.
Затворена тема
Страница 37 от 102 ПървиПърви ... 273334353637383940414787 ... ПоследнаПърви
Резултати от 901 до 925 от общо 2539
    Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    ти пък, злобарке, къде се буташ да ме апострофираш във всяка тема, просто мълчи
    не, само в моите
    сега можеш да напуснеш и да ни удостоиш с НЕприсъствието си.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Кучки мили мои , успокойте се ...не го мислете...кака ви е с кръвно 100 на 35 и мааа шоколади и отслабва пак. дали не ми е кеф.
    maDamn

Повече от фен Аватара на maximxxl
    АЛОООООООООООООООООООООУ съквартиранчиччеее, не се караййтее, бийтии съ шегувам се , разбира се. малко offtopic като започнахме веднъж да броиме до 12 на шега разбира се, още е рано , директорката излиза и разпраа "кво броите, бее, половината от вас няма да вземат матурите!! шемет голям е

Тя много е права вашата директорка.Аз като знам моите съученици колко "добре" пишат направо се отчайвам :Х Как може да пишеш мУтив,ютУя и още милион глупости.........А и случайно ако не знаета автора Хаджи Димитър..........А за втората им матура,която е биология просто не ги виждам.Сигурно ще сложат мозъка на мястото на сърцето.....Абе какво да ви разправям....КОШМАР!

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    И се чудя защо вече не пишат момчета в темата за 12 клас,ами да,защото 10 страници се пише само за рокли и обувки.
    Ало,Земята ви вика да се опомните!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Не сме ви завързали и задължили да ни четете постовете и едва ли не,да ни чакате да приключим,че да заговорите за учене,матури и тн, нали ? Смятам,че няма нищо лошо човек да отдели време и на тая част. Да тръгнем да си броим страниците на дадена тема ли,какво?

Цитирай Първоначално написано от pifiella Виж мнението
    И се чудя защо вече не пишат момчета в темата за 12 клас,ами да,защото 10 страници се пише само за рокли и обувки.
    мда, по-добре не можа да го кажеш...като отворя форума и като видя, че пак се водят дъъъъъъълги и скуууучни постове за рокли и веднага го затварям, ма са коментирах, щото видях , че се джафкат нещо, та ми стана интересно

WHATEVER, я кажете ся за нова година къде ще сте, кво ще правите?
    Последно редактирано от maximxxl : 12-30-2012 на 20:57

Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от maximxxl Виж мнението
    мда, по-добре не можа да го кажеш...като отворя форума и като видя, че пак се водят дъъъъъъълги и скуууучки постове за рокли и веднага го затварям, ма са коментирах, щото видях , че се джафкат нещо, та ми стана интересно
    Ужас бе...Сега с парцалите ще ме изядат,защото съм зла,егоистична и не искам да бъда като принцеска на бала...Пфу сакън...
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

нека да отвориме темата за Нова годинааааа, къде ще сте и по-важното с кого ще сте. По-големи и шумни компании ли предпочитате или нещо по-скромничко с по-малко хора? или може би нещо романтично с приятелката/приятеля? аз ще съм на една вила в планината с най-добрите ми фр + още хора , които не са ми близки, но са купонджии... още го обмислям какво да пия утре, ааа т.е. днес, вече е днес колебая се м/у водка и уиски. ако е водка да е финландия боровинка, ама пък не ми се дава 20 кинта за водка T_T . за уиски Бушмилс? ма и то е г/д толкова ...

Град
    Шоколадовия град
    В нас съм с още 10 човека, пиене,ядене и чалга.

