.
Затворена тема
Страница 5 от 101 ПървиПърви 1234567891555 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 2539

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от DesireToFire Виж мнението
    Само ние ли си резервираме мястото за бала най-късно октомври на 11. клас :Д
    МОооля?
    Както познавам моя "организиран" клас, някъде март чак ще се сетим че имаме бал ...
    Последно редактирано от Zorin : 08-06-2012 на 06:34
    When you awaken in the morning’s hush
    I am the swift uplifting rush
    Of quiet birds in circling flight.

I am the soft starlight at night.
    Do not stand at my grave and cry,
    I am not there; I did not die.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    техеее
    при нас половината са в тоя изпаднал хотел, другите са в един друг по-нов, а и като цяло имаме не повече от 10 СОУ-та/ гимназии /техникуми, тей че не е проблем
    от 19 почват, та до 26 и има място за всички
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Ами мисля, че в Техническия има подобни специалности, но не съм сигурна. Виж в сайта на университета...

Иначе на мен втората ми матура отдавна е решено да бъде френски, дори не го мисля много много и за подготовка за това едва ли ще отделя много време, все пак 5 години само френски си казват думата.

Супер фен Аватара на DesireToFire
    При нас (Русе) всички (освен училищата с малко паралелки, дето могат и другаде освен в основните 3 места да си празнуват бала) запазваме началото на 11. клас, а капарото го платихме началото на 2012 :Д Даже там където искахме първоначално, беше заето на датата, която бяхме избрали и трябваше да се ориентираме към друго място. И тъй като не бяхме решили целия випуск дали искаме това място и друга дата или друго място и тази дата, запазихме и 2те за да може докато решим да не ни ги заемат отново
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    тва е малко офтопик, ама ми е интересно ;д
    някой тук, който още няма навършени 18, ходил ли е случайно в някой от клубовете в какао бийч? лесно ли се влиза се чудя..

Супер фен Аватара на ParadOx
    Град
    Long Beach, California
    аз съм хoдила на 16 oще, а знам за такива кoитo хoдят на пo 15... не е прoблем акo си намериш чужда лична карта

Повече от фен Аватара на maximxxl
    при вас по баловете и специално на бала на класа ква музика пускат? при нас само бесна чалга и тва е и мноого пиене...

Чак не ми се ще да идва края на учебната година, имаме само още няколко безгрижни месеца, след това вече ще сме големи ще сме студенти, и ще трябва сами да поемем отговорност за себе си. През целия си живот досега сме искали да сме големи е след 12 месеца ще сме големи но тогава няма да го искаме.

Приятелите слушат, това което казваш. Най-добрите приятели слушат това, което не казваш

Град
    Heaven
    Макс, чалга, майка
    аз затова или ш' се отрежа още рано-рано, което е по-скоро НЕ, или ще се изнеса рано-рано
    не мога да им понасям бесните кючеци на масите в ресторанта,честно

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Много ви завиждам, честно. 12 клас беше най-уникалната година. Искам пак. Толкова бързо мина, а после като те подхване живота иии...
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

bloody това на снимката ти Lana Del Rey ли е? една от най-яките певици!! <3 ако живееше в Бг и беше на мойте години щях да се оженя за неяя обожавам яяя!! толкова е различна, и винаги извлича тъжното и носталгичното от нещата... невероятна ее! обичам яя <3 <3
    Последно редактирано от maximxxl : 08-10-2012 на 22:38

Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от maximxxl Виж мнението
    bloody това на снимката ти Lana Del Rey ли е? една от най-яките певици!! <3 ако живееше в Бг и беше на мойте години щях да се оженя за неяя обожавам яяя!! толкова е различна, и винаги извлича тъжното и носталгичното от нещата... невероятна ее! обичам яя <3 <3
    да,тя е, яка е ,нда

кви тетрадки ще си купувате?
    петету, кой е казал , че чалгата е ''музиката на нашият народ"? Музиката е такава,каквато мнозинството иска
    въпросът е че повечето са диви селяндури, които ако не е чалга, не могло..

Ами точно нашето мнозинство е точно такова каквото спомена "диви селяндури" , на които им прави кеф да си въртят задника по масата........ :дддд не,че имам нещо против тях
    А за тетрадки аз винаги си вземам със спирала,бели листи,малък формат,80 листа може и с повече , но зависи по какъв предмет е......

Здравейте и от мен...... и аз като всички ви все още не мога да повярвам,че завършвам...... Тази година 11 клас завърших с 5,86....... насочила съм се към правото и се подготвям доста усилено......ще държа 2-ра матура по история, така и така я уча от сумати време не виждам слисъл да уча двойно...т.е. ако бях избрала др предмет,а не този по който се подготвям.....все още не съм решила със сигурност за университет но сигурно ще е СУ......а относно бала не сме го обсъждали много обстойно.....все пак аз съм от малък град и си има стандартни места които всяко училище резервира.....може би всичко (бал,пари за подарък на класната, обща снимка - фотограф ни прави специален албум......и др. неща изброени по горе) ще ни излезе около 250-300 лв.......а относно кавалера.....НЕ категорично, не ми трябва никой...музиката 100% чалга......нали вси пактова е музиката на нашият народ......
    Последно редактирано от pet1tety : 08-11-2012 на 05:15

same -_- диви чалгари... аз мисля да си взема голяма по 80 листа по мат,бел,химия,физика,истори я и биология. малка 60 по англ, свят и личност. тая година карах с малки по повечето и изписах по 2 тетрадки О.о особено по биология и физика... до тука бях с географията ^^ тая година се делиме на ЗИП география и ЗИП история и аз съм в историята вие ще имате ли някакво разделение по зип-ове?

