- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 12-ти клас (абитуриенти) -2012/2013
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Да ви кажа , за какви милимунди незнание ми светна 5,само 2 думи не му казах и БАМ. Ох ,както и да е. Г-на все пак е пич, искаше утре да правим контролна ,но като разбра, че е 8ми март и я отмени за вторник. Даде ни обаче 4 урока,които са дълги около....2 листа всеки...печатни...а4 формат. Просто ще изгърмя. Поне 2 от тях ги знам много добре. Останалите ще си ги науча и тях и после ще изглаждам незнанията
А днес контролна на Йовков - беше мегалесна или поне него го знам от -до ,затова ми беше лесна
Ааа и Матура по АЕ за 90 минути. Ама не ми се стори толкова трудна.
Последно редактирано от granger : 03-07-2013 на 17:03
maDamn
ооо нищо не са тези 8 листа,ще видиш догодина по това време какво те очаква
Йовчев?:Д Йовков.
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Знам , аз ,знам ...ама догодина ще уча нещо,което де факто ме интересуваа това ми е само за парлама, да се каже,че имаме оценки. Тези часове са ни ненужни. Вместо да наблегнем на история , география ...те физика ми плеснали *повръщ*
Пък и тва са 8 листа за 4 дни , не е кой знае кво ...амааа...мразИм физика.
maDamn
Здравейте.Аз ще карам изпит по английски в СУ.. има ли някой като мен, разбрах че е много труден и 90 процента съм сигурна, че ще ме скъсат![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
И аз ще ходя на изпит по англ в СУ, но в момента нямам никакво време да се готвя за него. Иначе имам книжките с тестовете, но не знам кога ще ги решавам... И аз съм чувала такива неща за трудността на изпита..
уу наща по физика беше тотално забравила, че трябва да правиме контролно и ся ще дава чак другата седмица като вземе още ток в газове,вакуум и полупроводници. иначе е пълен ужас в клас, никой не слуша и е едно надвикване...
Оххх хора тая Физика ми иде да се метне от някъде другата седмица пак контролно @@ не стига , че едвам смогвам от уроците и от другите предмети ами и сега тва контролнонищо не разбирам там .
^ о,колежка!
Успех с изпитите.
maDamn
И аз имам по физика контролно тая седмица, ама няма да влизам, че имам по-належащи неща. Пък и да науча материал от началото на годината за 3-4 дни.. мерси съм. Очарователни кварки, омг. Пълна тъпня.
От 2 години вече не уча физика,но все още не мога да се отърся от ужаса!!!![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Днес идваха в съседната гимназия от СУ и УНСС, та взех, че се записах за изпит в СУ, ограбиха ме, по-изгодно в София да си бях отишЪл !![]()
![]()
Rock n Roll!!!!!!!!!
Днес на нас класната ни даде темите за класното по БЕЛ.
1. Човекът и суровото настояще в поезията на Вапцаров;
2. Човекът и неговите екзистенциални прозрения - борбата, вярата, саможертвата и смъртта в поезията на Вапцаров;
3. Човекът и хармоничното бъдеще в поезията на Вапцаров;
4. Грехът и възмездието в творчеството на Йовков;
5. Мотивът за спасението в творчеството на Йовков;
6. Красотата и грехът в творчеството на Йовков.
Каза ни, че ще ни даде 1 тема за Вапцаров и 1 за Йовков и да избираме.
Всичките са яко благодатни. Успех.
На нас вече не ни казва какви ще са, ама не знам, може би така е по-добре за нас.
maDamn
Предполагам, че ще наблегна на Вапцаров. Нещо разказите на Йовков не ме грабнаха. Само "Албена".
Зависи по какво си падаш , за мен и двамата автори са еднакво лесни за писане,въпреки че "лесен" не е точната дума. Но като цяло , да кажем , приятни са.
maDamn