- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 12-ти клас (абитуриенти) -2012/2013
Аз се сетих за какво говориш,но не мисля че това е моята прическа.....
Какво е днешното ти въпросче?Все пак каза, че ще продължаваш да задаваш... :Р
Днешният ми въпрос е с какви бижута мислите да сте на бала
п.с. за прическата нямах предвид ти да си направиш, ами от много време се опитвам да разбера как се прави това нещо, че много ме радва ;д
Последно редактирано от JoLLiE92 : 12-28-2012 на 17:00
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Не мисля да давам пари за злато или сребро.Ще си взема някакво хубаво колие,обеци и гривна от Bijou Brigitte или друг подобен магазин.
ооо,никаква идея...предпочитам само една нежна гривна ИЛИ обици...не си падам много по джунджуриите
maDamn
Среброто в момента е скъпичко .. златото не знам, не мисля, че ми е за годините, нито ми отива![]()
Тук имаме едни магазини като Bijou Brigitte само че доста по-евтини, иначе нещата са същите като в останалите имитационни магазини, а и редовно има нови неща. Голям фен съм им
Аз за бала си търсех твърда гривна. Обожавам бижута по ръцете си. Но не можах да си харесам.. във всички магазини имаше едни и същи, които бяха хубавички, но бяха едни и същи навсякъде .. не ме кефи идеята да дам толкова пари и някой друг да има същото. Накрая просто видяхме едни обици и пръстен комплект и бях с тях. Беше любов от пръв поглед. Момичето в магазина още ме помни като онази, която си купила "хубавите обици"![]()
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
За готини бижута,които няма всеки втори разтърсете се в английски сайтове,които доставят до България - разнообразието е огромно,често има намаления
асос,некст,топшоп,по моя бал рових в много но съм ги позабравила
Честно казано далеч по-уникални и достъпни неща може да се намерят по магазинчетата с малко повече обикаляне. В тея сайтове си харесах само една гривна за 50-60 лири и един пръстен за 90 ;д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
ИСКАМ ВТОРИ БАЛ И ТОЙ ДА МИ Е КАВАЛЕР!
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз искам Вин Дизел да ми е кавалер И СЛЕД бала ,ама . . .![]()
И на него няма да откажа! И Джейсън Стейъм! ;д
Впрочем, ще имате ли кавалери? На някои места си е традиция.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
А кой е пичът на снимката? Доста е стабилен.
Абе, ние уж помежду си ще се разбираме за кавалери... ама аз не ща. Не виждам никакъв смисъл да имам кавалер, чиято роля е да ме хване под ръка докато влизаме в хотела.
Лазар Ангелов.
п.с. I believe, че ако някой реши да ти е кавалер, приятелят ти ще се погрижи онзи да си изяде обувките ;д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ами...мислех,че искам да имам,но сега мисля,че е по-добре за мен да нямам !![]()
Демек...не,няма да имам(за сега).
Не знам дали няма да е добре обаче да имам...Да ме наглежда някой,че ако се напия...Ама ще гледам да не се напивам,всичко умерено ! Ох...има време...това да ми е последната грижа.
Ако сте с високи обувки и ще ходите повечко пеша, кавалерът е доста полезен .. :Д
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Къде ще ходят пеша?На разходка в парка да полеят цветенцата
При нас нямаше грам ходене пеш. Максимума дето от паркинга под блока на класната до тях и обратно, но ми бяха супер удобни обувките и не помня да ме е боляло.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
За бижута,също не съм се замесляла сериозно,само гривна съм си харесала но не е нито злато,нито сребро.Не искам да давам толкова много пари за бижута.Ще си взема от някой магазинче за джунджурийки.
Аз няма да имам кавалер на бала.Ако други имат,аз пак няма да имам.Така съм си решила...
Това имаше предвид,нали http://www.google.bg/imgres?um=1&hl=...r:12,s:0,i:121
аз поне това разбрах.....
Последно редактирано от pet1tety : 12-29-2012 на 07:36
Нещо такова, само че това което е завитото тънко като пръчка и по-дълго назад. Доста екстравагантно е.
Аз мразя да имам нещо по врата. Не обичам. Нося бижута на ръцете си нося всякакви гривни и пръстени, но не обичам колиета. Маминка ми (баба ми) като видя обиците и пръстена каза "ама .... няма ли да имаш нещо? поне едно тънко синджирче сложи"![]()
![]()
А те обиците са доста тежки и не върви да има нещо друго, дори да носиш колиета. Но аз не понасям. Тя миличката не можа да понесе как нямало да имам
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
http://www.vbox7-mp3.info/%D0%B3%D0%...ly%202009.html
Ей като на тая прическата,това имаше предвид JoLLiE92 .
Иначе ... аз май няма да имам дълго ходене ,но никога не се знае де.Общо взето ще е с колата до даскало,там някакво време,после от там до Шератон(което е доста близо до училище) и после ... бог да ми е на помощ след ресторанта
Но съм решила токът да не ми е повече от 9-10 см. Няма смисъл лично за мен .![]()
оооо за прическа съм казала, нещо спуснато, небрежно , без никакви изкилифещени истории.
maDamn
Мале, ние не ходихме до класната.
Бяха й казали, че ще отидем с един цигански оркестър да я вземем и тя ни беше казала - " Аха, и ще сте първия випуск, отишъл на абитуриентска без класна "..
купих си рокля :3
но ще я видите по-натам
за обувките по поръчка ми стана интересно,всякакви модели ли правят? Черни кожени високи затворени обувки с червена подметка мейби?
за прическа -нещо супер , супер семпло
гримът ще е опушен + червено червило сигурно
за кавалер-приятелят ми няма да иска и си мислех за едно момче от моя клас, което ще го питам като отидем на училище :Д
Да разбирам ли,че роклята е червено и черно?
Иначе честито !![]()
Ами, в Благоевград има практика да се обикаля центъра и затова :Д
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
нищо ама нищо общо ;д горното имаше доста повече връзка. Значи съвсем стегната коса, никакви такива извращения стърчащи и опашка. Трябва да ви го нарисувам!Тая прическа е нещо средно между гнезно, лайно и какавида
bloodyF кажи само цвета ;п По принцип съм против червено червило с опушени сенки. Когато слагам такова, слагам само една лекинка очна линия и това е. Не гледай, че на снимката съм намазана! ;д Беше само за снимка, не съм излизала в този вид.
NqkfaNikakva21 тук всяко училище има различна традиция, моето се снима на един паметник в морската, до където стигнах без дори да усетя , че съм на токчета. Явно адреналина си казва думата![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Понеже ти е по-близо - за Кюстендил става дума, отиваш на място, избираш си модела, цветовете, плата, токчето, абсолютно всичко. Няма да ти излезе повече от 100 лева, моите бяха 99 точно.. Ако имаш желание ще ти кажа там името на компанията и т.н.
..
П.П. Червено червило и опушен грим е лоша комбинация.
Ако ще е опушен - нещо по-светличко, примерно телесно или мнооого светло розовко, по-добре ще е