.
Затворена тема
Страница 63 от 102 ПървиПърви ... 135359606162636465666773 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 551 до 1 575 от общо 2539
    Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Устремът за справедливост и погромът в поемата "Септември" - това беше моята тема. Крайно отбих номера, но не беше особено трудна тема.
    Моята беше "Отечеството е в опасност. Прекрасно:но - що е Отечество"
    Иве,според мен можеш сега да се запишеш за редовната,не само за предварителната КСК.

Чл. 9. (1) Заявления за явяване на кандидатстудентските изпити от двете сесии се подават в следните срокове:

1. първа сесия – 18.02.2013 г. до 08.03.2013 г.;

2. втора сесия – до 23.05.2013 г.
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Като цяло на матура ще се радвам на всичко , само не и на П.Славейков. Просто е ужасяващо това писание. За мен той не е поет като останалите,които изучаваме. Смисъл,идеален критик е ,но за поетиката -хич не ме радва.
    maDamn

Супер фен Аватара на gabi_94
    Цитирай Първоначално написано от scrooper Виж мнението
    Еее, не е честно да ви викат толкова късно на олимпиада! Нашата започна в 8:00. Падна се "Човекът във времето и пространството" в Далчевата лирика. Темата ми хареса, но по едно време не издържах и в крайна сметка написах 5 страници съчинение. Дано не е проблем...
    И на мен същата тема ми се падна! Написах 4 страници с голям зор, ама есе писах аз.

Ох, и аз исках да отида на 2ри кръг по ае на олимпиада, ама ще пропусна, тъй като кандидатстудентския курс ми е тогава. Сега е време да седна да уча по история за 2ри кръг, че....имам някакви бегли надежди, че имам някакъв шанс да се класирам на 3ти кръг
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Супер фен Аватара на gabi_94
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Като цяло на матура ще се радвам на всичко , само не и на П.Славейков. Просто е ужасяващо това писание. За мен той не е поет като останалите,които изучаваме. Смисъл,идеален критик е ,но за поетиката -хич не ме радва.
    На мен от неговите само "Ралица" ми харесва. Всъщност именно на тази поема бях написала най-хубавото си есе, така че определено нямам нищо против. Аз най-много харесвам Йовков като че ли. Съгласна съм и на Талев, Димов, Далчев, Багряна и Константинов, останалите искрено се надявам да не се паднат
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Град
    Beyond reality
    Ох трябва да сядам да уча по история, една идея по-спокойно ми е като съм с единия крак в СУ,ама все пак ще се понапъна
    Аз съжалявам,че не ми дадоха Олимпиадата по история, бяха забравили да впишат копие за 12 клас и духах супата. Иначе не беше трудна. След тва ми я показа г-на. Реших я на 2 на 3 ,писа ми 6,ама ме е яд. щях да се класирам на 2ри кръг с тия точки.
    maDamn

Повече от фен Аватара на maximxxl
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    maximxxl бях писала нещо за рокли и сега споделям ако имам да споделя нещо за когато аз бях 12 клас, което не беше прекалено отдавна, че да не е валидно. Проблем ли е?
    нее, всичко си е окей просто питам

Супер фен Аватара на DisturbiaV
    Аз най-накрая си взех мечтаната рокля,в странен цвят,но го преглътнах :Д.Имам 6 по история и натрих муцуната на учителката ,която ми пише 4-ки и ме затапва всярчески.

grander,какво искаше в СУ?

Град
    Beyond reality
    Аз искам МИО по принцип,ама вече съм приета Европеистика, благодарение на едно състезание ,което се проведе ноември месец.
    Все пак ще се напъна за МИО/Право също е вариант,ама ако имам шанс за МИО няма да влизам Право.
    maDamn

Таз европеистика какво ставаш с нея после?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Олимпиадата по френски беше елементарна. Силно се нядавам да съм минала за национален кръг иначе съм пълен глупак. xD
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Отбих се тук да питам за математика по колко часа седмично ви е? По принцип ме интересува колко е от 10 до 12 клас, но нали тук е тема за 12 клас ще се радвам някой да ми отговори.

Град
    Beyond reality
    Мога да се занимавам с Политика, управление на еврофондове , Бакалаврите по европеисткика могат да заемат позиции, свързани с европейската и евроатлантическата интеграция в публичния сектор, да работят в частния сектор и неправителствените организации, във висшите и средните училища. Тва е еквивалент на Еuropean Studies .
    Създаване на специалисти с широка обща култура и ценностна ориентация, отлични езикови и комуникативни умения и специализация в определено направление на интеграционния процес: правно, икономическо или информационно-медийно
    maDamn

Интересно звучи. Ние имахме 2рия семестър избираем предмет европеистика, но като е избираем, разбирай - не се изучава особено сериозно.
    den4o7 ние имахме по 12
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    Beyond reality
    Интересно е, аз нямах ясна идея какво представлява точно , преди да се включа в състезанието, пък то взе ,че ми се отвори парашута. Сега като гледам ми се струва яко интересно.
    Пък и е плюс ,че вече познавам и доценти и зам. декан
    Последно редактирано от granger : 02-23-2013 на 14:20
    maDamn

Ние имаме по 4 часа. За щастие. xD

Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Ние имаме по 4 часа. За щастие. xD

Аз имам по 2
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Еми тоя изпит го заебах тотално. Говорих 10 минути без те да кажат нищо и после първия въпрос, който ми задават е "Източника на документа е интернет сайт, какво значи това?"...

Колкото -толкова, накрая.

Супер фен Аватара на Shines
    Почти не остана до края. Силно се надявам на матурата по БЕЛ да не се падне ''Под Игото'', че съм жив загинал. Всичко останало ще го приема по някакъв начин.

Град
    Beyond reality
    Оооох , тая олимпиада по АЕ беше направена да се вземе от ...не знам какъв. Аре диктовката и есето ок, ама Откриването на грешките,заеби, отказаха ме тотално
    Иначе нищо сложно.
    Днес смятам да преведа руската презентация на български и да си ми е айляк.
    maDamn

Здравейте бъдещи колеги! Днес реших да си направя една регистрация и аз за да не остана по-назад

Как вървят подготовките за матури и кандидатстудентски изпити?
    Има ли някой, който ще кандидатства туризъм?

Град
    Beyond reality
    Намерих си текста от диктовката днес имам само 2 грешки ...EPIC WIN !
    maDamn

Олимпиадата по немски мина много добре .
    Утре ще правя нещо като тестчета от уроците ми и как ще смогна и за училище да науча, не знам .

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от den4o7 Виж мнението
    Отбих се тук да питам за математика по колко часа седмично ви е? По принцип ме интересува колко е от 10 до 12 клас, но нали тук е тема за 12 клас ще се радвам някой да ми отговори.
    по 7.5 е май + 1.5 СИП имам аз
    ама съм в ПМГ с Математика , информатика, английски профил, така чеее...да
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Град
    Шоколадовия град
    Утре съм на олимпиада по философия от 8 часа.
    Ебати и сдуханото,искам да се наспя,мамка му!!!

Супер фен Аватара на Shines
    Ще ти стискаме палци, pifiella . Да ви споделя, че направо вече съм се побъркал тотално покрай тази математика и информатика . Някой по-информиран може ли да ми каже кога ще трябва да си подаваме документите за матурите? По какво смятате да ви е 2-рата? Дами, избрахте ли си вече бална рокля?
    Последно редактирано от Shines : 02-24-2013 на 20:02

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си