.
Затворена тема
Страница 59 от 102 ПървиПърви ... 94955565758596061626369 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 451 до 1 475 от общо 2539
    Аз тези производни, екстремуми локални и границите на ф-я ги учих вече първия срок по математика.. :
    Приятел е този, който идва, когато целия свят си отива!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Къде в чужбина бе, Иве?
    САЩ,hopefully
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    не си ли изпуснала срокове за кандидатстване?

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от maximxxl Виж мнението
    тъпа математика -_-'
    И аз това си повтарям.Веднъж да завърша и никога повече няма да смятам.Ще си подавам шепичката с парите на продавачката и тя ще си взима,колкото и трябват.
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    но засега ме интересуват само бригадите
    ^DisappointedDreamer
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Искам да се оплача и да ми кажете, че съм тъпа тъпа тъпа тъпа патка.
    Явих се на DELF B2 по френски миналата събота, устният ми е в неделя. Е, няма такова чудо! От слушането НИЩО не се чуваше, записът беше под всякаква критика, абсолютно нищо не се разбра. На слушането от миналата година имах 20 от 25 точки. А на таз годишното ще имам 6-7 най-много. Най-тъпото е, че ако имам под 5 точки на слушане, дори и да имам необходимите 50 да взема изпита ме късат автоматично. Говорихме с нашата учителка по френски, която е и проверяващ и изпитващ и тя самата беше абсолютно потресена какъв запис са си позволили да дадат и каза, че нищо не е разбрала.
    И толкова, толкова ме е яд на себе си, че не се явих миналата година, защото исках да го взема с нас 90 точки! Та сега сигурно ще духам супата и в най-добрия вариант ще имам 70-75 точки.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    пиф, мда, мерси

снощи имам едни хубави комшийки и не ме оставиха да заспя до 1.30...то не бяха токове, крещене, музика...Ожас
    и ся съм като парцал.

иначе си поръчах обувките от магазина, ще дойдат до края на седмицата (за бала ,де)
    и съм доволна

А ВИЕ УЧИТЕ ЛИ?????
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Аз си уча нищо че сега от тоя гаден грип никъде немога да мръдна . Вчера учих по немски и по История, че в Петък ще ходя да правя контролно .
    Хора напоследък супер много се притеснявам за цялата ми кандидат студентска подготовка ,просто ако не успея да отида да уча там където искам ще се самоубия.

bubeto0110
    Guest
    Здравейте, момичета. Аз съм минала тези вълнения и страсти, но предположих, че може да ми помогнете. Имам приятел, който се иинтересува дали вече абитуриентите в София са си уговорили поръчките за албуми и дискове от завършването, бала и т.н. Той е фотограф и ми се иска да му помогна. Моля да ми кажете вие във вашите училища дали вече сте си поръчали/договорили с някой фотограф.
    Много благодаря предварително. Другият вариант е да тръгна да питам по училищата, но нали знаете -докаго минеш охраната , докато намериш учителката... а и сега вторият семестър ми е по-дисциплиниран и държат много на присъствие!
    Благодаря още веднъж!

^ Повечето класове са си запазили фотографи още от ноември. Поне в нашия град е така.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ние още не сме.
    Иначе днес имахме контролна по информатика , елементарна и пак масата са с 3ки и 4ки , как става това...нямам идея.
    Иначе,аз си имам 6 и ми е добрем.

Утре контролна по Английски , в петък по География,ОТНОВО на матура...нямам идея как ги мисли...аз няма да я държа матура по ГЕО. Все едно нашата класна да пусне матура по АЕ и по тва да оценява всички , при все че масата не са на нивото дори за 4.

А иначе още се двоумя дали да се явя на олимпиада в Пловдив. Знам къде е ЕГ-то,знам как да стигна до там,ама трябва да съм си на чинчето в 8и30 сутринта. Аре , ще ме закара баща ми , заедно с майка ми ,която пък води и тя ученици,ама ранното ставане ми е huge problem...ама да видим. До НЕДЕЛЯ има време...:/
    maDamn

Май само аз не трепвам от това, което ни се случва.
    „След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев

Ти не си ли на 23 години :O ?

Не. Стои ми така от стария форум още. След ъпдейта нищо не можеше да се променя.

Сега видях, че може и редактирах нещата. Извинявам се ако някой е останал в заблуда.
    „След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев

Супер фен Аватара на gabi_94
    Някой ще ходи ли на 2ри кръг на олимпиадата по история в понеделник в София (9 ФЕГ)? Питам, защото гледам, че има и други кандидатстващи с история.

Ние си предплатихме албуми още октомври - 45лв. ще ни струват. За мен е доста, но какво да се прави, пък поне са хубави и ще ни дадат и диск със всички снимки. Да ви се похваля днес си взех роклята На мен лично всичко за бала ми е готово вече - рокля, обувки, бижута, запазен час за грим, прическа, запазен ресторант за роднините. Само учене от сега нататък - целта е СУ - Международни отношения, Право, Скандинавистика. Кое ще е зависи от изпитите.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Супер фен Аватара на DisturbiaV
    някой да знае записването за предвариетлната сесия в су (журналистика) до кога е.
    направих голямата простотия да се върна в града си без да се сетя,че мога да се запиша,докато съм там.

Град
    Beyond reality
    maDamn

Град
    Beyond reality
    Тъп въпрос, като се явя на първата сесия,ако не си харесам оценката,може да не си идентифицирам оцеката, сми...дано ме разбрахте мога да си я оставя анонимна ей там, на никого.
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Тъп въпрос, като се явя на първата сесия,ако не си харесам оценката,може да не си идентифицирам оцеката, сми...дано ме разбрахте мога да си я оставя анонимна ей там, на никого.
    Предполагам те интересува дали ти взимат по-високата оценка при класирането:

Чл. 11. (1) Оценките, получени на която и да е от изпитните сесии, участват равностойно при балообразуването.

(2) В балообразуването участва най-високата оценка, независимо на коя сесия е получена.

Град
    Beyond reality
    Мерси,значи,много съм тъпа понякога, не чета кво пише и задавам малоумни въпроси.
    maDamn

Е, не. Никой не е роден научен, а на университетите са им много глупави сайтовете и аз трудно се оправям понякога...

Супер фен Аватара на DisturbiaV
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    имах предвид краен срок за записване,а не кога е изпита

Град
    Beyond reality
    maDamn

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    СУ защо ще стачкуват пак? Колко са им вдигнали семестрите??

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    СУ защо ще стачкуват пак? Колко са им вдигнали семестрите??
    8% искат да ги вдигат, на 27ми сме на протест.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си