- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 12-ти клас (абитуриенти) -2012/2013
Кучки мили мои , успокойте се ...не го мислете...кака ви е с кръвно 100 на 35 и мааа шоколади и отслабва пак. дали не ми е кеф.
maDamn
АЛОООООООООООООООООООООУ съквартиранчиччеее, не се караййтее, бийтии съшегувам се , разбира се. малко offtopic като започнахме веднъж да броиме до 12 на шега разбира се, още е рано , директорката излиза и разпраа "кво броите, бее, половината от вас няма да вземат матурите!!
![]()
![]()
шемет голям е
![]()
Тя много е права вашата директорка.Аз като знам моите съученици колко "добре" пишат направо се отчайвам :Х Как може да пишеш мУтив,ютУя и още милион глупости.........А и случайно ако не знаета автора Хаджи Димитър..........А за втората им матура,която е биология просто не ги виждам.Сигурно ще сложат мозъка на мястото на сърцето.....Абе какво да ви разправям....КОШМАР!
И се чудя защо вече не пишат момчета в темата за 12 клас,ами да,защото 10 страници се пише само за рокли и обувки.
Ало,Земята ви вика да се опомните!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Не сме ви завързали и задължили да ни четете постовете и едва ли не,да ни чакате да приключим,че да заговорите за учене,матури и тн, нали ? Смятам,че няма нищо лошо човек да отдели време и на тая част. Да тръгнем да си броим страниците на дадена тема ли,какво?
мда, по-добре не можа да го кажеш...като отворя форума и като видя, че пак се водят дъъъъъъълги и скуууучни постове за рокли и веднага го затварям, ма са коментирах, щото видях , че се джафкат нещо, та ми стана интересно
WHATEVER, я кажете ся за нова година къде ще сте, кво ще правите?![]()
Последно редактирано от maximxxl : 12-30-2012 на 20:57
![]()
![]()
нека да отвориме темата за Нова годинааааа, къде ще сте и по-важното с кого ще сте. По-големи и шумни компании ли предпочитате или нещо по-скромничко с по-малко хора? или може би нещо романтично с приятелката/приятеля? аз ще съм на една вила в планината с най-добрите ми фр + още хора , които не са ми близки, но са купонджии... още го обмислям какво да пия утре, ааа т.е. днес, вече е днес
колебая се м/у водка и уиски. ако е водка да е финландия боровинка, ама пък не ми се дава 20 кинта за водка T_T . за уиски Бушмилс? ма и то е г/д толкова ...
В нас съм с още 10 човека, пиене,ядене и чалга.
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
То и теб земята те вика да се опомниш.
Щот като дойде май месец да видиш как в самото начало, ще подскачаш не само заради матурите.
К'во, на бал без рокля или без официален тоалет ще отидеш?
Като не ти отърва да четеш за рокли - казваш примерно нещо друго или просто мълчиш.
Какъв е толкова проблема?
Т'ва е форум, всеки може да пише където и каквото поиска. Ако седнем да се съобразяваме със всеки ще стане идилия просто.
аз довечера ще съм на дискотека
супер лейм, ама няма къде да се съберем, на всеки техните са си у тях, правиха ми единични оферти , но пък трябва да съм без най-добрите ми приятелки, което няма как да е и тамън ще съм и с тях, и с приятеля ми , с който образно казано ще сме заедно
надявам се да е фън и да се не напием много лошо
хубаво прекарване желая на всички
и нека 2013 ни донесе много сбъднати мечти
Молля те кажи защо си решила тая специалност...Какво те макара да я избереш ?
Сори, ама ми е много любопитно за хората, които искат да учат МО или МИО
П.п а какви са изпитите за прием ?
Ако питанката беше за мен? Винаги ми е била интересна специалността, според мен дава много възможности за равитие и специализация. Има много сфери , в които да работиш. Отваря ти вратите за чужбина ,защото до голяма степен се занимава с такива отношения. Европеистиката също е една много добра специалност и смятам,че има бъдеще.
maDamn
ЧНГ!!! много успех през новата година!! офф яко се отрязах снощи...
Ако смяташ, че ти си много грамотна, викам да си помислиш пак.
piffiela, а какво да обсъждаме? Изпити? Там няма какво толкова да се обсъжда. Плюенето срещу бала... всъщност, плюенето срещу всичко винаги е било на мода. В България тийнейджърът е бунтар. Опомни се ти.
Аз не казвам,че съм много грамотна и безгрешна.Казвам,че нивота на моите съученици е под всякаква критика.Всеки отговаря за себе си,тъй като стана дума за матурите на съучениците ни,аз казах какви са моите.Не съм казвала,че пиша без грешка.А и всеки може да сгреши,дори и този,който знае всички правила.Няма безгрешни хора.
Последно редактирано от pet1tety : 01-02-2013 на 08:28
Вие ще правите ли пробни матури в училище?
Нашите ще са през април, когато нормалните хора са в пролетна ваканция, а не като нас само 3 дни "почивка" гррр![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Разбира се,че ще имаме пробни матури.
И както каза JoLLiE92: "12 клас винаги и навсякъде имат умалена пролетна ваканция.Не е само при вас."
под "нас" имах предвид всички дванадесетокласници![]()