Голям фен Аватара на sunman
    Град
    Гоце Делчев
    Аз на тези МААНЕТА няма да издържа, ужасно е просто !!
    Грозна гледка !
    Rock n Roll!!!!!!!!!

И при нас ще е дивата чалгия. Аз такава музика повече от 15 минути не мога да слушам. Ама те половината не знаят други изпълнители освен любимите чалгарки камо ли да са слушали друг вид музика.

И аз ще съм тази година. Смятам да кандидатствам само в Англия със спец.Bussines managment. Втора матура АЕ, а по БЕЛ - уроци от септември.С класа още не сме говорили нищо конкретно за резервации, но няма да излезе малко.

Проблеми с чалгата нямам.Не я слушам като съм сам, нито телефона ми е пълен с нея, но и не ми пречи да се забавлявам, стига да съм в добра компания.Aйде сега не ми казвайте, че като пийнете малко и ви пуснат "про- про- пробвай сее.." няма да ви дойде настроение.Хаха

Голям фен Аватара на sunman
    Град
    Гоце Делчев
    Цитирай Първоначално написано от YouAteMyHeart Виж мнението

Aйде сега не ми казвайте, че като пийнете малко и ви пуснат "про- про- пробвай сее.." няма да ви дойде настроение.Хаха
    НЕ !
    Rock n Roll!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от YouAteMyHeart Виж мнението

Проблеми с чалгата нямам.Не я слушам като съм сам, нито телефона ми е пълен с нея, но и не ми пречи да се забавлявам, стига да съм в добра компания.Aйде сега не ми казвайте, че като пийнете малко и ви пуснат "про- про- пробвай сее.." няма да ви дойде настроение.Хаха
    То и аз по принцип нямам........ама тея мазните кючеци като "про- про- пробвай сее.." Азис - Кажи честно , ММА и още такви подобни .......направо не мога да ги понасям!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Супер фен Аватара на Thrombocyte
    Насочил съм се към родните МУ, като още не съм решил дали искам да уча фармация или медицина.
    Втората ми матура ще е по АЕ, като се надявам и на двете матури да хвана над 5.
    Смятам, че специална подготовка за матурите няма да ми е необходима, защото честно казано оценките от тях не са фактор за приемането ми в МУ, затова и вероятно ще преговоря отгоре-отгоре нещата една или две седмици преди самите зрелостни изпити.
    Respect my authoritah

Супер фен Аватара на scrooper
    Ох, сега се сетих как лятото за 8 клас се ровех в нета и разпитвах познати за новото училище. И се вълнувах, може би и малко се страхувах. Не съм и предполагала, че тооолкова скоро ще съм на мястото на "големите".
    Хехе ^^
    always late but worth the wait!

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    ^И при мен е точно така... Търсех навсякъде по форумите новите си съученици,но не можах да се запозная с никой от моята паралелка преди 15ти септември... Оказа се,че моя клас не е особено в час със тия неща... wtf

Сега изпитвам нереално желание да ме приемат студентка,да се запозная с нови хора, нова любов(надявам се) ,нова компания ииии всякакви такива. Естествено,че отиваш в университет първо ,за да учиш(или поне при мен е така),но все пак хайде да не се лъжем за студентския живот хехе!

Вече си знам грешките от 8ми клас иии..определено научих много през тези (почти)12 години , искам да изпитам чувството да си първокурсник (макар и да знам,че има и много отрицателни неща ).

Хора,много ми е кофти...чувствам се не на място като се сещам ,че ваканцията почти свърши и ще започне 12 клас

anonymous708973
    Guest
    Хора, някой да има списък с книгите за летен прочит?

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Хора, някой да има списък с книгите за летен прочит?
    • Христо Смирненски-"Да бъде ден!", "Ний", "Йохан", "Юноша", "Стария музикант",
    "Цветарка", "Зимни вечери"
    Гео Милев- поемата "Септември"
    Атанас Далчев- "Прозорец", "Болница", "Стаята", "Къщата", "Повест", "Книгите",
    "Камък", "Дяволско"
    Елисавета Багряна- "Кукувица", "Стихии", "Потомка", "Вечната"
    Йордан Йовков- "Песента на колелетата", "Последна радост", "Шибил", "През
    чумавото", "Индже", "Албена", "Другоселец", "Серафим"
    Никола Вапцаров-"Вяра", "Писмо"("Ти помниш ли..."), "Песен за човека", "Сън",
    "История", "Завод", "Кино", "Прощално", "Борбата е безмилостно жестока..."
    Димитър Димов-Тютюн"
    Димитър Талев-"Железният светилник".
    maDamn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си