Град
    Beyond reality
    Пф, аз ще лагя яко.
    maDamn

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от pifiella Виж мнението
    То и теб земята те вика да се опомниш.
    Щот като дойде май месец да видиш как в самото начало, ще подскачаш не само заради матурите.
    К'во, на бал без рокля или без официален тоалет ще отидеш?
    Като не ти отърва да четеш за рокли - казваш примерно нещо друго или просто мълчиш.
    Какъв е толкова проблема?
    Т'ва е форум, всеки може да пише където и каквото поиска. Ако седнем да се съобразяваме със всеки ще стане идилия просто.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    аз довечера ще съм на дискотека
    супер лейм, ама няма къде да се съберем, на всеки техните са си у тях, правиха ми единични оферти , но пък трябва да съм без най-добрите ми приятелки, което няма как да е и тамън ще съм и с тях, и с приятеля ми , с който образно казано ще сме заедно
    надявам се да е фън и да се не напием много лошо

хубаво прекарване желая на всички
    и нека 2013 ни донесе много сбъднати мечти
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Град
    Beyond reality
    и взети с отличие матури!
    maDamn

Молля те кажи защо си решила тая специалност...Какво те макара да я избереш ?
    Сори, ама ми е много любопитно за хората, които искат да учат МО или МИО
    П.п а какви са изпитите за прием ?

Град
    Beyond reality
    Ако питанката беше за мен? Винаги ми е била интересна специалността, според мен дава много възможности за равитие и специализация. Има много сфери , в които да работиш. Отваря ти вратите за чужбина ,защото до голяма степен се занимава с такива отношения. Европеистиката също е една много добра специалност и смятам,че има бъдеще.
    maDamn

ЧНГ!!! много успех през новата година!! офф яко се отрязах снощи...

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Ако питанката беше за мен? Винаги ми е била интересна специалността, според мен дава много възможности за равитие и специализация. Има много сфери , в които да работиш. Отваря ти вратите за чужбина ,защото до голяма степен се занимава с такива отношения. Европеистиката също е една много добра специалност и смятам,че има бъдеще.
    А какви са изпитите за прием ?

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от pet1tety Виж мнението
    Тя много е права вашата директорка.Аз като знам моите съученици колко "добре" пишат направо се отчайвам :Х Как може да пишеш мУтив,ютУя и още милион глупости.........А и случайно ако не знаета автора Хаджи Димитър..........А за втората им матура,която е биология просто не ги виждам.Сигурно ще сложат мозъка на мястото на сърцето.....Абе какво да ви разправям....КОШМАР!
    Ако смяташ, че ти си много грамотна, викам да си помислиш пак.

piffiela, а какво да обсъждаме? Изпити? Там няма какво толкова да се обсъжда. Плюенето срещу бала... всъщност, плюенето срещу всичко винаги е било на мода. В България тийнейджърът е бунтар. Опомни се ти.

Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от purplegrass Виж мнението
    А какви са изпитите за прием ?
    При мен История и Английски + оценка от дипломата и матурта
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ако смяташ, че ти си много грамотна, викам да си помислиш пак.

piffiela, а какво да обсъждаме? Изпити? Там няма какво толкова да се обсъжда. Плюенето срещу бала... всъщност, плюенето срещу всичко винаги е било на мода. В България тийнейджърът е бунтар. Опомни се ти.
    Аз не казвам,че съм много грамотна и безгрешна.Казвам,че нивота на моите съученици е под всякаква критика.Всеки отговаря за себе си,тъй като стана дума за матурите на съучениците ни,аз казах какви са моите.Не съм казвала,че пиша без грешка.А и всеки може да сгреши,дори и този,който знае всички правила.Няма безгрешни хора.
    Последно редактирано от pet1tety : 01-02-2013 на 08:28

Супер фен Аватара на ParadOx
    Град
    Long Beach, California
    Вие ще правите ли пробни матури в училище?
    Нашите ще са през април, когато нормалните хора са в пролетна ваканция, а не като нас само 3 дни "почивка" гррр

Цитирай Първоначално написано от ParadOx Виж мнението
    Вие ще правите ли пробни матури в училище?
    Нашите ще са през април, когато нормалните хора са в пролетна ваканция, а не като нас само 3 дни "почивка" гррр
    12 клас винаги и навсякъде имат умалена пролетна ваканция Не е само при вас
    п.с. ние пробни матури специално по математика правехме абсолютно всяка седмица и то за оценка.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Разбира се,че ще имаме пробни матури.
    И както каза JoLLiE92: "12 клас винаги и навсякъде имат умалена пролетна ваканция.Не е само при вас."

Супер фен Аватара на ParadOx
    Град
    Long Beach, California
    под "нас" имах предвид всички дванадесетокласници

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си