- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 12-ти клас (абитуриенти) -2012/2013
bloodyF ,
аз грима си го правих при Камелия (препоръчаха ми я), гримира там при зелената аптека (като тръгнеш от пощата (където са пиците на парче и от другата страна има магазин за бельо) нагоре, едно с решетки е такова :Д
взе ми 30лв, без пробен грим, останах доста доволна![]()
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
bloodyF Честита рокля!
Според мен може да се комбинира червено червило с опушен грим.Все пак опушено не значи непременно изцяло черно.
На подвижния клепач цвят шампанско,затъмнено с не много тъмно кафяво или тоуп би стояло много добре.
С издължена черна очна линия има много готин пин-ъп ефект,който отива на много хора![]()
Момичета,знаете ли ,за какво се сетих току що??![]()
Чували ли сте на някого да са му откраднали нещата на собствения му бал?
Примерно ,като сте на дансинга и сте си оставили чантата с парите,телефона,личната карта в сепарето ,няма ли да ви е страх някой да не ви пребърка?
Щото все пак това са абитуриентски чантички, не е като да си с дънки и нещата да са си в теб...Та се зачудих,вие смятате ли да предприемете нещо по въпроса?
Аз май единственото,което мога да направя е да си взема от нас обикновения телефон на баба ми,вместо да нося моя ;д
Да ви кажа, на мой бивш така му откраднаха фотоапаратчето от дискотеката и му отидоха доста то снимките по дяволите.
Слава богу на моя бал нямаше такива случки, в ресторанта всичко си беше ок, а в дискотеката, чантата си беше при мен.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Аз лично не съм чувала такива истории. На дискотека никога не съм ходила " с дънки и нещата да са си в мен"ходя с малки чанти и няма проблем *чукам на дърво* В тея дискотеки толкова ли няма фейсконтрол .. Нещата ми бяха в чанта на сепарето ни, то си беше отделено от всички. Можеш да си вземеш някаква по-нормална сума пари по принцип. 50 според мен би трябвало да ти стигнат и да остане. Фотоапарати не носим, дискотеките имат фотографи.
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
С какъв цвят обувки и чанта бихте съчетали рокля,която е с такъв (може би и съвсеееем малко по-тъмен цвят) http://prodavalnik.com/photos/ad/10558073/1/
Тюркоазени!![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Тази година уж щял да бъде мода,но сякаш не искам да се ръководя от това...То зависи и то това на мен какъв цвят ми ходи де...Най се харесвам със синьо,но не мисля че ще е удачно.
Такова тъмносиньо отива на бежовоЗависи от стила на роклята ти, зависи дали искаш да акцентираш с обувките, или да не изпъкват толкова. Черно може, но за моя личен вкус е прекалено обикновено. Малко шаренийка да има
![]()
Каква е роклята? Друг вариант е ако е къса и изчистена, яркочервени изчистени обувки и чанта и може би коланченце. Без да видя не мога да кажа подходящо ;п
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Не ми се иска да я показвам (пък и не съм я взела още,колебая се,защото е рано) Роклята е достатъчна и не искам аксесоари,освен някакви малки обеци.Има си акценти и ако и те изпъкват май ще дойде в повече.О друга страна пък цвета е сливащ се,смисъл телесен...и ми се искаше цвят да има.
Май ще спра да го мисля този бал...прекалено много простотии има около него...
Е много ясно,никой няма да си покаже роклята преди бала,аз за тва не искам да говоря за моята![]()
Телесно за рокля мисля, че не е много добра идея. Много ще се слива с теб. Аз си падам по контрасти принципно. Бежовите обувки ме кефят много, не че не ми харесва като цвят, просто ще се сливаш цялата.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Няма да бъде като кожата ми,а по тъмен цвят. http://www.google.bg/imgres?q=nude+d...r:33,s:0,i:190 ето така (без първия пример :Д) Просто трябва да оцеля в каталога (мисля си за цвят капучино,или цвят като на картинката с Джулия Р.)
Коя Джулия??Не знам, теб ако те кефи, аз си обичам контрастите.
Ако е дълга, обувките няма да се виждат .. Може да са шампанско.. или нещо в гамата на роклята, една идея по-тъмно. Обаче точно тея 3те ми идват ужасно безформени. А тюркоазеното не ти го казах защото е модерно, аз си го харесвам.
Ако харесваш синьо, кво пречи да са сини?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
снимки имаш ли?
на мен ми казаха за някаква в Еленово, пак 30 лв, много добра била, ще видя
може накрая да си купя един хубав фдт+перли/пудра и да ме гримира една приятелка..няма да е фатално , а и ще ми останат гримове после..
fakesmiles , мерси
sunset, в ресторанта е супер светло, shiny и т.н., там не се притеснявам
малката ми чантичка ще е до мен на бара или прибрана под бара (познавам вече всички в самото заведение, приятелят ми работи там) и мисля че няма да имам проблем, а и вътре ще има телефони+цигари+пари, така че не се притеснявам много, много
Ясно...само при мен ще е хаос явно тцтцтц![]()
Защото не знам в каква дискотека ще бъда.До колкото си познавам съучениците или ще е някаква дупка,или нещо много скъпо. Пък шанса за 'светла' дискотека и това да познавам някого от персонала е нулев ;д
Ама знам ли,може да измисля някоя хитрост и да си прибера парите с личната карта при мен,без да се виждат. Така ще съм по-спокойна.
Нещо от сорта на жартиери с джобче хахахахах![]()
"светли" дискотеки не познавамне познавах някого от персонала, но си беше лачена и нямаше никакви проблеми.
Последно дупка ИЛИ скъпо? ;д то или към едното, или към другото залитат хората. Не към двете едновременно.
Изобщо не съм се замисляла дали ще ми откраднат нещо, само маминка ми като каза да съм си пъхнела едни 50лв в чорапа в куфара щях да я замеря с нещо.![]()
![]()
![]()
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
На една моя позната наистина и откраднаха идеята за роклята. Иначе си права, че не бива да се впрягаме чак толкова, но никога не знаеш. Как се смях когато едно момиче така ми каза, че няма да ми каже каква и е роклята да не би да и открадна УНИКАЛНАТА идея, после се оказа, че е от клипа на Малина и Азисдето всяко Ферхунде иска такава. ;д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Какво да си гледам? Пишеш уникални простотии масово и аз ти контрирам, кое не разбираш? А за пренебрежителното ти отношение към изборите на останалите да не говорим. Грозна работа.
Пробният грим НЕ е за да ти мацне тук там да види какво да ти сложи, това се прави на място. Той ако не може един фдт да ми избере и затова да трябва пробно да ходя, ще да е голям гримьор.
А това, което в този пост си описала - да, тук съм съгласна с теб, че така му се губи смисълът на този пробен грим.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Е, аз не се впрягам.Просто предпочитам да си я знам само аз и семейството ми.Не искам акъл от никого,не искам мнението на никого и за това за мен няма смисъл да я пускам преди бала.Избрала съм си я и толкоз,няма какво да му гледат другите.
Иначе за въпросната тема,те обсъждат рокли от интернет,на известни личности или си пускат роклите момичета,които вече са имали бал преди 1,2...и тн години. Влизам в темата и съм го забелязала.
ти пък, злобарке, къде се буташ да ме апострофираш във всяка тема, просто мълчи