- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 12-ти клас (абитуриенти) -2012/2013
Днеска ми върнаха тесат по Биология доволна съм от 6 цата. Сега малко почивам и сядам да уча по немски, и и история :d . Хубавото е ,че до Вторник нямам урок, и имам повечко време . На олимпиадата по немски имам 5,90 добре е и съм доволна от резултата
![]()
Последно редактирано от Chacho : 02-28-2013 на 11:18
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Аз ще подпуша с тая история към СУ.
Темите ми са от големи по-големида се радвам,че имам услужлива памет.
Останах много доволна от Олимпиадата по БЕЛ класирала съм се с малко,ама няма да ходя.На същата дата съм заета и се получава бая кофти,ама ще го преживея. Г-жата каза,че ако пиша така и на матурата ще си грабна пълния брой точки , and me is happy
Нашите учители са се побъркали , правих матура по АЕ за 2 учебни часа и то цялата 3 listening ; 2 reading всичките му cloze тестове и трансформации + есе ...побърках се. Да видим какви ще ги изакам и там.
maDamn
Някой за Скандинавистика/Японистика в СУ?![]()
оф някой знае ли как се решава ел. верига тип триъгълник и звезда? изобщо не го разбирам?! в една задача достигам до система с 3 неизвестни(3те R) иии не мога да го реша...не е баш хомогенно уравнение...
Успех маймунки
Аз съм си доволна от матурата по АЕ, може и по добре,ама за 50 минути и 5и51 е добре
Мисля да си почивам тия дни и след тва да се стягам по история още повече. Днес идваха от СА Д. Ценов и хубаво си презентираха,амааааа нещо мЪ не кефи. Не е чак толкова зле унито, в някои направления си е направо чук , ама не е за мен. Иначе лекторите им бяха пичозни.
maDamn
При нас идваха от Техническия.
Не разбрах какъв беше презентиращият,но асистентката му беше като адреналинка (щом аз я загледах,правете сметка)![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
http://www.sketchtoy.com/23719784 ето
http://www.sketchtoy.com/23726484 ето я системата
Последно редактирано от maximxxl : 03-01-2013 на 17:08
При нас миналата година идвата от филиала на ТУ в Сливен, ама нещо , как ли не съм се забила в Сливен, като оставям факта настрана ,че съм гола вода по математика и е мъка там.
maDamn
dream on,chachozavyr
Аз реших 3,цели 3 задачи по математика ,юхуу
maDamn
Някой разбира ли от немски горе долу? Трябва ми малко помощ за задачки на ниво А2, Б1 - абе лесни са за хора, които разбират нещо![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Питай, ако се сетя..![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
О.о нее, ако не откача с тия звезди и триъгълници те па насега имаме свързване тип звезда и нея не мога да реша...добре че на теста няма да има такива гадости...и после нещо по-разбираемо, ток във метали,вакуум,полупроводни ци,електролити и газове
)
аз пуснах тема вече: http://www.teenproblem.net/forum/sho...81%D0%BA%D0%B8
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Как и от къде се подготвяте за матурите ?! И смятате ли да има период, в които да стоите у вас и да учите само,без да ходите на училище ? Притеснявате ли се? На моя клас хич не им пука,ама хич.. Аз май съм една от малкото, на която й пука
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Подготвям се от записките в училище , отделно вкъщи си чета по темите. От училище са ни направили много хубави свитъци,където си имаме всички произведения, автори и систематизирана информация за тях. Не съм сигурна дали ще си стоя у нас и уча, защото пролетната нашата директорка дава яко зор и по 6 часа дневно караме БЕЛ , АЕ и ГЕо и История ,които са матуритетните за нашия клас, та предпочитам да си ходя, пък към края вече , ще си ходя избирателно .
По Английски си правя матури , имаме часове,в които решаваме матури , правим лисънинг и рийдинг, пишем есета.
Като цяло не ме притесняват толкова матурите,колкото кандидатстудентските изпити.
maDamn
И аз съм едно към едно като granger.
Ходя си на училище, днес ме изпитаха по 5 неща,върхана ми контролното по математика и им 6.
Не се притеснявам за матурите,а за изпитите.
По философия си оставам на зиповете,по БЕЛ съм си подготвена,сега преговарям някои неща и така.
Не ходих една седмица преди изпита ми в УНСС(миналия месец),а сега няма да ходя следващата, заради изпита ми на 17,не че ще правя нещо интересно,но пък искам да си почина.
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Извинете за спама, но като Ви гледам толкова подготвени психически и направо се учудвам. Аз съм 11 клас и съм се стъписала от тая матура по география. Направо не знам до година какво ще стане. От друга страна учителите още от сега не преподават добре. Имам 1 час седмично география, а когато имам той влиза за 10 минути диктува плана и излиза. Пари за частни уроци нямам и просто не зная. Ще дам всичко от себе си, но това като че ли не е достатъчно! Иначе искам да вляза в Пловдив ( педагогика ). Някакви мнения ако мога да чуя ? Все пак сте по-големи от мен..имате повече опит.![]()