.
Затворена тема
Страница 31 от 102 ПървиПърви ... 212728293031323334354181 ... ПоследнаПърви
Резултати от 751 до 775 от общо 2539
    Голям фен Аватара на fakesmiles
    Според мен кораловото стои добре на всякакъв тен - и на много бели момичета,и на средни,и на най-тъмните,просто си е готин цвят
    Така че ако не ти се занимава със солариум просто си отиди с естествения тен

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Няма как магистратура право в никакъв случай,но специалността не е лоша.
    maDamn

МИО е една хубава широка икономическа основа отгоре-отгоре на цялата икономика + езици. Не можеш да останеш с един бакалавър. Тоест можеш, но ще си секретарка някъде Счетоводител с бакалавър биха наели, човек с бакалавър МИО по-малко вероятно. Трябва да надградиш с няколко хубави магистратури и си пушка! По-бавно, по-трудно, но накрая повече получаваш ако успееш. Ако искаш да бачкаш един прост счетоводител - пиши счетоводство. Не си мислете, че МИО със завършен само бакалавър вече нещо много сте направили.

Wednesday666 МАГИСТРАТУРА ПРАВО?! Предполагам грешка на езика и знаеш, че такова като отделно бакалавър и магистър по право няма. Магистратурата ти мисля , че може да е и друго не-икономическо, но смисъла е да надграждаш, не да отидеш на съвсем различно нещо. Основи на правото в университета ми се учи от всички специалности, не само МИО. В първите семестри всички учат едно и също.

п.с. В СУ има МО, не МИО мисля?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на Wednesday666
    JoLLiE92 да, знам, просто това беше специалността, с най-фрапираща разлика с МИО, за която се сетих .. Ще ми простите, на вълна макро и микро икономика съм ..

Виж, вече за СУ не съм сигурна дали имаше или не, аз кандидатствах МИО в УНСС, защото все пак е икономическа специалност, но мисля, че наистина нямаше МИО в СУ. Няма и да се учудя, ако го почнат, там и медицина има, тия са ненормалници някви ..

Обаче ме накара да се замисля, има една опция за магистър право ОТДЕЛНО, но я има май само в УНСС и то при определени условия, аз още не съм решила, но май така ще постъпя, ще ти обясня ако искаш..

Право си заслужава само и единствено ако се учи в Софийски. Всичко друго е пародия
    МИО ще се учудиш колко общо с правото и психологията има.
    Ти в УНСС ли учиш? Микро и макро в един семестър??
    Магистър отделно право и медицина няма в България. Просто няма. Мисля, че е регламентирано законово. Ще попитам майка ми като се върне от работа, тя това завърши и знае повече от мен
    Вчера си писах с някакво момче от Холандия, който учел за продавач. Учи за да продава неща. Така ми го обясни. Викам в моята страна за това не ти е необходимо образование ;д После къде образованието било на трагично ниво ......

На мен като ми се подиграваха за университета преди да вляза отговарях с едно нещо - има Оксфорд, Харвард и Кембридж И от другата страна всички останали университети. Ако не учиш в един от трите въпросни, не ми обяснявай колко моят не струвал.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Би се учудила точно колко предпочитат в момента прависти от УНСС, вместо СУ.
    Не мога да ти кажа защо, за мен също беше пародия, обаче СУ нещо го направиха, в момента по последни класации, вече не е най-добрия университет в България, с което вече съм съгласна напълно.

Да, в УНСС съм аз, и уча макро и микро в един семестър, защото не са ми по специалността и трябва да ги взема възможно най-бързо, за да продължа натам.

Ами не мога да ти кажа дали е законово регламентирано, но има такова. Даже една позната на майка в момента работи като нотариус и е завършила точно по този начин. Учила е Публична администрация в УНСС, признават й 70% от изпитите, защото са по правни науки и същите като на тези, които учат право, записва магистър и излиза със образование правист, съответно нотариус. Не мога да ти кажа подробности още, защото не съм се интересувала все още, рано ми е, ноо ще поразуча ..

СУ все още си е най-добър в България, въпреки че запада, за което си права.
    Те микро и макро не са по специалността на никого .... но сте икономически университет и трябва да ги научиш. Не-икономическите университети ги учат в един семестър. Това УНСС просто ме потриса понякога. Не знам защо ми обясняват, че било добър университет.... не целя да те обидя. Но повечето им решения просто са... странни.
    Като какъв нотариус работи познатата на майка ти? Има нотариус, помощник-нотариус и помощник-нотариус по заместване. Вторият тип може да работи без юридическо образование и като цяло е проста секретарка. Нищо лично (пак) но най-вероятно се е уредила на работа с пари и връзки след като няма образование. Това, че е успяла, не значи че нормален човек би могъл. С публична администрация знаеш ли колко "нормално" е да работи в нотариална кантора. Случва се, но не е нормално. Просто не е. Няма как да учи същите неща каквито се учат в специалност право. Дори като име да са същите, няма да са разгънати по същия начин. Няма и да учи всеки раздел на правото, кодекс и закон, който учат юристите за 6 години. А тя като излезе с образованието за юрист, не излиза директно нотариус. Държат се конкурси, които обикновено стават по втория начин. Майка ми заради това забрани всячески да уча право.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Аз не твърдя, че съм права, миличка, обаче това е което чувам аз.
    Ся, че всеки университет прави мизерии - така е.
    Че в УНСС са повече от нормалното - пак е така, но за момента в моята специалност не съм забелязала нещо такова.
    А и има причина да съм избрала точно Администрация и управление, определено не съм се юрнала да уча право за магистър и т.н., просто ми се дават идеи, аз друго съм набележила за магистър.

