подробно за тея модули в УНСС? Смисъл, задължително трябва да се явиш и на 3те модула ли или си отиваш само по предмета, с който трябва да кандидатстваш за определената специалност? Говоря за тея изпити, които сега текат![]()
Приятел е този, който идва, когато целия свят си отива!
Отиваш и на трите модула, разбира се :д
Един изпит, 3 части, третата - по избор.
Тва е за профи левъл.
А,аз утре имам класна по БЕЛ на Дебелянов!ще тровя яко,не ми е на сърце и ще е яко критикарско.
maDamn
Какво точно да ти обясня?
Три модула са (20 въпроса БЕЛ+ 20 Математика + 40 по избор (Литература/Икономика/Матемтика/География/История)
Отиваш на изпит и решаваш и трите модула, (ако искаш нещо икономическо), но ако искаш да запишеш специалност Право или Медия и журналистика решаваш без математиката:
За правато тест от първи модул Бел + трети Литература( ще имаш и втори модул Математика,но него не го решаваш) и друг изпит от първи модул Бел + трети модул История (отново ще имаш модул Математика, но не го решаваш).
За журналистиката е същото, само че е един изпит (първи Бел + трети Литература).
Не знам какво друго да ти обясня,питай ме!![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Успех на ДСД-тата утре :*
always late but worth the wait!
Ако решиш и математиката това няма да ти повлияе на балообразуващата оценка за правото(просто не се зачита за правото и за журналистикта), а може да ти качи/или свали общата оценка (каква ще ти е оценката зависи от теб), с която кожеш да кандидатстваш в икономическите специалности.
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
ОМГ, дадададдада, моля!!
Ако можете да се сетите за главната тема плюс 7-те понятия, цена няма да имате!
:О Имам чувството,че в тая тема пишете на японски ... в какви училища учите вие бе хора ?!? Какви са тези есета по математика и чудесии. нямам думи
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Третият модул не е история, а е задължително Литература.
Но има нещо, което и аз не знам, а по-точно дали матурата по БЕЛ и ЕПИ-то са с еднаква тежест.На сайта пише,че може и с матурата по БЕЛ, но не пише дали се умножават с един и същт коефициент!?
Права си, има още два изпита - писмен и устен, но те са в редовната, предварителни няма (може и да греша).
Искам да се оплача, че днес отидох само за първите 2 часа УЖ да правя класно по БЕЛ (защото съм болна), падна се най-яката възможна тема, писахме 10 мин. и ХОП- бомба. Гррр!
Ква бомба бе? Пак ли тревога, бахти тъпото.Много кофти, а иначе по ква тема ти беше класната?
maDamn
Сори, че пиша тук, ама какви са тея лапешки шитни с тия бомби, тия пикльовци акъл имат ли, бе?!
Явно не знаят за лъжливото овчарче.
Малки малоумници.
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Страданието на човека в "Стария музикант"
Аз писах по същата тема, но на контролно и имам 6(само с една пропусната запетая). Ийеп, йеп много съм щастлива!
А моето класно е на 16 януари и ще е тест, който ще включва 40 въпроса ( 20 БЕЛ + 20 Литература) и интерпретация на Далчев, и всичкото това за 2 часа...приказка!
Ооо,класната си я направих тоя вторник на Дебелянов " Домът - извор на сигурност, покой и щастие"
Изсмуках я от пръстите,много е лесна,ама музата ми умрЕ.
maDamn