- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 12-ти клас (абитуриенти) -2012/2013
Защо ще държиш география тогава?![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Избери нещо, което ти е лесно, не което ти е интересно.Матура география според мен е слагане на главата в торбата.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Учите ли набори, учите ли?![]()
Аз съм такъв непукист, че не е истина просто. Накрая през носа ще ми излезе, знам си аз.. все отлагам за последния момент преди матурите да почна да уча, ама и тогава сигурно няма да почна!
Обречен съмНа вас успех
Хора,някой да знае за английско онлайн списание(модно или свързано с дрехи),че ми трябва за държавния(да гледам от него),а нищичко не мога да намеря.
Кажете,моля!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Британско или просто на английски да е написано?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз лично в момента не мога да се сетя за такова.
Смисъл всички списания като ЕЛ например имат и е вариант,ама не и такъв,кото да прилича на списание. Като диплянка.
Та , аз да питам излезли ли са резултатите от олимпиадата 2ри кръг? Ясно е,че няма да съм вътре,ама искам да си видя точките.
Ако някой знае- да свирка.
ПС: На мен проекта по иинформационни технологии е именно такъв.
Да създам - лого на определен графичен редактор , да направя клип , с която програма сме изучавали , да направя сайт на HTML и брошура на моден / фотографки/ автомобилен сайт.
Последно редактирано от granger : 03-04-2013 на 17:35
maDamn
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Някой беше писал,че от Свищов са идвали при тях. И при нас минаха и има снимки (Тур '13) http://www.uni-svishtov.bg/?page=page&id=296 открийте сеаз се намерих,сложили са ни последни единствената снимчица до Козлудуй..
При нас бяха идвали
Ох и нас ни ималелелеле
По литература днес нямах равна, Йовков го знам от а до я, не можеше да ме барне никъде, а кръстосаният разпит мина по-добре от очакваното. Всичките героини - разпознати по даден откъс и описание. Всичките герои и те. Всяко едно произведение и тема на разказ.
А по физика като почна да изпитва умрях...
Добре ,че ги бях чела преди 100 години уроците та си му казах всичко,ОСВЕН една малка подробност и айде 5,добре че е с молив , та утре сигурно пак ще има зор,ама вече липсва моментът на изненадата.
Всичко останало с 2ки ... мегаяко.
Последно редактирано от granger : 03-05-2013 на 11:22
maDamn
O.o ти си машина....от Йовков точно нищо не съм прочелсмятам да седна 1 ден и да прочета всичко от него дето се включва в матурата заедно с анализите. и все още не мога да разбера за кво ви мъчат с тая физика и то астрофизика?! при нас вече е толкова отлати,отлата положението, че просто даскалите не изискват почти нищо вече за 6...е с изключение на история, математика и физика нещо се напиня да решаваме задачи ама никой не ще
утре имаме пробна по бел 4 часа. нищо си не знам по литература, особено за последния въпрос ще чакам да ми дойде музата случайно на матуратас глупостите по литература не мога да се занимавам. wish me luck
![]()
защо учите физика в 12 клас??
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
И ние учихме. А ни махнаха химията и биологията, мама им черна ... история не помня дали имахме, май да. Можеше всичко да има, само не и физика, ама ...
Зависи от профила ти като цяло![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
На нас ни е профилиращ предмет например. На следващия 12 клас географията им е профилиращ и учат само 1 физика. Както ние Географи ЗП ...и отеделно вече си имаме 1 зип.
maDamn
Ненавиждам физиката![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Нямам абсолютно никаква представа какво учим по физика- това е предметът, по който не ни закачат. Правим тестове, преписваме и или 5, или 6Не си давам мн зор, а и не мисля, че тази физика би ми била необходима за нещо по-нататък (като изключим "за обща култура")
Същата работа беше и при мен:Д
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Богопомазани.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more