.
Затворена тема
Страница 38 от 102 ПървиПърви ... 283435363738394041424888 ... ПоследнаПърви
Резултати от 926 до 950 от общо 2539
    Ама ще ти е яко като не ставате всяка сутрин от април-май месец нататък. Направо не мога да си представя вече да ставам в 6 всяка Божа сутрин
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на ParadOx
    Град
    Long Beach, California
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Ама ще ти е яко като не ставате всяка сутрин от април-май месец нататък. Направо не мога да си представя вече да ставам в 6 всяка Божа сутрин
    Това ми е най-големият ужас... аз едва ставам в 9, а в 6 съм труп

В моя университет лекциите могат да са ти когато им скимне. Тоя семестър ставах всеки ден в 6;00 и стоях всеки ден до 7 вечерта, но за сметка на това петък ми е изцяло свободен. Но така не ми оставаше време буквално за нищо, надявам се след ваканцията да е различно.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

anonymous708973
    Guest
    Обнадеждена съм за програмата си в университета в Германия. Мога да си я направя както си искам... и понеделникът (понеже е гаден ден :д) може да си го оставя свободен, йей :д

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от ParadOx Виж мнението
    Вие ще правите ли пробни матури в училище?
    Нашите ще са през април, когато нормалните хора са в пролетна ваканция, а не като нас само 3 дни "почивка" гррр
    Ние си правим редовно. По история и английски г/д всяка седмица.А по БЕЛ,когато имаме 2 часа правим 1 матура нормално ( въпросите + темата)
    Като сливаме междучасието. Г/д се насъбират около 2 астрономически часа и на мен ми е достатъчно , просто темите си ги структурирам за отрицателно време, а въпросите не са от най-трудните по принцип.
    maDamn

anonymous708973
    Guest
    Четири страници тема плюс тест за два часа? Сериозно?

Ние по БЕЛ си правим всяка седмица, по немски ще почваме възможно най-скоро.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Четири страници тема- никъде не ни е задължила да го правим в пълен обем. Все пак са 2 часа,ама поне упражнявам скоростно писане.
    Последно редактирано от granger : 01-02-2013 на 17:29
    maDamn

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Моята пробна матура по БЕЛ е февруари месец.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt Виж мнението
    Моята пробна матура по БЕЛ е февруари месец.
    Вие в 18-то сте специални :*:* ..

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Хахахах, да бе ,защо ?
    Тя госпожата даже ни каза на какво на наблегнем,та знаем горе долу върху какво ще е.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Максималният обем не е 4 стр. (на редовната матура). Ако някой е по- словохотлив, може и повече.

При нас беше 2-4 страници, което както каза моята учителка значи ОКОЛО 3. Когато ти кажат 4 и ти напишеш 6 това не се гледа като бонус, а като невъзможност да влизаш в някакви поставени задачи, за което съответно ти се отнемат точки.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

anonymous708973
    Guest
    На нас ни иска 4 страници, а аз пиша доооста ситничко :д

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ние по математика-всеки понеделник
    блах
    по друго не сме правили и няма да правим
    евентуално английски и български, ама по-натам към края на април
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Град
    Long Beach, California
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Обнадеждена съм за програмата си в университета в Германия. Мога да си я направя както си искам... и понеделникът (понеже е гаден ден :д) може да си го оставя свободен, йей :д
    В кой университет искаш да кандидатстваш?

anonymous708973
    Guest
    Няколко, засега Манхайм най-много ми е на сърце.

Град
    Sofia
    При нас беше 2-4 страници, което както каза моята учителка значи ОКОЛО 3. Когато ти кажат 4 и ти напишеш 6 това не се гледа като бонус, а като невъзможност да влизаш в някакви поставени задачи, за което съответно ти се отнемат точки.
    Не съм съгласна. Имаме поети и писатели, които са били пълни с идеи и са ги въплътили доста успешно в произведенията си. За някои от тях е смешно да се искат едни пикливи 4 страници..
    Нас ни бяха наплашили, че ще ни дадат само 2 листа, т.е. няма къде да ходиш- пишеш не повече от 4 стр. Е, дадоха ни 3 или 4 листа. Еми употребих си ги меко казано успешно, нищо не са ми смъквали.
    Това, че щом е дълго са локуми и глупости, е клише.

