- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 12-ти клас (абитуриенти) -2012/2013
Моята беше "Отечеството е в опасност. Прекрасно:но - що е Отечество"
Иве,според мен можеш сега да се запишеш за редовната,не само за предварителната КСК.
Чл. 9. (1) Заявления за явяване на кандидатстудентските изпити от двете сесии се подават в следните срокове:
1. първа сесия – 18.02.2013 г. до 08.03.2013 г.;
2. втора сесия – до 23.05.2013 г.
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Като цяло на матура ще се радвам на всичко , само не и на П.Славейков. Просто е ужасяващо това писание. За мен той не е поет като останалите,които изучаваме. Смисъл,идеален критик е ,но за поетиката -хич не ме радва.
maDamn
И на мен същата тема ми се падна!Написах 4 страници с голям зор, ама есе писах аз.
Ох, и аз исках да отида на 2ри кръг по ае на олимпиада, ама ще пропусна, тъй като кандидатстудентския курс ми е тогава. Сега е време да седна да уча по история за 2ри кръг, че....имам някакви бегли надежди, че имам някакъв шанс да се класирам на 3ти кръг![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
На мен от неговите само "Ралица" ми харесва. Всъщност именно на тази поема бях написала най-хубавото си есе, така че определено нямам нищо против. Аз най-много харесвам Йовков като че ли. Съгласна съм и на Талев, Димов, Далчев, Багряна и Константинов, останалите искрено се надявам да не се паднат![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Ох трябва да сядам да уча по история, една идея по-спокойно ми е като съм с единия крак в СУ,ама все пак ще се понапъна
Аз съжалявам,че не ми дадоха Олимпиадата по история, бяха забравили да впишат копие за 12 клас и духах супата. Иначе не беше трудна. След тва ми я показа г-на. Реших я на 2 на 3 ,писа ми 6,ама ме е яд. щях да се класирам на 2ри кръг с тия точки.
maDamn
Аз най-накрая си взех мечтаната рокля,в странен цвят,но го преглътнах :Д.Имам 6 по история и натрих муцуната на учителката ,която ми пише 4-ки и ме затапва всярчески.
grander,какво искаше в СУ?
Аз искам МИО по принцип,ама вече съм приета Европеистика, благодарение на едно състезание ,което се проведе ноември месец.
Все пак ще се напъна за МИО/Право също е вариант,ама ако имам шанс за МИО няма да влизам Право.
maDamn
Таз европеистика какво ставаш с нея после?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Олимпиадата по френски беше елементарна. Силно се нядавам да съм минала за национален кръг иначе съм пълен глупак. xD
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Отбих се тук да питам за математика по колко часа седмично ви е? По принцип ме интересува колко е от 10 до 12 клас, но нали тук е тема за 12 клас ще се радвам някой да ми отговори.
Мога да се занимавам с Политика, управление на еврофондове , Бакалаврите по европеисткика могат да заемат позиции, свързани с европейската и евроатлантическата интеграция в публичния сектор, да работят в частния сектор и неправителствените организации, във висшите и средните училища. Тва е еквивалент на Еuropean Studies .
Създаване на специалисти с широка обща култура и ценностна ориентация, отлични езикови и комуникативни умения и специализация в определено направление на интеграционния процес: правно, икономическо или информационно-медийно
maDamn
Интересно звучи. Ние имахме 2рия семестър избираем предмет европеистика, но като е избираем, разбирай - не се изучава особено сериозно.
den4o7 ние имахме по 12![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Интересно е, аз нямах ясна идея какво представлява точно , преди да се включа в състезанието, пък то взе ,че ми се отвори парашута. Сега като гледам ми се струва яко интересно.
Пък и е плюс ,че вече познавам и доценти и зам. декан![]()
Последно редактирано от granger : 02-23-2013 на 14:20
maDamn
Ние имаме по 4 часа. За щастие. xD
Еми тоя изпит го заебах тотално. Говорих 10 минути без те да кажат нищо и после първия въпрос, който ми задават е "Източника на документа е интернет сайт, какво значи това?"...
Колкото -толкова, накрая.
Почти не остана до края. Силно се надявам на матурата по БЕЛ да не се падне ''Под Игото'', че съм жив загинал. Всичко останало ще го приема по някакъв начин.
Оооох , тая олимпиада по АЕ беше направена да се вземе от ...не знам какъв. Аре диктовката и есето ок, ама Откриването на грешките,заеби, отказаха ме тотално
Иначе нищо сложно.
Днес смятам да преведа руската презентация на български и да си ми е айляк.
maDamn
Здравейте бъдещи колеги! Днес реших да си направя една регистрация и аз за да не остана по-назад
Как вървят подготовките за матури и кандидатстудентски изпити?
Има ли някой, който ще кандидатства туризъм?
Намерих си текста от диктовката днесимам само 2 грешки ...EPIC WIN !
maDamn
Олимпиадата по немски мина много добре .
Утре ще правя нещо като тестчета от уроците ми и как ще смогна и за училище да науча, не знам .
Утре съм на олимпиада по философия от 8 часа.
Ебати и сдуханото,искам да се наспя,мамка му!!!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Ще ти стискаме палци, pifiella. Да ви споделя, че направо вече съм се побъркал тотално покрай тази математика и информатика
. Някой по-информиран може ли да ми каже кога ще трябва да си подаваме документите за матурите? По какво смятате да ви е 2-рата? Дами, избрахте ли си вече бална рокля?
Последно редактирано от Shines : 02-24-2013 на 20:02