- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 12-ти клас (абитуриенти) -2012/2013
Покрай рециталите ми с театралното студио най-дълбоко съм вникнал в поезията на Ботев, Дебелянов и Вазов. Техните стихотворения повечето съм ги научил наизуст.![]()
мда, useless е да учиме астрофизика. спряхме до атомна физика и от 2ри срок почнахме електричество и сме почти на края. имаме само да минеме ток в газове,вакуум и полупроводници. след това магнетизъм и накрая 2та раздела се обединяват в едно - електромагнетизъм. нещо от сорта на магнитен поток, закон на Фарадей, самоиндукция, взаимна индукция, електромагнитна индукция, електромагнитно поле и променил ток. ма него многоо малко ще го разглеждаме, т.к. сме го учили в 9ти клас и в 11 клас на бая по-високо ниво ( не че другите неща не сме ги учили, но...) Като цяло се замислям нещо с физика да запиша, примерно инженерство?
иначе имам 5 и нещо на матурата по бел, г/д съм доволен при положение,че изобщо не мога да пиша лисове и мразя литературата е добре![]()
Последно редактирано от maximxxl : 03-09-2013 на 06:22
Нас 12ти клас единия срок ни водиха всеки път в планетариума вместо да караме час.Което беше добре като идея, но ми ставаше лошо там.
и през останалото време мъжката контролни ....
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ние Фарадей , индукции и тн сме ги учили миналата година, що сега пак. Пък ддз, може програмите да са различни.
Както и да е.
И тук да се похваля , купих си рокля и обувки и съм много доволна
А матурата хич не ме притеснява. Локуми ми дай и не ме търси.
maDamn
А по история готвиш ли се, щото доколкото знам за европеистиката и за мио-то изпитите са идентични - демек история и английски/или друг език/
възможно е и с матура история , коеф. е идентичен при историята.
maDamn
учили сме ги ама чак в 9ти клас. миналата година не учихме магнетизъм, щото нямаше когаИначе по план трябваше да учиме астрофизика, но пак казвам, даскалицата каза че няма смисъл и няма да ги учиме тия простотии
![]()
Да се похваля, че си взех изпита по френски с 86/100. Сега ме очаква следващия.![]()
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
хаяши , браво!
Макс, аз съм сигурна ,че минлата година съм учила магнетизъм. Явно сме с различни програми.
maDamn
http://www.minedu.government.bg/top_menu/general/ ето ги нашия. и ние трябваше да учиме магнетизъм в 11 клас, ама не ни стигна времето и учихме само поменлив ток с едно чудо глупости(кондензатор,намот ка,бла бла) и ел.магн.трептения и вълни.
Ел. инжинерство е много гъзарска специалност.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
'айде, активизирайте се малко..в козметиката 1 тема я изписваме за 1 седмица, тука 6 месеца и е малко повече от половината
учите ли ?
купихте ли си рокли/костюми и пр?
аз за бала съм почти готова, но с това учене нещооо... май ще си обувам късметлийските бикини и на тях ще разчитам и на матурите![]()
Купих,купих. Та сега имам и повече време да уча. Ама тая история ми изЕжда главата.
maDamn
някой знае ли сайт с материали за матурата по биология или нещо полезно, което да ми помогне малко от малко (освен тестове и матури) ?
Апффф много мразя да уча, много ми тежипо всичко освен по БЕЛ, там ми е леко и приятно.
Нито рокля съм си купила, нито нищо.. хич не ми се занимава, а целия ми клас(момичетата) са почти готови, поне с роклите..
Аз горе-долу знам каква ще ми бъде роклята, ама не е сигурно..
Ох,ох да минават тея матури и балове, че да се успокоя малко, че и държавен имам (лелел мале )
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Тъпа и гадна неделя.
Утре имам контролно по маркетинг и статистика. Айде маркетинга ми е песен,ама по статистика започвам да правя пищови,че майката си е е***о
Тая седмица ще ходя до сряда на училище и после релакс, или по-точно готвене за изпита. Песничка ще ми е до матурата,но поне се успокоявам,че не съм само аз...
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Има ПГ-та ,които отделно от нормалните имат и държавен по специалност. Някои са с 1 , някои по 2 ,поне в съседното ПГ а тей.
Във вторник тъпата контролна по физика ми проваля деня,иначе всичко е на 6.
maDamn
Има ли такива заблудени който още не знаят по каво ще им е 2рата матура рофл![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
И аз имам 2 държавни изпита - теория и практика. Преди 2 седмици приключихме моят екип с практическия казус, а теорията съм си я сложил на....петата.То е ясно, че ще се преписва на него.
Сега с приоритет ми е IELTS на 6 Април. Трябва да се стегна и да почна още по-сериозно да уча.
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
pifiella, Миналата година учех Предприемачество и за края на годината трябваше да направим бизнес план и да го представим. Върху него не бе годишната оценка.
А теорията на нас са ни 20 теми от счетоводството само.