Хубаво. Аз ти казвам, че после като ти разбият точките от писането има 2 или 4 точки специално по този параграф - влизане в зададения обем. И ти го казва човек с пълните точки и без едно задраскано по есето.
    Ако ти кажат половин страничка - половин ще пишеш. Резюмето примерно е точно изкуството да кажеш много с малко думи. Както и късият разказ. Ако искаш питай учителката си, но би трябвало да ти каже същото.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

anonymous708973
    Guest
    Не знам дали е така, но би трябвало да се отнемат точки за малко обем или за свръхобем, както е при сертификатите на Кеймбридж например.

Винаги съм намирала хваленето с обем за нещо смешно. Аз пиша 4 страници ситно и стриктно по темата. Съученичка написва същото нещо за 6 страници и половина, защото пише с доста едри букви - такъв й е почеркът. Да слагат едно ограничение за думи +/- 50 и готово.

Град
    Sofia
    И ти го казва човек с пълните точки и без едно задраскано по есето.
    Браво, сега искам да се замислиш кой е единственият случай, при който мога да заявя толкова сигурно, че не взимат точки за обем, въпреки че съм надвишила 4те страници. (ако все още не си се - случаят е 100/100)
    И го написах като съвет, за да не се стресират хората толкова много покрай матурите, защото като цяло са елементарни.

PinkPan7her, може твоята съученичка да е казала същото като теб, но може да има хора, които имат повече да кажат и тогава пак е по темата, без излишни локуми. А ако пишеш толкова дребно, и твоето е "свръхобем".

Те затова дават от-до. На мен никога не са ми правили забележка за малък или голям текст, но се старая да си ги правя на средата на ограничението. Или просто толкова ми се получават
    ВЪОБЩЕ не съм казала да се стресират, не са нещо сложно матурите.

Имахме една откачена учителка по английски, която ни даваше да пишем 100 думи есе - ако напишеш 101 или 99 - една единица надолу, 102 или 98 - две единици надолу И те така. Всеки луд с номера си ;д

therichbitch ти кога си държала матура?
    Последно редактирано от JoLLiE92 : 01-02-2013 на 21:35
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    Long Beach, California
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Няколко, засега Манхайм най-много ми е на сърце.
    Късмет!
    Аз се надявам за Дюселдорф

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Би трябвало да имате строг лимит от думи. Примерно минимум 800 думи и максимум 1000. Няма значение кой пише ситно и кой голямо, кой написал 4 страници и кой 6 и половина, единственото, което има значение е да сте спазили горе посоченият лимит. Ако напишете есе под минимума ви отнемат точки. Същото важи и за това, ако напишете есе над максимума.

Колкото до това, че има повече да се каже - точно това е целта на лимита. Той ви кара да изберете най-важното и да го напишете с определен брой думи. Навсякъде би трябвало да е така. В чужбина поне е.

Повече от фен Аватара на marrcandy
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt Виж мнението
    Хахахах, да бе ,защо ?
    Тя госпожата даже ни каза на какво на наблегнем,та знаем горе долу върху какво ще е.
    Коя патка ти преподава? И аз учих там до преди 2 години,ама се спасих :д

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    да ви разреша споровете:
    Както на матурата по БЕЛ, така и на други матури или изпити , включващи съчинения има ограничения:по езиците (с английски съм запозната конкретно) има ограничение на думите , по литература-на страниците-до 4
    и както по БЕЛ, така и по всичко останало с ограничения се взимат точки, ако превишиш лимита на страниците (напишеш 5-6-7, вместо 4 или 500 думи вместо 350)

случвало ми се е на олимпиада да не мина на следващ кръг точно заради тия думички , защото бях по прекалила с 200..от тогава-седни, брой си и да не ти пука
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си