Иначе, не мога да ти кажа точно какъв нотариус е - не ме касае особено, нека е жива и здрава.
    А, че всичко в БГ става с връзки - съгласих се. Но правото е най-мизерната специалност просто.
    Не може да се бълват толкова прависти всяка година и да се чудят как да преживяват.
    Че и ги дискриминират - ако не са завършили СУ, а примерно Русенския - не ги искат и това е.
    Това е супер тъпо...

П.П. Само изпитите са й същите като имена, не съм казала, че материала е същия, това не е възможно. Смисъл такъв - нормално е да се учат по по-различен начин, все пак програмите им са различни ..
    Последно редактирано от Wednesday666 : 12-27-2012 на 11:02

И аз съм във факултет Управление тук Странното при вас ми е как си се освобождавате от изпити на харабията .. при нас няма такива схеми. Странно ми е как учите микро и макро заедно. Във всеки университет си има черните овце де - откъм преподаватели.

Правото след като го завършиш всичко става с връзки И пари. Държавните длъжности са скъпо платени да ги получиш. Майка ми колко ходи по конкурси, но накрая се оказваше, че спуснатият "отгоре" човек вече е назначен и конкурсът е фиктивен. Нотариусите специално са най-скъпи. Говорим за стотици хиляди. Майка ми затова не искаше да уча право, въпреки че тя би могла да ми помага, защото са прекалено много. В Русенския има право? Трябва да ги дискриминират, най-вече тея от свободните, че там е такава безподобна анархия.. Но като си платят и ги наемат. Платено образование, платено назначение, чиста работа.. без никакви умения.

Карам си аз икономиката, ще запиша няколко хубави магистратури и ще ставам шеф на банка, те каквото си искат да правят
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Не знаеше ли, че в Русенския има право? ..
    Има, блъскат като ненормални, за нищо в крайна сметка, амаа ...

Аз съм замислила една Национална сигурност за магистратура във Военна академия и хиччч не ме интересуват прависти, нотариуси и такива.
    Не, че тука не е пак същата схема, с връзки и т.н., обаче вече е по-различно ..

П.П. Това, че се освобождаваме не значи, че е лесно.
    Да, малко е кофти спрямо всички останали, но не е като да не съм учила като малоумна 3 месеца, за да стане.
    Освободих 4 изпита, само макро и микро (в едно) останаха за сесията.
    Даже мога да ти кажа, че по предметите, които ме интересуват, като например основи на публичната администрация, съм научила бая и съм доволна ..
    Последно редактирано от Wednesday666 : 12-27-2012 на 11:11

Абе то за всичко има хиляда положителни и отрицателни мнения... Да бях един мъж, едно корабоводене и не ме търси.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Хаха, имам един познат холандец, който учи нещо такова.
    С кораби беше.
    Мале, няяяяяма такова блъскане ..

Аз съм способно момиче. ;д После като вземаш на 27-8 при добро стечение на обстоятелствата едни 10 бона няма да ти е лошо никак.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Е, естествено, че няма.
    Но аз съм по-съгласна да завърша и да работя нещо, което да обичам аз самата.
    А не, защото много пари се печелят. Аз не съм толкова за парите - мога и с много, мога и с малко.

Аз съм морско чадо. Как мога да не обожавам нещо свързано с морето ? Работата е прекрасна, парите са много ;д не съм мъж.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Искам и аз на моретоооо ..

Аз съм си на морето И си го обичам
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Ела в мръсната София да те видя ..

Няма.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Не бъди лоша сега, знам че искаш ..
    И нищо не каза за синята рокля..
    Лошо морско чедо!..

отзад е джиджи, отпред сигурно наистина е за надарено момиче ;д а щеше да е супер якото както е такова тъмно синя това отзад да е някакъв стилизиран октопод ... сега си го представих
    един познат дето беше казал ,че в София първите 8 часа след като кацнеш ти мирише на гадно, после свикваш
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Ся вече почна шегички да си правиш с прекрасната рокля! ..

Мале, това за София ме разби ..

Що шегички па? Напълно сериозна съм. Може да се направи много красиво Има една френска бижутерска къща, те правят такива по-екстравагантни неща със стилизирани животни, това ще е напълно в техен стил. Бях си харесала една тяхна гривна ужасно много, но ще ми трябва някой и друг милион за да си позволя техни бижута ;д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Ау, това е мееееега красивото..

Верно? Не знаех Това съм харесала за сватбени пръстени два отделни са
    My name is Melissa