- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 12-ти клас (абитуриенти) -2012/2013
Само едно не мога да разбера. При положение, че на предварителен изпит можеш да се явиш, когато поискаш, а РЕДОВНИТЕ са само, след като вече имаш диплома за средно образование. Как така редовните по История в СУ са на 1-ви юни?! Някой може ли да ми го обясни?
иии заковах ги! 6 за срока чисто! ще се размажа от кеф![]()
maDamn
ParadOX Честит рожден ден на петерици! Пожелавам ти много здраве ,щастие и най-вече успешен прием
Да знаете колко се радвам ,че съм оформенa по всичко така си одъхнах, защото съм болна и тази седмица няма ,да ходя на училище . Само гадната математика съсипа нещатас тая 4-ка . Но съм доволна от 6-те по немски и английски най-вече
![]()
Продавам разработени теми по литература за МАТУРА (всички теми за ДЗИ ) ако някой се интересува да пише на имейл
in4etu_17@abv.bg
Кои ще ходят на предварителен по журналистика/ПР в Софийския?![]()
Аз мисля другата седмица да ходя да се записвам вече![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
не до 18ти, бе, глупости говоря
до 16ти Март
Това ми напомня да обявя, че аз пък продавам разработени абсолютно всички теми за Writing по учебника "Ready for FCE", както и "Ready for CAE". Става въпрос за общо 95 писмени работи, съответстващи изцяло на формата на съответния изпит по стил и обем. Работите са проверени и оценени с единични изключения с най-високата оценка "А".
Последно редактирано от princo90 : 02-01-2013 на 18:17
ъъъ вече съм оформен по всичко. имам еднна 5ца по свят и личност ЗИП , то се води Световни Религии. дреме ми на ***най-лесно бях оформен по физика и химия , имах сигурно 5,6 6ци , а по математика ми даде класната една елеметарна задача за пресечен кръгов конус. 12 клас е много излишен!
Ох,ти от раз ли ги изкарваш тея 6ци,при мен е някаква мъка...
иначе съм доволнО. Имам сега няколко дни за релакс, по нищо няма да ме барват,направо ми е айляченце.
maDamn
Ами доволна съм 5,80 не е малко важни ми бяха АЕ и НЕ , не че не ми пука за другите оценки в дипломата обаче тези двете са ми най-важни и съм доволна ,че и по двете имам шестици .
Айде тоя месец съм 2 смянасега докато свикна от първата ще минат няколко дни но е хубаво ,че поне последният месец ще си бъдем първа , а не второ свяна
Много ме е яд ,че няма предварителни по АЕ , но ще отида на предварителният по немски![]()
Абе хора вие какво 2-ра матура ще карате ? Като гледам в моят клас специално по-голямата част са за география само 2 човека сме за немски и 1 химия .
Другото ,което съм чувала са най-вероятно слухове ,но всеки казва ,че на много се преписва на матура по география и затова и е най-избираната 2-ра матураколко е истина незнам .
Блъдиуспех на олимпиадата
Всички си мислят,че географията е адски лесна,ама миналата година тва беше най-трудната. Аз съм с Английски.
Честно казано, не ме притеснява тая по Английски.
Иве,кажи после как мина олимпиадата.
maDamn
Мислят си, че Географията е най-лесна, ама не е. Най-лесно е по език, ако ти е бил примерно първи (за езиковите паралелки) или си го учил сериозно на друго място... матурата по език е най-лесна.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ами то нали всяка година говорят как щели да правят матурите все по-трудни и нз си какви глупости. За мен това е смешно.... по БЕЛ не съм се готвила за матура ама изобщо, само бях чела произведенията, даже и в часовете не ходех много.. е взех си матурата с 5.70. А по език нз за немския, но матурата от 2011 по испански я реших за нула време с 1 грешка в теста, а когато се явих, изкарах 5.50. Не знам по-трудна ли беше нашата, аз ли от притеснение и недоглеждане не съм направила нещо като хората.. не знам. Но просто исках да ви кажа да не се притеснявате толкова от тия матури... направени са така, че всеки да може да ги вземе. Успех на всички ви и с ДЗИ, и с кандидатстването.